Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 24/12/2021)
Europa is beroemd onder andere dingen voor zijn architecturale en historische kloosters die historische betekenis hebben in de wereld.

 

Noravank, Vayots Dzor Provincie (Armenië)

Noravank is een van de meest historische en iconische kloostercomplexen in Vayots Dzoro provincie. De kerk is omgeven door scherpe rode rotsen, en de dramatische landschap is een van de beste redenen om te verkennen Armenië. De historische Noravank werd gebouwd in de 13e eeuw en betekent "Het Nieuwe Klooster" in het armeens. Het klooster werd een cultureel en educatief centrum van Armenië.

Noravank-in-Armenië

Tatev Klooster, Syunik Provincie (Armenië)

Tatev is een van de juwelen van de armeense architectuur. Het klooster werd gebouwd in de 9e-13e eeuw en was een educatief centrum en heeft historische betekenis voor de Armeense geschiedenis. De naam van het klooster is een interessante herkomst. Er is een mooi en gevoelig legende over de meester die voor de bouw van de klooster. Hij stond te popelen om te zien zijn meesterwerk uit de hemel en die vleugels vroeg God om hem vleugels.

God luisterde naar zijn gebeden en gaven hem wenselijk vleugels. Het woord “Tatev” wordt vertaald als "het geven van vleugels". Zodra u een bezoek aan het klooster en voel de echte betekenis. Het klooster is omgeven door diepe kloven van alle kanten. De armeense Kerk speelde een belangrijke rol in de Armeniërs religie en cultuur. Ant type Armeense regionale tour krijgt u de gelegenheid om het oudste land te verkennen.

Vleugels-Tatev-in-Armenië

heilige familie, Barcelona (Spanje)

heilige familie is de meest bezochte iconische kerk in Spanje. De bouw van het monument officieel van start gegaan in 1882. Architect Francisco de Paula del Villar is ontworpen in een klassieke gotische stijl. Maar, in 1883 Antoni Gaudi veranderde van project en bouwde een moderne architectuur dat is beroemd in de wereld. De bouw kon worden voltooid in 2026, voor de honderdste verjaardag van Antoni Gaudi ' s dood.

De architect was van plan om te bouwen 12 torens, toegewijd aan Jezus Christus en zijn Discipelen, een aan de moeder van Jezus, vier herdenking van de Evangelisten. Momenteel, hebt voltooid acht torens. Binnen in de kerk, Gaudi ontwierp de kolommen in de vorm van slanke boomstammen die bosstijl maken. Van de top van de tempel, u kunt zien een indrukwekkend uitzicht van de stad.

Sagrada-Familie-Barcelona

Borgund staaf, Borgund (Noorwegen)

Staafkerk is de meest geweldige bezienswaardigheid in Noorwegen. Het is gebouwd in 1180 en is gewijd aan de Apostel Andreas. Dit soort kerken zijn de belangrijkste iconische monumenten van de Noorse architectuur. Enkele van de fijne kenmerken zijn de fraai gebeeldhouwde portalen en de kruisen en beelden van dragon ' s hoofd op de daken. Deze stijl werd verspreid in Scandinavië en gebruikt in groot-Brittannië te.

Het gebied is omgeven door een rijk historisch erfgoed. Vindhellavegen is gelegen in de buurt van de kerk en stelt voor prachtige wandel-mogelijkheden. Deze historische weg werd toegekend "Noorwegen' s mooiste pad" door de Norwegian Public Roads Administration in 2014.

Borgund-Stave

Duomo, Milaan (Italië)

Duomo ligt in het noordelijke deel van Milaan, deze grootste kathedraal is één van de meest ontzagwekkende en aantrekkelijke structuren in de wereld. De heer en aartsbisschop van Milaan willen een unieke kathedraal waardoor de natie de glorie van God en de verbinding met de stad zou voelen. Bij de bouw van Duomo waren constructeurs betrokken, ambachtslieden, en ambachtslieden uit heel Europa. Iedere werknemer ervaring en ijver bijgedragen tot het creëren van Internationale Gotische Duomo.

Deze stijl wordt gekenmerkt door de hoogte en de dramatische decoratie. Rond de structuur zijn over 3400 beelden, 135 waterspuwers, en 700 marmer cijfers die kenmerkend zijn voor Duomo. Van de de hoogste piek, waar kunt u de trap of de lift nemen, u ziet de knappe Madonnia, gouden vertegenwoordiging beeld van Maria, en op heldere dagen kunt genieten van adembenemend uitzicht van Milaan.

Genoa naar Milaan Treinen

Rome naar Milaan Treinen

Bologna naar Milaan Treinen

Verona naar Milaan Treinen

 

Duomo-Milaan

Hallgrimskirkja, Reykjavik (IJsland)

Hallgrimskirkja kerk is het hoogste en grootste gebouw in Reykjavik en is zichtbaar door de hele stad. De kerk heeft 74,5 meter hoge en de toeristen voer de kerk en genieten van het monumentale uitzicht. De bouw begon in 1945 en werd voltooid in 1986. De modernistische kerk was vergelijkbaar met de basaltlava die stroomt wanneer lava in de rots afkoelt.

De Hallgrímskirkja-Reykjavik

De leidingen liggen ver uit vier manualen en een pedaal. Er zijn 102 rangen, 72 stopt, en 5275 pijpen en is 15 meter hoog, te zwaar wegen 25 tonen. Het gebouw is krachtig en geschikt voor het vullen van de heilige en de enorme ruimte. De bouw van het orgel werd voltooid in 1992 en is gebruikt voor een verscheidenheid van opnamen.

 

Bent u klaar om te zien wat Iconische Kerken En Kloosters In Europa? U kunt naar al deze bestemmingen gemakkelijk met de hulp van Red een trein ! Zonder verborgen extra kosten, je zult meer moeten besteden aan spannende attracties en goede tijden!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)