Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 29/12/2019)

Voor gezinnen met kinderen, Rijden met kinderen op een trein kan zowel een spannende en betaalbare manier om te reizen. Het is ook misschien wel de meest comfortabele en minst belastend als je op reis bent met kinderen. We weten dat reizen met kinderen is een hele uitdaging, ongeacht wat de vervoersmethode, dus als je rijdt met kinderen op een trein. Hier zijn een paar tips!

 

Arrive early when you Riding with kids on a train

Gezinnen zullen willen naar het station vroeg om samen te halen tickets en vind goede zitplaatsen op de trein. Als u nog niet gereserveerde plaatsen, stoelen zijn beschikbaar op wie het eerst komt, first served basis, dus niet vast komen te zitten in een positie waar je uit elkaar zal worden.

Dusseldorf naar München Treinen

Dresden naar München Treinen

Neurenberg naar München Treinen

Bonn naar München Treinen

 

Rijden met kinderen op een trein speelgoed

 

Denk na over de slaap als je Rijden met kinderen op een trein.

Rijden met kinderen op een treinreis samenvalt met dutje tijd van uw kind, dus zorg ervoor dat je bereid bent. Breng het comfort items zoals een kussen of een favoriet blankie.

Lyon naar Nice Treinen

Parijs naar Nice Treinen

Avignon naar Nice Treinen

Marseille naar Nice Treinen

 

The Entertainment.

Het belangrijkste onderdeel van uw planning voor een treinreis (vooral als het lang) moet worden hoe je gaat om de kinderen te vermaken.

Een voor de hand liggende keuze voor de meeste ouders zou zijn om een ​​paar speelgoed te kopen of brengen hun favorieten van thuis. Paint de nagels van de meisjes, Lees boeken, spelen Uno, Breng kleur in boeken, en luister naar audioboeken.

Een ander geweldige tip for Riding with kids on a train is to download films op uw apparaten wanneer u thuis bent en hebben toegang tot WIFI.

Er zijn no car seat requirements or fasten seat belt signs, zodat kinderen zich vrij bewegen over de trein als het je past! Het verkennen van treinen met kinderen is een geweldige manier om ze bezig te houden.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

 

Get Comfortabele!

Er is niets erger dan op reis en op welke wijze gehinderd te worden door je kleren. Jurk voor comfort! We raden ademend, rekbare kleding en comfortabele schoenen om uw ervaring te genieten op de trein. Ervaren ruiters raden het brengen van een paar kleine comfort van thuis ook, als een deken of worp en een kussen.

Het enige wat je moet doen is achterover leunen, ontspannen en genieten van het rijden met kinderen op een train ervaring. Omdat er geraken is de helft van het plezier!

 

Laat het ons weten door twitteren ons op @SaveATrain! , U kunt onze andere sociale kanalen te vinden op de bodem van Saveatrain

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dnl - (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)