Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 19/08/2022)

De winter is de perfecte tijd om knetterend vuur te bouwen, veilig druk op de pistes, bouwen sneeuwpoppen en lekker liggen met een lekker kopje thee. helaas, het is niet alles plezier en spellen. Winter creëert ook een aantal van de meest verraderlijke weg voorwaarden. Omdat de meesten van ons niet kunnen overwinteren tot de lente, hier zijn de tips je nodig hebt over hoe om veilig te blijven tijdens het rijden in de winter.

 

Veilig rijden? Cijfers liegen niet

How to stay safe while driving

 

Denk dat we overdreven voorzichtig geven u tips over hoe om veilig te blijven tijdens het rijden in de winter? Volgens AAA, winterstormen, slecht weer, en slordig toestand van de wegen zijn een factor in bijna een half miljoen crashes en meer dan 2,000 verkeersdoden elke winter.

Parijs naar Lille Treinen

Rome naar Milaan Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

Genève naar Parijs Treinen

 

Pack Up Noodvoorraad voor uw auto Travel

 

Soms, uw voornemen om veilig te blijven tijdens het rijden tijdens de winter is niet genoeg. We willen leven volgens het motto, ' Hoop op het beste, bereid je op het ergste voor. Zorg ervoor dat uw auto is uitgerust met benodigdheden in geval van nood. Neem een ​​warme deken, warme kleren, verbanddoos, een zaklamp of flare, startkabels, ijskrabber, een schep, zand of kattenbakvulling om u tractie te geven, en sneeuw kettingen. Je moet ook dragen wat water, voedselvoorraad-achtige energie bars of trail mix-en een telefoon oplader!

Treinen van Florence naar Levanto

Treinen van Florence naar La Spezia

Treinen Rome naar La Spezia

Treinen Rome naar Levanto

 

Controleer op het ijs op je spiegels om veilig te blijven tijdens het rijden

How to stay safe while driving

Dit is een winter rijden tip dat professionele lange afstand drivers om te bepalen of wegomstandigheden ijzige. Controleer uw buitenspiegels. Als het ijs begint te vormen op de spiegels, dat is een goede indicator dat ijs wordt ook het vormen op wegen. Neem extra voorzorgsmaatregelen om veilig te blijven tijdens het rijden of wacht tot het opwarmt om te rijden.

Brussel naar Rotterdam Treinen

Antwerpen naar Rotterdam Treinen

Berlijn naar Rotterdam Treinen

Parijs naar Rotterdam Treinen

 

Rij veilig en vertrek vroeg!

Dit lijkt misschien voor de hand, maar we weten dat je bezig en enthousiast om uw volgende bestemming te bereiken bent. We zijn hier om u eraan te herinneren dat het rustig aan! Een van onze belangrijkste tips op Hoe kan ik veilig te blijven tijdens het rijden in de winter laat extra tijd om te komen tot jouw bestemming. trips kan tijdens de winter dan andere tijden van het jaar langer duren, vooral als je tegenkomt storm of gladde wegen. En rijden in slecht weer is stressvol genoeg zonder de extra druk om te laat, die je veilig aan het verkeer kunnen vertroebelen.

Bremen naar Neurenberg Treinen

Leipzig naar Neurenberg Treinen

Hannover naar Neurenberg Treinen

Hamburg naar Neurenberg Treinen

 

Safe Drive en minimaliseren afleiding

How to stay safe while driving

Hoe kan ik veilig te blijven tijdens het rijden in de winter #1 tip: Leg uw telefoon! Houd uw telefoon is uitgeschakeld of is aangesloten op uw auto Bluetooth-en nooit uw handen van het stuur of de ogen van de weg om te controleren dat WhatsApp-bericht.

 

Blijf veilig tijdens het rijden Middelen Luister naar de Road!

