Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 18/02/2021)

Een nieuwe spoorlijn is gestart, die Azerbaijan, kalkoen, en Georgië. De lijn omvat meer dan 820 Kilometers en biedt vrachten naast reizigerstreinen. ten eerste, de lijn zal de eerste zijn om Europa en China te sluiten, terwijl het omzeilen van Rusland. De trein zal opereren vanuit de hoofdstad van Azerbeidzjan Baku en de Georgische hoofdstad Tbilisi naar de stad Kars in Turley. verder, Het zal verminderen van de Reis tijd tussen Europese spoorweginfrastructuur en China spoor. De presidenten van Azerbeidzjan, kalkoen, en Georgië, evenals vertegenwoordigers van de Europese Unie, aanwezig bij de opening van de nieuwe spoorlijn.

 

Details van de trein

ten eerste, de spoorlijn was oorspronkelijk gepland voor lancering in 2010 en dan in 2012. Echter, vanwege de regel niet door Armenia, zowel de VS als de EU niet financieel bij te dragen en dit veroorzaakte een vertraging. In aanvulling op, de lijn gaat door landen die voorheen hun grenzen gesloten elkaar (die teruggaat tot de Sovjet Unie).

ten tweede, de lijn die is uitgeroepen tot de 'Euraziatische brug'’, zullen de economieën van de landen waar ze doorheen gaat aansluiten. Chinese goederen worden vervoerd van China naar Europa op deze lijn in zo weinig als 12 dagen. verder, de trein zal vervoeren 5 miljoen ton vracht per jaar met dit aantal zal naar verwachting direct naar 17 miljoen na verloop van tijd. aanvullend, dit zal de haven van maken gereedschap in Azerbeidzjan de grootste in de Kaspische Zee regio.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Azerbeidzjan heeft niet bekendgemaakt de volledige kosten van de lijn maar het is bekend dat ze leende Georgia $775 financiering van de Georgische deel van de lijn.

 

Kazachstan

Kazachstan heeft zich nu gevestigd als de nieuwe ‘Silk Road’ met zijn toegenomen vrachtactiviteit tussen Europa en China. Historisch gezien Kazachstan diende als een verbindende staat voor Europa, Azië, en India. De reden dat de vrachtactiviteit in Kazachstan weer oplaait, is dat het de afstand van Europa naar Azië afneemt 10,000 kilometer. verder, Kazachstan heeft meer dan doorgebracht $3 miljard op haar spoorlijnen. Dit bevat $250 miljoen besteed aan de Khorgos Gateway. Deze gateway stelt Chinese treinen in staat hun goederen over te brengen op Europese treinen, waardoor ze niet van lijn hoeven te wisselen.

 

China bezit nu 49% van Khorgos Gateway dat deel uitmaakt van de nieuwe treinverbinding

 

Quotes over de nieuwe spoorlijn

ten eerste, Azerbeidzjan president commentaar op de trein

De Baku-Tbilisi-Kars spoorweg is de kortste en meest betrouwbare schakel tussen Azië en Europa

aanvullend, de Europese Unie heeft gereageerd

De opening van de Baku-Tbilisi-Kars spoorlijn is een belangrijke stap in het vervoer interconnecties tussen de Europese Unie, kalkoen, Georgië, Azerbeidzjan, en Centraal-Azië ... langs de oude Zijderoute,

 

Koop treinkaartjes

Omdat je hier al zijn, waarom niet nemen 3 minuten om de beste trein ticket te vinden voor uw volgende reis? Waar je ook bent van plan om te reizen in Europa we kunnen helpen vind je tickets. Of u nu op zoek naar de Alpen te zien van Zwitserland en Italië of misschien een bezoek landen als België en Hongarije we hebben je gedekt. Boek uw treintickets nu. Betaal voor tickets met behulp van alle meest bekende betaalmethoden

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)