Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 11/06/2021)

Als je lang om een ​​aantal van Europa's zien must-bezoek bestemmingen, een paar van de meest fietsvriendelijke steden zullen zeker uw lijst. Deze steden zijn geweldig om te verkennen met de fiets, waardoor ze ideaal zijn voor reizen op een budget. En u kunt er met de trein. Hier zijn de tien meest fietsvriendelijke steden in Europa:

 

1. Bike-Friendly Amsterdam, Nederland

Amsterdam is steeds geweest dat een van de meest fietsvriendelijke steden in Europa. Het heeft fietspaden gescheiden plaats rijstroken, zodat u overal mee naartoe autovrij. U kunt gemakkelijk door trein van Parijs, Brussel, Kopenhagen en andere grote Europese bestemmingen.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

 

2. Bike-Friendly Kopenhagen, Denemarken

Kopenhagen geïnvesteerd meer dan € 134 miljoen in de ontwikkeling van haar fietsnetwerk door de jaren heen. Die hebben bijgedragen aan het maken van hun fietspadennet indrukwekkend en lanceerde Kopenhagen als een van de groenste Europese bestemmingen.

Hamburg naar Kopenhagen Treinen

Hannover naar Kopenhagen Treinen

Berlijn naar Kopenhagen Treinen

 

3. Bike-Friendly Berlin, Duitsland

Neem een ​​fiets in Berlijn in de zomer

Berlijn heeft gewerkt aan een van de meest fietsvriendelijke steden in Europa geworden voor een tijdje. Ze maakte het definitief, Dankzij een uitgebreide campagne van de wielerwereld gemeenschap. Als een van de knooppunten van het Europese treinverkeer, Berlijn is erg makkelijk te bereiken.

Bremen naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

4. Utrecht, Nederland

Steden in de Nederland houden van hun fietsen. Utrecht investeert veel in haar fiets infrastructuur. Long fiets straten en grote parkeermogelijkheden maken het gemakkelijk om er fietsen te gebruiken.

Brussel naar Utrecht Treinen

Antwerpen naar Utrecht Treinen

Berlijn naar Utrecht Treinen

Parijs naar Utrecht Treinen

 

5. Antwerpen, België

Antwerpen is het meest fietsvriendelijke stad van België, met een ontwikkelde netwerk fietspadennet. Met grote projecten die gericht zijn op verdere verbetering van deze, Antwerpen zal zeker blijven tot de top fietsen bestemmingen in Europa.

Brussel naar Antwerpen Treinen

Amsterdam naar Antwerpen Treinen

Lille naar Antwerpen Treinen

Parijs naar Antwerpen Treinen

 

 

6. Wenen, Oostenrijk

Wenen beschikt over de uitvoering van Europa's eerste bakfiets verhuursysteem. Onder andere initiatieven die de stad royaal gesponsord naar Wenen maken meer fietsvriendelijke is de bouw van de 1300 km aan fietspaden netwerk.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

7. Bazel, Zwitserland

Basel is mooi en een van de meest Bike Friendly Cities

Basel bekend om een ​​paar dingen, en het zijn fietsvriendelijke is een van hen. In alle weersomstandigheden of het seizoen, U kunt de inwoners van Basel te zien met behulp van hun fiets gemakkelijk rond te navigeren. U kunt Basel direct bereikbaar vanaf Amsterdam met de trein.

München naar Basel Treinen

Zürich naar Basel Treinen

Bern naar Basel Treinen

Genève naar Basel Treinen

 

8. Munster, Duitsland

Tussen Duitsland meest fiets vriendelijke steden, Munster houdt een consistent goede ranking. De stad werkt hard om ervoor te zorgen de fietsers zijn blij met de fietsinfrastructuur en veiligheid.

Essen Munster Treinen

Bielefeld naar Munster Treinen

Keulen naar Munster Treinen

Hannover Munster Treinen

 

9. Verona, Italië

Italiaanse steden zijn meestal niet tot de meest fietsvriendelijke steden in Europa, maar Verona staat heel goed. Het is een geweldige stad om onderzoeken met de fiets, en de treinrit van Rome naar Verona alleen draagt ​​bij aan de schoonheid van uw reis.

Rimini naar Verona Treinen

Rome naar Verona Treinen

Florence naar Verona Treinen

Venetië naar Verona Treinen

 

10. München, Duitsland

München heeft een duidelijk plan om een ​​uitgebreid fietsnetwerk zone op te bouwen en verbeteren van de fietsinfrastructuur. Het uiteindelijke doel is om een 30% modale aandeel voor fietsen. Als u wilt proberen om rond München op een fiets, je kon er naartoe te reizen met de trein van Berlijn, Wenen, en Zürich, onder andere steden.

Berlijn naar München Treinen

Frankfurt naar München Treinen

Wenen naar München Treinen

Stuttgart naar München Treinen

 

Ben je klaar om een ​​bezoek te brengen aan enkele van Europa's beste bestemmingen met alleen je fiets en trein?? Maak je klaar voor het avontuur van je leven, en reserveer uw treinkaartjes vroeg!

 

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-bike-friendly-cities%2F%3Flang%3Dnl - (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)