Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 11/04/2021)

Er wordt terecht aangenomen dat reizen een ding is dat je koopt om rijk te zijn of je te voelen! En het is niet altijd nodig dat u afstand moet doen van uw zuurverdiende geld om van de rijkdom te genieten. Terwijl u van plan bent erop uit te trekken op de zonovergoten tropische eilanden, of besneeuwde skipistes, of anders de weelderig groene wildernis, u maakt voortdurend talloze resoluties. Maak je dromen waar door hetzelfde niet te ingewikkeld te maken. Zit met uw groep en plan binnen uw budget. Maak de hele reis een slimme reis. Groepsreizen zijn een uitstekend middel om een ​​goede kameraadschap te hebben. Maar niet alles vaart soepel, indien niet met perfectie gepland. Het klinkt misschien irrationeel om de reiskosten bij te houden, maar er zitten te veel verborgen storingen in. Vermijd alle negatieve kenmerken met betrekking tot groepsreizen en plan logisch. Lees hieronder de zes probleemloze tips die handig zijn om een ​​budgetvriendelijke groepsreis te plannen.

 

1. Beslis over een reisbudget

Ja! Je hebt gelijk! U moet eerst beslissen over de bestemming om de knowhow over de totale uitgaven te krijgen. Maar soms is het lastig, als beide met elkaar verbonden. En het is ook een heel ingewikkelde zaak. Hoewel u uw volgende reis plant met een groep vrienden, niet iedereen kan het zich in gelijke mate veroorloven. Dus, opschieten met een beperkt budget, besluit unaniem. De hele planning wordt soepel, aangezien de meesten van de groep niet onder druk hoeven te staan ​​om een ​​aanzienlijk bedrag uit te geven. Ook, besluitvorming over het kiezen van een bestemming wordt gemakkelijker, zeker met het vaste budget in gedachten. Overeenkomstig, u, samen met de andere groepsleden, kan een beroep doen op de extra kosten zoals vluchten, verhuur, eten, uitstapjes, en veel meer. Volledige samenwerking is wat nodig is, tijdens het plannen van een groepsreis, om samen te blijven.

Treintickets Luxemburg - Brussel

Treintickets Antwerpen - Brussel

Treintickets Amsterdam - Brussel

Treintickets Parijs - Brussel

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Splits de volledige kosten figuurlijk op

Probeer uit te zoeken hoe u de uitgaven kunt verdelen. Beslis over de middelen en manieren om de totale kosten over andere groepsleden te verdelen. Bijvoorbeeld, bent u zelf verantwoordelijk voor de volledige boeking van een hotelkamer, of zou je hetzelfde in twee delen moeten delen? Of, bent u geïnteresseerd in het nemen van verantwoordelijkheden zoals het huren van taxi's en dagelijkse uitstapjes? Bij veel groepsreizen, het overnemen van een bepaald deel van de plicht is over het algemeen prijzenswaardig. Het vermindert complicaties en egaliseert de volledige reisgerelateerde kosten.

Als u binnenkort een grote reis gepland heeft, probeer een individueel account aan te maken. Dat moet je ruim van tevoren doen. Alle betrokkenen bij de groepsreis kunnen een bepaald bedrag storten, maandelijks, om last-minute gedoe te besparen. Het is slimmer om goede hotels te bemachtigen, lucht-vluchten, en een uitstekende keuken.

Treintickets van München naar Zürich

Treintickets van Berlijn naar Zürich

Treintickets van Bazel naar Zürich

Treintickets van Wenen naar Zürich

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Geloof in economische vluchten en zakvriendelijke maar glamoureuze bestemmingen

Terwijl op de planning spree voor een groepsreis, wees een beetje proactief met uw geld. Focus op commerciële vervoerders. Er zijn veel kosteneffectieve luchtvaartmaatschappijen, het hosten van een handvol reispakketten. Plan uw verhuizing door de verborgen nuances met uw groepsgenoten te bespreken. Bijvoorbeeld, je kunt je reisplan naar Rome uitschrijven, Athene, en Istanbul via Malta. Of anders, het starten van uw groepsreis vanaf Berlijn naar Praag, Boedapest en Riga zijn een goede keuze! En wat dacht je van een roadtrip of een week lang kamperen in de wildernis met je groepsgenoten? Meestal, het weer werkt als een belemmering. Ongeacht een stortbui, brandende zon, of winderige slagen, reizen in een auto die wordt geholpen met een imperiaal luifel, is een zegen! Het zorgt voor volledige dekking en schaduw van de gestapelde bagage terwijl het geheel wordt gemaakt reis ervaring een ontspannen.

