Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 04/11/2022)

Of het nu je eerste of vierde keer is dat je met de trein reist, je treinreiservaring kan altijd verbeteren. Hier zijn geselecteerde punten om te volgen voor de ultieme treinreiservaring als je nog steeds niet zeker weet hoe je je moet voorbereiden op een treinreis.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

Maak een checklist voor vertrek

Reizen met de trein is minder stressvol dan reizen met het vliegtuig, maar om je voor te bereiden op een treinreis moet je nog steeds plannen. Het maken van een checklist voor vertrek is een fantastische manier om de meest comfortabele en stressvrije treinreis te garanderen. De volgende zaken zijn een absolute must om op de pre-departure checklist te zetten als je je voorbereidt op een treinreis:

Visum en identificatiekaart: paspoort of uw identiteitsbewijs met foto. In aanvulling op, als u een reis door meerdere landen met de trein plant, dan is het verplicht om te controleren of het land van bestemming een visum nodig heeft.

Treinkaartjes: een trein-app downloaden is een geweldig idee, dus je hoeft geen papieren treinkaartjes uit te printen, en kan eenvoudig een eTicket tonen.

Reisverzekering: bewaar je reisverzekeringskaart met je paspoort en treinkaartjes bij elkaar.

medicijnen: voor het geval u de neiging heeft om migraine te krijgen vanwege de stress van het zich klaarmaken, gevoelige maag, of gezondheidsgerelateerde problemen.

Kleine verandering: altijd een goed idee om geld mee te nemen op lange treinreizen, vooral, voor het geval je geen snacks meer hebt, drankjes, of leest. Bij sommige lange treinreizen geldt een toeslag voor beddengoed, als een nachtelijke reis.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

Beautiful View From a Train Window

Overweeg een treinpas te krijgen

Reizen met de trein is een geweldige manier om meerdere steden te verkennen als je weinig tijd hebt. Voor een ding, de treinreis is goedkoper dan het boeken van meerdere vluchten. ten tweede, korteafstandstreinen zijn een stijlvolle manier van reizen in Europa. Bijvoorbeeld, het krijgen van een treinpas in Nederland is ideaal voor reizen binnen Amsterdam en het maken van dagtochten naar steden in de buurt, graag willen Utrecht.

 

 

Comfortabele slijtage

Comfortabele kleding inpakken is een van de dingen die een succesvolle treinreis kunnen maken. Comfortabele kleding inpakken is essentieel als je je voorbereidt op een lange treinreis, vooral een nachtelijke treinreis. Bijvoorbeeld, inpaklagen van zowel lichte als warme kleding kunnen zowel in de winter als in de zomer levensreddend zijn.

Sommige treinen kunnen in de winter benauwd en te warm aanvoelen, en het kan te koud zijn in de zomer. Dus, laagjes en comfortabele kleding is een van de dingen die je moet plannen als je je voorbereidt op een treinreis. Zo, als je meestal last-minute inpakt, deze keer, geef jezelf minstens een paar dagen om alles uit te zoeken essentiële voorwerpen inpakken voor een treinreis.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Inpakken voor de treinreis

Dit advies is essentieel als je je voorbereidt op een treinreis, omdat je moet kiezen tussen een trolley en een rugzak. Ondanks dat er hogesnelheidstreinen zijn, veel van de treinstations zijn moeilijk te verplaatsen met een trolley.

daarom, wanneer je je voorbereidt op een treinreis in Europa, het is essentieel om de faciliteiten in het treinstation te controleren en licht in te pakken. Als u de trap moet gebruiken om van platform te wisselen, je tas voelt zo licht als een veertje. Bovendien, wanneer inpakken voor de trein, het is het beste om alle benodigdheden binnen handbereik te hebben, dus het is niet nodig om al je spullen op de vuile vloer van de trein uit te pakken om oortelefoons te vinden, medicatie, of truien.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

 

How To Prepare For A Train Trip

Bekijk stoelreserveringsopties

Als je je afvraagt ​​hoe je je moet voorbereiden op een treinreis, het controleren van een zitplaatsreservering is ideaal lang van tevoren. Geweldige stoelen zijn snel uitverkocht, en als je het beste van de reis wilt maken, controleer stoelopties omdat spoorwegmaatschappijen over het algemeen een brede selectie stoelen hebben in verschillende klassen en prijsklassen.

Bijvoorbeeld, als je van plan bent om een ​​nachttrein te nemen, dan is comfort een prioriteit slapen in de trein en je moet een eersteklas stoel boeken. Bovendien, als je onderweg het beste uitzicht wilt hebben, dan kunnen de weergaven aan de linker- en rechterkant verschillen. Dus, het controleren van zitplaatsreserveringen indien beschikbaar is raadzaam als onderdeel van de reisvoorbereiding.

Interlaken naar Zurich Treinen

Luzern naar Zürich Treinen

Bern naar Zürich Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

Train Ride Aesthetics

Beste schilderachtige uitzichten

Een van de belangrijkste redenen om met de trein te reizen, is dat je de kans krijgt om meer van het land te zien, in tegenstelling tot reizen met het vliegtuig. Daarom zijn de uitzichten onderweg een belangrijk punt om rekening mee te houden wanneer u zich voorbereidt op een reisschema voor een treinreis. Bijvoorbeeld, soms is het beter om een ​​lange treinreis te maken voor een spectaculair uitzicht, zoals de orient express treinreis.

In aanvulling op, als je van tevoren de beste uitzichten onderzoekt, kan het je ook helpen bij het reserveren van een zitplaats in de trein. Soms kiezen tussen een stoel bij het raam, links of rechts kan het verschil maken tussen een onvergetelijke treinreis en gewoon een fatsoenlijke treinreis.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Best Scenic Train Rides

Entertainment voor de reis downloaden

Reizen met de trein is een geweldige kans om lezen en podcasts in te halen. Als je je voorbereidt op de treinreis download dan een paar boeken, podcasts, en wat muziek om naar te luisteren in de trein, want niet alle spoorwegmaatschappijen bieden gratis wifi. In aanvulling op, het is het beste om van tevoren klaar te zijn en ontspannen en met een goed humeur op de reisdag aan te komen.

aanvullend, nuttige apps downloaden is essentieel voordat u op reis gaat. Bijvoorbeeld, download offline kaarten zodat u het beste uit uw reis kunt halen en de volgende fasen van uw reis kunt plannen. Een andere geweldige app om te downloaden is Save A Train om geweldige treinkaartjes en treinroutes te vinden.

Dijon naar Provence Treinen

Parijs naar Provence Treinen

Lyon naar Provence Treinen

Marseille naar Provence Treinen

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

Een geweldige treinreis begint met het vinden van de beste treinkaartjes op de mooiste en meest comfortabele treinroute. wij bij Red een trein helpt u graag bij de voorbereiding van een treinreis en vindt de beste treinkaartjes tegen de beste prijzen.

 

 

Wil je onze blogpost "Hoe bereid je je voor op een treinreis" insluiten op je site?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)