Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 29/03/2020)

Reist u kan therapeutisch zijn voor sommigen; terwijl dezelfde zou kunnen leiden tot een veel fobieën voor anderen. Mensen die graag reizen zal waarschijnlijk zelfs kijken naar hun train seat boeking voor de reis en ervoor zorgen dat ze reizen.

 

 

Wat is Siderodromophobia?

Het merendeel van de reizigers op zoek online voor hun trein zetel boeking; terwijl anderen liever gewoon met de stroom en moet hun train seat boeking gedaan als en wanneer dat nodig is, afhankelijk van waar ze gaan naar de volgende. Er zijn ook fobieën verband houden met modeltreinen dat sommige mensen last hebben van. De angst voor treinen heet Siderodromophobia. Siderodromophobia is een brede term die alle angsten of fobieën in verband met treinen dekt. De belangrijkste soort mensen dat deze fobie vooral bedekt, is de angst die mensen hebben van krijgen crashte of niet in controle. Anders dan dit, er zijn ook andere angsten die krijgen geactiveerd wanneer mensen op de trein. Er zullen vrees dat kiem fobie, sociale fobie of zelfs claustrofobie.

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

 

Siderodromofobie: symptomen

Siderodromophobia is gebaseerd op veel verschillende fobieën. Verder, afhankelijk van hoe ernstig de toestand is. Er kunnen symptomen zoals hartkloppingen, zweten, schudden of maagdarmstoornissen. Voor sommige mensen, de voorwaarden zou kunnen beginnen, zelfs lang voordat de treinreis begint. Dit houdt zich vooral bezig met wat we kennen als anticiperende angst. Anticiperende angst kan ergere problemen dan de werkelijke fobie zelf veroorzaken. Het grootste deel van de tijd dat de oorzaken van de angst zijn gerelateerd aan een negatieve ervaring dat de persoon heeft te kampen gehad, die ergens gerelateerd aan treinen. Er is behoefte om te begrijpen hier dat de negatieve ervaring die is gekoppeld aan je geest hoeft niet per se om iets dat je is overkomen zijn. Het kan ook iets dat zou zijn gebeurd aan een andere persoon of iets dat we konden hebben gezien om ons heen, hetzij in persoon of aan zijn media.

München naar Berlijn Treinen

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

Siderodromofobie: Behandeling

Aan het einde van de dag, is het niet belangrijk dat de angst bestaat; waar het om gaat is hoe je omgaan met de angst en zich inspannen om zich te ontdoen van de angst dat een plaats heeft gemaakt in je leven. Van alle fobieën, Siderodromophobia of een trein fobie is zeer gemakkelijk te behandelen en heeft een uitstekende slagingspercentages getoond, wanneer ze behandeld worden. Om zich te ontdoen van de fobie, de stappen die moeten worden genomen indien in de eerste plaats werken aan het wegwerken van eventuele negatieve gedachten wat treinen betreft. Ook, het individu met de fobie zal moeten werken aan het veranderen van zijn of haar gedrag verwant aan treinen. Aan het eind van de dag is het iets dat duurzaam is en kan worden vastgesteld door middel van goede zorg en behandeling.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

 

Laat je angst achter en Bestel Treinen tickets van Save A Train

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, kunt u ofwel nemen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)