Leestijd: 7 notulen
(Laatst geupdate op: 11/06/2021)

Als u van plan bent een reis naar Europa, je geconfronteerd met zo veel opties! eindeloos veel plaatsen en ervaringen, dat je zou kunnen reizen voor de komende jaren en nog steeds het gevoel dat je iets wezenlijks hebt gemist. Dit kan ertoe leiden dat de reisfouten van overmatig plegen, en ontbreekt op de kleinere details die reizen en reizen per trein zo magisch. We zijn hier om u te vertellen wat je niet moet doen en hoe om een ​​reis naar Europa te plannen, van begin tot eind!

 

Tip 1: Wegstrepen

Voordat u kunt genieten van authentieke Spaanse tapas, pleinen in Rome, of dakterrassen in Praag, een belangrijk stukje admin is vereist! Simpel gezegd, hoe meer je voorbereid bent wanneer u een reis naar Europa te plannen, hoe groter de kans van plezier en een stress-vrije reis die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dus hier is een Save A Train-tip: kiezen voor een top vijf, must-dos voor dat het Europese avontuur! Misschien is het drinken in de Hofbrauhaus in München, of het nemen van een rondvaart in Amsterdam, of het onderzoeken van David-vanuit verschillende invalshoeken – in Florence. Wat het ook is, markeren die naar beneden en het plannen van uw reis om hen heen. Bij voorkeur per trein.

Milaan naar Florence Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Treintickets Praag - Berlijn

Treintickets van Frankfurt naar München

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

Tip 2: Niet voorkomen dat de cliches.

Nu we hebben vastgesteld dat je nodig hebt om een ​​reis naar Europa te plannen, de volgende keer wordt het kiezen van uw topbestemmingen. In de geest van YOLO, wilt u misschien off the beaten track en zoek naar verborgen juweeltjes binnen de steden. Maar de hipster in u die wil gaan tegen de mainstream bestemmingen, Misschien wilt u een plaats te nemen. Op een toeristische bus. Er is een reden waarom plaatsen zoals Het Colosseum, de Eiffeltoren, en Charles brug zijn alle zeer populair met toeristen: Zij zijn geweldig! Voel niet dat je het moet pakken buiten de gebaande paden gewoon omwille van het. Als de grote attracties een beroep op u, dan gaan en ze te zien.

Op dezelfde manier, behandelen niet de gids als het evangelie. Het zou kunnen zeggen dat het Louvre is een absolute must-doen op een reis naar Parijs, maar misschien zou een betere dag op zoek naar Blek le Rat stukken op steeg muren. Flexibiliteit, als je reist, is essentieel, altijd!

Londen naar Frankfurt Treinen

Brussel naar Londen Treinen

Treintickets van Londen naar Keulen

Treintickets van Londen naar Brussel

 

Tip 3: Travel data zijn cruciaal als je een reis naar Europa te plannen

Reis in de laagseizoen. Populaire maanden zijn juli, augustus, en september. Ze zijn waanzinnig druk, en niet te vergeten duur! Als u van plan bent een reis naar Europa in de zomer, u zult het delen van elke ervaring met miljoenen en miljoenen van je beste vrienden. Accommodatie zal worden geboekt, of dure en Treinen zal veel meer vol, te zien dat ze de beste manier om te reizen!

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

Tip 4: Stel uw reisdocumenten samen als onderdeel van het plannen van een reis naar Europa

Als u niet beschikt over een paspoort, dan kun je het beste aan de slag gaan! Het zal minstens vier tot zes weken vanaf het moment van de aanvraag voor u om er een te ontvangen. (Afhankelijk van welk land je woont natuurlijk) Versnelde diensten kan het proces versnellen, maar het kost je. Het is het beste om te zorgen voor dit goed te nemen op voorhand voor uw reis. Heeft u al een paspoort? Controleer de vervaldatum! In sommige landen kunt u toegang weigeren indien deze verloopt binnen 6 maanden wanneer je aankomt. Eek!

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

 

Tip 5: Het huren van een auto.

Willen huur een auto wanneer u van plan bent een reis naar Europa? Zorg ervoor dat u een geldig rijbewijs hebben. Sommige autoverhuurbedrijven ook reizigers nodig hebben om een ​​internationaal rijbewijs hebben in aanvulling op hun rijbewijs uit hun land van herkomst.

Treintickets van Straatsburg naar Parijs

Parijs naar Marseille Treinen

Rome naar Milaan Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

Tip 6: Niet over-pak uw reisroute met te veel bestemmingen.

Zoals eerder vermeld, het is gemakkelijk om te veel toe te geven en te veel te proberen. Het is volkomen begrijpelijk. Uw kostbare verlof moet goed worden benut, dus het is makkelijk om te proberen over-pak je routes bij het plannen van een reis naar Europa. Echter, Deze kunnen kostbaar zijn (en niet te vergeten vermoeiend), als over-verpakking reizen met te veel bestemmingen in te weinig dagen leidt tot meer tijd op de weg, en meer gas of treinkaartjes. In extreme gevallen, het kan een reis saboteren, draaien in een waas van hotel check-ins en check-outs (met een constante en uitpakken), tijdens het kijken naar een nooit bezocht landschap ras voorbij de trein windows. Als dat mogelijk is, vertragen. je zult besparen op de transportkosten en krijgen meer tijd om uw bestemming te verkennen.

