Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 21/02/2021)

Allereerst, er zullen gratis treinen voor maximaal 30,000 tieners deze zomer. Het aantal gratis tickets kan zelfs stijgen afhankelijk van de vraag. De EU bovendien aangekondigd dat zij het aanbod beschikbaar is voor tieners leeftijd zal maken 18 en jonger. Als gevolg van het aantal gratis treinkaartjes, de kosten voor de EU mag overschrijden 12 miljoen pond.

 

gratis treinen
EU aanbieden van gratis treinen deze zomer.

 

Waarom weggeven gratis treinen tickets?

In 1972 treinstations in Europa waren vol van jongeren in de zomer. Omdat vluchten waren nog steeds erg duur op dit moment, $38 voor een trein pas in heel Europa leek aantrekkelijk. aanvullend, nachttreinen gemaakt dat accommodatie was zeer betaalbaar. Ook, de trein inclusief abonnement al West-Europa. In 1998 de trein pasjes die tot dan toe waren alleen beschikbaar voor mensen onder de 26 had de leeftijdsgrens verwijderd. Interrailen was niet meer zo populair, en landen begonnen hun eigen prijzen op te sommen voor toeristen die hun treindienst gebruiken. verder, goedkopere vluchten dan beschikbaar kwam in wezen verlaten interrailen als een dure en ineffectieve manier om Europa te reizen. Nu heeft het Europees Parlement besloten dat het interrailing nieuw leven wil inblazen als een populaire optie voor tieners en heeft het toegewezen 12 miljoen pond voor het project.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Hoe toe te passen voor gratis treinen

Met het oog op een aanvraag voor een van de gratis tickets, moet u uw aanvraag indienen bij de Europese Jongeren Site in juni. Een jury zal dan toewijzen 15,000 gratis treinkaartjes. Terwijl de tweede set 15,000 tickets is gepland zal het uiteindelijk afhankelijk van budget en feedback van de eerste 15,000 deelnemers. De precieze data voor het indienen van zal zijn tussen 12 juni en juni 26. U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor een ticket als je zullen zijn 18 jaar op 1 juli. 1900 van deze gratis treinen tickets aan de Britse aanvragers zullen worden toegewezen. hetzelfde, Frankrijk en Duitsland ontvangt ook 1900 kaartjes. In tegenstelling tot, Ierse aanvragers ontvangt alleen 140 kaartjes.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Praag naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

best Toepassingen

Om te worden beschouwd als een van de beste toepassingen voor gratis treinen die u nodig hebt om het volgende aan te tonen;

ten eerste, je motivatie om ten minste een Europese culturele erfgoed site te bezoeken. aanvullend, je nodig hebt om een ​​quiz met betrekking tot het Europees cultureel erfgoed te beantwoorden. De quiz zal ook vragen bevatten over de verkiezingen voor jongeren en het Europees Parlement.

verder, je nodig hebt om een ​​wens te uiten naar een te worden OntdekEU Ambassadeur. Dit verlangen moet ook het rapporteren van uw reiservaringen en het maken van uw foto's beschikbaar voor DiscoverEU verjaardag fototentoonstelling in het Europees Parlement.

Lyon Airport naar Nice Trains

Parijs naar Nice Treinen

Avignon naar Nice Treinen

Marseille naar Nice Treinen

 

Boek goedkoopste beschikbare treinkaartjes bij ons

Omdat we weten dat je op zoek bent naar de beste prijs, dus als je niet krijgen gratis treinen tickets, We hebben een snelle zoekmachine te vinden goedkope treinkaartjes snel. Wij willen dat u meer reizen en minder betalen. Aankoop treinkaartjes met behulp van meerdere betalingsmogelijkheden waaronder Credit Card, PayPal, en Alipay. Of u nu op zoek bent naar mooi landschap, goed eten, romantische reizen of een andere reden om te reizen naar Europa, kunnen wij u voorzien van de beste ticket.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)