Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 27/05/2022)

Liefhebbers van moderne kunst hebben veel plaatsen om te bezoeken in Europa. Met zo'n rijkdom aan keuze, misschien wel het meest uitdagende deel is het kiezen van een bestemming. Echter, als u op zoek bent naar bezoeken Europa's belangrijkste hotspots voor artistieke exploratie, waarom niet het plannen van uw reis eromheen? Met een goed-geplande treinritten, kon je al onze top picks van de moderne kunst galeries in Europa te bezoeken:

 

Tate Modern Art Gallery, Londen, Engeland

Tate Galerie voor moderne Kunst in Londen is één van de meest populaire hedendaagse galerieën voor hedendaagse kunst in Europa. Het is niet de enige die te bezoeken in de stad die in de loop beschikt 1,000 galeries. Echter, het is degene die het meest populair met toeristen. Tate Modern was aanvankelijk deel uit van de Tate Gallery, die werd opgericht in 1897. Na een tijdje, Tate begon uit te breiden en in 2000 verdeeld in vier verschillende galerijen. Uit deze vier, Tate Modern is degene met de meeste bezoeken, en herbergt meer dan alleen kunstwerk. Wilt u de Londense kunstwereld zelf te ervaren, kunt u gemakkelijk de stad met de trein van de meeste grote Europese steden.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

 

De National Gallery van Moderne en Hedendaagse Kunst, Rome, Italië

Genaamd De National Gallery van Moderne en Hedendaagse Kunst in het Italiaans, art gallery in Rome heeft alles wat je nodig hebt. En het kreeg onlangs een frisse nieuwe look, zodat de kunst zelfs nog meer kunnen staan ​​bij de tentoonstellingen. Deze galerij is uniek in zijn manier van presenteren. Het richt zich meer op thema's, kleuren en vormen dan de gelijkenis van tijdperken en stijlen. Dat maakt het voor iedere bezoeker van kunst te beleven in een nieuwe, unieke manier, ervoor te zorgen dat het bezoek onvergetelijk zal zijn. Rome is een geweldige stad om te bezoeken met de trein. Er zijn een paar toeristische routes u kunt de ervaring meenemen meer van Italië.

Florence naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen

Florence naar Pisa Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

Kunsthalle Zürich, Zwitserland

Kunsthalle Zurich Building

 

Zwitserland hedendaagse en moderne kunst scene is uitgestrekte en levendige, met tal van galeries houden van het leven. Degene die vaak wordt aanbevolen voor een bezoek is de Kunsthalle Zürich. Het heeft tijdelijke tentoonstellingen die nooit niet aan de bezoeker intrigeren. Deze frequente wijzigingen helpen de Kunsthalle opnieuw uit te vinden zijn identiteit elke keer. U kunt Zurich bereiken met de trein van München, Wenen, evenals andere Europese steden die u bezoekt op uw moderne kunst jacht.

München naar Zürich Treinen

Berlijn naar Zurich Treinen

Bazel naar Zürich Treinen

Wenen naar Zurich Treinen

 

Pompidou, Parijs, Frankrijk

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Geen tour van de moderne kunst galeries in Europa is niet compleet zonder een bezoek aan Parijs, Frankrijk. Echter, in plaats van het Louvre, raden wij u op weg naar het Centre Pompidou. Daar vind je een unieke architectonische structuur met al zijn roltrappen vinden, loodgieter, en stalen frame zichtbaar aan de buitenkant. Maar de ervaring niet ten einde, als The Pompidou heeft meer dan 50,000 werkt in de collectie. Het is een van de belangrijkste collecties van moderne en hedendaagse kunst die zeker een bezoek waard. Maak kennis met Parijs met de trein van Londen, Amsterdam, Brussel en andere steden in Europa.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

 

 

Hedendaagse kunst galeries in Europa zijn zeker een gezicht te zien. Het beste deel over de planning van een in de techniek georiënteerde reis is dat al deze steden zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein. Als je klaar om te gaan, Boek Uw Treintickets nu en geniet van de rit!

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en gewoon geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmodern-art-galleries-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)