Treintickets Brussel - Rotterdam

Treintickets Antwerpen - Rotterdam

Treintickets van Berlijn naar Rotterdam

Treintickets Parijs - Rotterdam

 

 

Tip 7: Geld wisselen

Reizigers verspillen veel geld de aankoop van euro van hun bank (of nog erger, van een wisselkantoor) voor aankomst in Europa. Dit leidt tot hoge kosten! dus niet verwaarlozen dit onderwerp wanneer u een reis naar Europa te plannen.

Ons advies is om meteen het hoofd naar een geldautomaat wanneer je aankomt in Europa en geld op te nemen met uw pinpas. Het is makkelijk, en de wisselkoers die je krijgt voor de transactie is vrijwel zeker beter dan in ieder geval hebben we zelfs gekregen van thuis banken. Bel uw bank voordat u vertrekt om te vragen over internationale ATM transactiekosten, evenals hen te informeren dat u zal worden met behulp van uw kaart in het buitenland. Als u niet vertellen, het kan hen waarschuwen om te denken dat het een fraude is, en zal uw kaart te blokkeren. Ook, vragen of uw bank heeft internationale locaties of samenwerking met lokaal banken in Europa.

Treintickets van Frankfurt naar Keulen

Treintickets Brussel - Keulen

Treintickets van Wenen naar Keulen

Treintickets van Stuttgart naar Keulen

 

Tip 8: Wat je verliest op de schommels, je wint op de rotondes

Uw locatie niet opofferen voor kleine hotel besparingen. Wij raden voorkeur te geven aan uw Airbnb of hotel met de meest centrale ligging wanneer u een reis naar Europa te plannen. budgetreizigers, met name, hebben de neiging om een ​​hotel in een verre locatie die € 5 kiezen goedkoper dan een dat is meer centraal. je zult tijd besparen en geld op transport (vooral als je de wind het nemen van een taxi).

München naar Basel Treinen

Treintickets van Zürich naar Bazel

Treintickets van Bern naar Bazel

Treintickets van Genève naar Bazel

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

Tip 9: Vergeet niet uw telefoonmaatschappij te bellen voordat u een reis naar Europa plant

Bel uw provider als je eenmaal voltooid om een ​​reis naar Europa plannen en krijgen een plan if je van plan bent om uw telefoon te gebruiken, en dan zorg ervoor dat u uw telefoon per ongeluk data kosten te vermijden (in het kort: uitschakelen mobiele data en het aantal apps die mobiele data kunnen gebruiken, te beperken). En, als plan, vasthouden aan Wi-Fi-netwerken vrij te maken voor het downloaden en versturen van e-mails, het web controleren, en met behulp van apps. Europa heeft veel wifi-hotspots, dus je zal niet veel verschillen van de touch voor lange. alternatief, koop een SIM-kaart voor uw telefoon als je naar Europa.

Treintickets van Rimini naar Milaan

Treintickets van Rome naar Florence

Treintickets van Turijn naar Milaan

Treintickets Venetië - Milaan

 

Tip 10: Er zijn App voor dat

Eightydays is een geweldige reis app die u kunnen helpen een reis naar Europa te plannen terwijl het geven reizigers een gemakkelijke blik in de beschikbaar als opties reizen door heel Europa.

Gebruikers beginnen met het kiezen van een stad om te beginnen en eindigen in (voor nu, is het noodzakelijk om te beginnen en eindigen de reis in dezelfde plaats). Selecteer vervolgens de vertrekdatum, hoe lang de reis zal zijn en hoeveel bestemmingen op te nemen. Gebruikers kunnen ook kiezen als ze willen om te kijken naar steden in Europa, de Europese Unie, of alleen de Schengenzone. De app zal vervolgens een route, compleet met Airbnb tarieven in elke stad, voor degenen met een beperkt budget.

Het is mogelijk om schuifelen opties doorgaan totdat de app stuit op een route die er goed uitziet. En maak je geen zorgen over lastig reizen: De site zegt zij specifiek onkruid uit verre vliegvelden en de vroege ochtend vertrekken die kunnen reizigers op de weg af te voeren.

Hoewel het niet (nog) een perfect systeem voor het boeken van een hele Europese reis, Eightydays kan helpen geven reizigers een beter idee van de prijs punten voor de verschillende trajecten, terwijl ze in potentie de invoering naar bestemmingen kunnen zij niet eerder hebben beschouwd.

Reizigers kunnen gebruiken de Eightydays website of de onlangs gelanceerde iOS-app om hun Europese reizen te plannen.

Treintijden van Lyon naar Londen

Amsterdam naar Antwerpen Treintijden

Treintijden van Brussel naar Frankfurt

Treintickets van Brussel naar Mainz

 

Natuurlijk, de beste manier om te reizen is altijd met de trein! Sla een trein is de beste manier om uw tickets te kopen. Als u over te boeken zijn uw treinkaartjes klik op de link https://www.saveatrain.com om grote kortingen te ontvangen.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een koppeling op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)