Amsterdam naar Londen treinkaartjes

Treintickets Parijs - Londen

Treintickets van Berlijn naar Londen

Treintickets Brussel - Londen

 

4. Doe slim terwijl u eten bestelt

Een groepsreis is over het algemeen een succesvolle reis wanneer er geen discussie of argument is met betrekking tot voedsel, vooral. Ja! De meeste groepsreizen wekken minachting op als de vraag rijst met de voedselvoorkeur van elk lid. In dergelijke situaties, positief denken en gezond eten zou je motto moeten zijn. Splitsen in de restaurantcheque garandeert problemen en verwarring onder de groepsgenoten. Bijvoorbeeld, in een groep van tien, een enkele persoon betaalt de volledige rekening van een fles wijn, en later betalen de andere mensen in de groep in de pauze, er zal een grote verwarring ontstaan. Zo, geloof in het altijd splitsen van de cheque. Of anders, je kunt het doen via ‘buddy-pairs.’ Club je portie met een ander individu in de groep en ga door met het betalen van de rekening.

Treintickets van Milaan naar Rome

Treintickets van Florence naar Rome

Treintickets van Pisa naar Rome

Treinkaartjes Napels naar Rome

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Wees grondig berekenend met uitgaven

Technologisch verantwoord willen zijn, en opvallen als een slim persoon onder de groep? Krijg de hulp van de verschillende online apps die voorzien in al uw benodigdheden, gerelateerd aan uitgaven. Zweer op applicaties zoals Splitsen of Google-document, omdat ze allebei alle aanwezigen in de groep toegang geven, bekijken en bewerken, vanaf hun vereiste. Maar wees alert op hun individuele positieve en negatieve aspecten.

Je creëert een groep in deze applicaties, waar de groepsleden snel kunnen inloggen en de volledige uitgave in percentages kunnen splitsen. Alerts sturen vriendelijke herinneringen naar de verschillende mensen die zich zorgen maken over het vereffenen van de rekening. Bij het plannen van het bijhouden van de reiskosten van de groep, vermijd het bijhouden van een overzicht of het mondeling afrekenen op betalingen. Onthoud dit om een ​​vredige ervaring te ervaren reis vooruit.

Treintickets van Amsterdam naar Parijs

Treintickets van Londen naar Parijs

Treintickets van Rotterdam naar Parijs

Treintickets Brussel - Parijs

 

 

6. Regel alle contributie (Indien aanwezig)

Zodra u geniet van uw groepsreis en gelukkig thuiskomt, het is tijd om uw oude rekeningen te vereffenen (indien aanwezig)! Het is beter om eventuele oude schulden af ​​te lossen, gedurende het tijdsbestek dat u heeft afgesproken. Anders, het staat als bagage! Velen betalen liever via verschillende online applicaties, zoals het slim klinkt. En sommige slimme mensen betalen graag persoonlijk, contant. Zorg ervoor dat u binnen een week of zo betaalt. Of anders, je gaat de uitnodiging voor de volgende groepsreis verliezen.

Zie ook: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Treintickets Brussel - Amsterdam

Treintickets Londen - Amsterdam

Treintickets van Berlijn naar Amsterdam

Treintickets Parijs - Amsterdam

Settle All Dues (If Any)

 

Conclusie

Dat is het niet, maar een verkeerde overtuiging onder velen dat reizen over de hele wereld nooit mogelijk is zonder een onbeperkte creditcard of geldstroom. Of als iemand de hele reis sponsort! Maar het is beter om niet in hetzelfde te geloven. Het is zeker dat er geen reizen plaatsvinden zonder enige kosten. De hierboven genoemde richtlijnen zullen u en uw ontsnappingsbende zeker bij elkaar houden voor vele aankomende reizen. Wees duidelijk over uw beslissingen, en samen te werken met uw andere reisgenoten, dan is de groepsreis niet minder dan een droom!

 

Met de trein en het continent reizen met boeken Red een trein!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “6 Slimme tips om een ​​groepsreis met een beperkt budget te plannen” op uw site? U kunt nemen onze foto's en tekst en geven ons krediet met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)