Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 25/02/2022)

vervoer, in elke vorm, is de ruggengraat van elk land en zijn economie. Het was alleen via wegen, het spoor, en lucht waarmee we de wereld konden verbinden op een manier dat deze veel kleiner werd dan het werkelijk is. Dus, als we kijken naar grote industrieën over de hele wereld, transport is een van de meest actieve, voortdurend veranderend voor de verbetering van onze toekomst.

Recente trends in de reis- en transportsector zijn gericht op het creëren van groenere opties. Een broodnodige stap om ons milieu te redden, nieuwe transportontwikkelingen werken dus al aan dit principe. Echter, deze vooruitgang overschrijdt ook de grenzen van hoe we de afgelopen eeuw hebben gereisd. En door dit te doen, ze leiden ons naar een toekomst van reizen die sneller zal zijn, veiliger, en letterlijk niet van deze wereld.

 

De toekomst van reizen: Ruimtetoerisme

Ruimte is de langste grens van de mensheid geweest. Echter, sinds we decennia geleden voet op de maan hebben gezet, er is niets wezenlijks geweest om het gewone publiek te prikkelen. Maar nu, er is een voortdurende race om mensen de ruimte in te brengen, voor ontspanning. Ruimtetoerisme is het volgende grote ding, en hoewel het misschien duur en exclusief is, het is een grote stap richting de toekomst, wat waarschijnlijk zal zijn Mars koloniseren of het maken van bewoonbare ruimtestations waar honderden individuen samen kunnen leven. Echter, terwijl wetenschappers misschien een stap in de goede richting hebben gezet, het kan zijn dat we een paar generaties moeten wachten voordat er enige zichtbare vooruitgang aan het licht komt.

Dusseldorf naar München tickets

Tickets voor Dresden naar München

Parijs naar München tickets

Bonn naar München tickets

 

The Future Of Travel

 

Reis- en transportindustrie: Zelfrijdende auto's

Vraag iedereen naar hun idee van transport in de toekomst, en ze zullen meer dan waarschijnlijk zelfrijdende auto's noemen. Er zijn al treinen over de hele wereld die volgens dit principe werken. Bovendien, voor de langste tijd, wetenschappers en marktleiders hebben eraan gewerkt om de wegen veiliger te maken door technologie in ons dagelijks leven op te nemen rijervaring. Wat zelfrijdende auto's het wachten waard maakt, is dat het op vele manieren een revolutie teweeg zal brengen in de industrie. Van meer zijn milieuvriendelijk verkeersveiligheid, mensen zullen langere afstanden kunnen overbruggen zonder urenlang te hoeven rijden.

Amsterdam naar Parijs tickets

London naar Paris tickets

Tickets voor Rotterdam naar Parijs

Tickets Brussel naar Parijs

 

De toekomst van reizen: Treinen

Een van de oudste vormen van openbaar vervoer in de omgeving van, treinen hebben nog duidelijk een plaats in onze toekomst. Verrassend genoeg, misschien meer dan ooit tevoren. Zelfs als er nieuwe technologieën worden gecreëerd om spoorwegsystemen veiliger te maken, sneller, en handiger, de fundamentele behoefte aan een dergelijk systeem zal evenredig toenemen. Treinen zijn al een soort sociale equalizer, aangezien de zeer rijken vaak naast de armste arbeidersklasse rijden, maar vanwege de snelle opkomst van de wereldbevolking, vooral in geïndustrialiseerde landen, efficiënte en betaalbare treinsystemen zijn van cruciaal belang om verkeersopstoppingen te bestrijden. Dit zal ook een grote impact hebben op het milieu, aangezien treinen efficiënt op schone energie kunnen rijden en tegelijkertijd talloze gaszware auto's van de weg kunnen halen en verlaging van de CO2-uitstoot op aarde.

München naar Zürich tickets

Tickets voor Berlijn naar Zürich

Basel naar Zurich tickets

Tickets voor Wenen naar Zürich

 

sbb train

 

Hyperloop

De Hyperloop wordt beschreven als het 'eerste nieuwe belangrijke transportmiddel in 100 jaar. ' Het gaat om reizen met supersonische snelheden in een buis, de ene bestemming met de andere verbinden. Hyperloop kan eventueel gebruikt worden om zowel vracht als mensen te vervoeren. Echter, ook al loopt de raadselachtige Elon Musk voorop in deze technologie, sommige landen zijn sceptisch over Hyperloop en of het echt de moeite waard is om er geld in te investeren?. niettemin, reizen via dit nieuwe transportmiddel is dichter bij de realiteit dan we zouden verwachten, met tests en constructie van buizen die al gaande zijn in Californië en mogelijk binnenkort in Europa.

Hamburg naar Kopenhagen tickets

Tickets voor Zürich naar Hamburg

Hamburg naar Berlijn tickets

Rotterdam naar Hamburg tickets

 

 

Virtuele realiteit

Deze is speciaal voor fauteuilreizigers, die graag nieuwe plaatsen bezoeken, maar dat liever vanuit hun luie stoel doen. Terwijl VR al commercieel is geworden, spoedig genoeg, we zullen een integratie tussen VR zien, IR, en AR, wat leidt tot een ervaring die zo dicht mogelijk bij het echte leven staat. Van een bezoek aan de zeven wereldwonderen tot een duik in het Great Barrier Reef, deze nieuwe technologie zal mensen helpen de wereld als nooit tevoren te zien.

Tickets voor Milaan naar Rome

Tickets voor Florence naar Rome

Pisa naar Rome tickets

Tickets voor Napels naar Rome

 

We helpen u graag met het vinden van de beste beschikbare ticketopties. Bestel uw treinticket met Red een trein!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “De toekomst van reizen” op uw site? U kunt nemen onze foto's en tekst en geven ons krediet met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/future-of-travel/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)