Nee, niet luisteren naar je hart. Niet deze tijd toch. Luister naar de weg. letterlijk. Banden maken verschillende geluiden bij het rijden op sneeuw en ijs, dat is een andere reden om uw radio volume laag te houden voor de winter rijveiligheid. Besneeuwde weg lawaai moet betrekkelijk hard zijn, omdat de sneeuw is nu up. Als lawaai plotseling stopt, u zou kunnen hebben verplaatst van sneeuw naar ijs. Stay tuned in de geluid van uw banden op de weg te houden op de top van de toestand van de wegen die vaak snel veranderen, vooral tijdens of direct na een storm.

München naar Basel Treinen

Zürich naar Basel Treinen

Bern naar Basel Treinen

Genève naar Basel Treinen

 

Anti-Freeze als je wilt om veilig te blijven tijdens het rijden

Hoe om veilig te blijven tijdens het rijden tijdens de Winter? Zorg ervoor dat uw ruitenwisser vloeistof bevat anti-vries, zodat de spray niet bevriezen bij koud weer. Overweeg de aanschaf van de winter ruitenwisserbladen, die verhinderen ijs en sneeuw van verharding op de wisser!

Ik volgde uw tips en nog steeds vast kwam te zitten

 

 

Soms, deze dingen niet kan worden vermeden. Als je vast komt te zitten in de sneeuw zijn hier enkele snelle tips:

  • Blijf met uw voertuig: Uw auto biedt tijdelijk onderdak en maakt het makkelijker voor hulpverleners om u te lokaliseren. Probeer niet te lopen in een zware storm. Het is gemakkelijk uit het oog van uw voertuig te verliezen in blazende sneeuw en verloren worden.
  • Doe jezelf niet uitput: Bij het uitgraven van uw voertuig, luister naar je lichaam en stop als je moe geworden.
  • Zichtbaar zijn: Bind een felgekleurde doek aan de antenne van uw voertuig of plaats een doek aan de bovenkant van een opgerold raam om nood te signaleren. 's avonds, Houd de lichtkoepel op indien mogelijk. Het maakt gebruik van slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit en zal het gemakkelijker maken voor hulpverleners om u te vinden.
  • Schakel de uitlaatpijp: Zorg ervoor dat de uitlaatpijp is niet verstopt met sneeuw, ijs-, of modder. Een geblokkeerde uitlaat kan dodelijk koolmonoxide te lekken in de passagiersruimte van het voertuig veroorzaken terwijl de motor draait.
  • Blijf warm: Gebruik wat beschikbaar is om je lichaam te isoleren tegen de kou. Dit kan onder meer vloermatten, kranten, of papieren kaarten. Voorverpakken dekens en zware kleding om te gebruiken in geval van een noodsituatie.
  • Behoud Brandstof: Als dat mogelijk is, alleen de motor en de kachel draaien lang genoeg om de kou te verwijderen. Dit zal helpen om brandstof te besparen.

Travel Car? Negeer alles wat we net gezegd

Wat als er een manier was om al het bovenstaande gedoe om veilig te blijven tijdens het rijden te vermijden?? Was er maar een vervoermiddel dat je zou kunnen springen op, en naar uw bestemming snel en reis veilig. Oh wacht, er bestaat! Het heet een trein!

Het is waar dat auto's bieden de vrijheid die weinig andere soorten transport doen. U kunt reizen langs anders onbereikbaar kustwegen, hoofd naar afgelegen plaatsen, en niet zorgen te maken over schema's of zetels uitverkocht. Ze zijn niet zonder hun tekortkomingen, echter. Zie de vele redenen hiervoor!

 

Treinen zijn veiliger en sneller! Dus geen noodzaak om veilig te blijven tijdens het rijden als je Treinreizen, Ook treinen zijn meer betaalbaar, vooral als je met behulp Red een trein om uw treinkaartjes. Meer overtuiging nodig? We schreven een hele blog aan waarom de trein reizen beter is dan het rijden op de weg.

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)