Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 26/03/2020)

Venetië is een van de meest inspirerende en magische steden in Italië en is gemakkelijk bereikbaar per trein. Door Venetië te bezoeken tijdens Pasen vakantie, kunt u genieten van de aangename lenteweer. Zo kunt u de hele dag buitenshuis door te brengen. Reis naar het historische centrum op het water, te nemen aan de prachtige landschappen of het monster heerlijk eten van Venetië voor de perfecte paasvakantie. Hier is hoe naar Venetië met de trein voor Pasen.

 

Venetië met de trein voor Pasen is het mogelijk vanuit elke Italiaanse stad

Venetië is omgeven door water maar het is goed verbonden met het vasteland en de rest van de wereld dankzij zijn efficiënte spoorwegen. In de loop der jaren Venetië tijdens de paasvakantie heeft meer en meer populair geworden, en luchtvaartmaatschappijen te verhogen vaak hun prijzen als gevolg van deze vraag. Echter, trein vanaf Venetië, zodat reizigers een goedkope vlucht naar Milaan of Treviso kunnen nemen en van daaruit, neem de trein naar Venetië.

Milaan naar Venetië Treinen

Florence naar Venetië Treinen

Bologna naar Venetië Treinen

Treviso naar Venetië Treinen

 

hoe kom je met Pasen met de trein naar Venetië

Venezia Santa Lucia station

Het is heel gemakkelijk te bereiken Venetië tijdens de paasvakantie met de trein. de belangrijkste treinstation, Venezia Santa Lucia geeft u te voet of met de waterbus toegang tot elk punt van het stadscentrum. Deze centraal station verbindt de stad met vele landen en andere Italiaanse steden.

Napels naar Venetië Treinen

Rimini naar Venetië Treinen

Salerno naar Venetië Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

Venetië Mestre

Een andere goede optie is om de trein naar station Venezia-Mestre te nemen. Dit is het eerste station dat je voor je ziet pass brug dat zich uitstrekt van de prachtige lagune. Het station Venezia-Mestre is met de trein vanuit alle dichtstbijzijnde steden bereikbaar.

Vicenza naar Venetië Treinen

Ferrara naar Venetië Treinen

Modena naar Venetië Treinen

Bergamo naar Venetië Treinen

 

 

Boek vroeg – Venetië met de trein voor Pasen

Evenementen en feesten vinden plaats tijdens de paasvakantie in Venetië. Het is belangrijk om te plannen en boek uw trein op voorhand.

Genua naar Venetië Treinen

Siena naar Venetië Treinen

Pisa naar Venetië Treinen

Arezzo naar Venetië Treinen

 

 

Bekijk onze nieuwste aanbiedingen op onze Facebook en Twitter rekeningen en beginnen met de voorbereidingen voor uw vakantie Pasen in Venetië.

 

Heb al je Pasen gevierd in Venetië voor? Laat ons weten wat uw ervaring is door ons te tweeten op @SaveAtrain! en Bezoek ons ​​online om al onze exclusieve tarieven te bekijken en uw volgende avontuur te plannen!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)