Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 20/09/2021)

Op zoek naar de meest spectaculaire universiteiten in Europa? Lees dan verder! We weten dat het kiezen van een universiteit is een belangrijke keuze. Natuurlijk, moet men rekening houden met het onderwijs en het leren van faciliteiten die een universiteit biedt bij het kiezen van welke te wonen. Echter, soms een gut gevoel is goed om te gaan op een te. Hier bij Red een trein we hebben een aantal van dit onderzoek voor u gedaan en een lijst samengesteld van de Most Spectacular Universiteiten. Ze beschikken alle over spectaculaire architectuur. Sommige hebben een geweldige geschiedenis, maar sommige van de meer nieuw opgerichte universiteiten zijn ook opgenomen in deze lijst. Ze bieden een meer eigentijdse esthetiek met modernistische gebouwen en art functies. Laat ons weten wat uw favoriete!

 

Universiteit van Bologna, Italië

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

De Universiteit van Bologna in Italië wordt beschouwd als de oudste universiteit van de wereld, die is opgericht in 1088. Deze lijst is van de Meest spectaculaire Universiteiten in Europa, maar dit kan worden beschouwd één van de meest spectaculaire universiteiten in de wereld. foto hieronder is het Palazzo Poggi, een van de belangrijkste gebouwen van de universiteit. Het herbergt drie van de universiteit musea met tentoonstellingen over de natuurlijke historie, anatomie, verloskunde, fysica, en scheikunde. Ja, je leest het goed. Ze hebben hun eigen musea!

Maar zij zijn niet de enige gebouwen die je moet bezoeken wanneer scoping de Most Spectacular Universiteiten. Er zijn vele gebouwen binnen de universiteit die u op moet zetten uw must-visit lijst. Deze omvatten het College van Spanje, een roze, afgezonderd gebouw waarin zowel gotische en Renaissance elementen in zijn ontwerp. Evenals de prachtige architectuur, de universiteit is de thuisbasis van een 2 hectare groot botanische tuin.

Hoe komt u er Met de trein?

Vanwege de centrale ligging en geografie, Bologna is ontwikkeld in één van de belangrijke spoorwegvervoer hubs van Noord-Italië. Het is zeer goed verbonden met andere grote Italiaanse centra.

  • Bologna is 37 minuten van Florence
  • 2-hr 20 min van Rome
  • 2 uur van Venetië
  • 1 uur van Ferrara
  • EEN moderne hogesnelheidslijn maakt het mogelijk het bereiken van Milaan in ongeveer 65 notulen.
  • De andere tak van deze lijn verbindt Bologna met Rome.

Kanttekening: Terwijl het nemen van de trein naar het zuiden van Milaan, vergeet dan niet om een ​​glimp van de Duomo bovenstaande Bologna ligt in het zuiden op te vangen. Het is vooral interessant bij zonsondergang.

Venetië naar Bologna Treinen

Florence naar Bologna Treinen

Rome naar Bologna Treinen

Milaan naar Bologna Treinen

 

Universiteit van Rostock, Duitsland

De Universiteit van Rostock is niet alleen de oudste universiteit in het Oostzeegebied; het is ook de rijkste traditie. En uiteraard, één van de meest spectaculaire universiteiten in Europa. Aangezien het werd opgericht in 1419, het zal binnenkort viert haar 600ste verjaardag. Het zal terugkijken op een lange traditie van het opleiden studenten en het doen van onderzoek. De gotische stijl gebouwen, gekoppeld aan de lanen en parken zorgen voor een schitterende omgeving. In het centrum van de universiteit is het in het oog springende hoofdgebouw, die ons in eerste instantie aangetrokken door het toevoegen van deze aan De Most Spectacular Universiteiten. Het is gelegen tegenover een park en fontein, een perfecte plek voor studenten en bezoekers om wat tijd door te brengen het bewonderen van de rijke buitenkant van het gebouw.

De universiteit van Rostock bestaat uit negen traditionele faculteiten en één centrale interdisciplinaire faculteit waar wetenschappers en studenten van alle faculteiten samenwerken om onderzoek te doen in vier grote gebieden:

  1. Leven, licht, en materie
  2. maritieme systemen
  3. Veroudering van het individu en de samenleving
  4. Kennis – Cultuur – transformatie

De universiteit van Rostock is een van de Duitse universiteiten met een zeer breed scala aan onderwerpen. Het biedt meer dan 100 cursussen: 34 af hebben met een vrijgezel, 56 met een master's degree, 37 (waaronder leraren) met een staatsexamen, en 3 met een Ph.D. verder, het Centrum voor Lerarenopleiding en Onderwijsonderzoek doet niet alleen educatief onderzoek doen maar werkt ook aan het verbeteren van de kwaliteit van de lerarenopleiding.

Hoe komt u er Met de trein?

Wilt u weten hoe u een van de te krijgen Meest Spectaculaire universiteiten in Europa? Welke richting je bent op reis van (bv. Rostock of Schwerin, Berlijn of Hamburg), neem de trein totdat je Wismar station bereiken. Vanaf hier, jij kan de bus pakken naar de bushalte in J.-R.-Becher-Strasse met behulp van lijnen 4 of G (richting Ostseeblick) of B-D (richting Seebad Wendorf). Vanaf deze bushalte aan de overkant is het slechts een minuut lopen parkeerplaats naar de Campus.

(Voor het netwerk plan van de stad busroutes, dienstregeling en prijzen, kunt u terecht op de website van de Hanzestad Wismar.

Berlijn naar Rostock Treinen

Hamburg naar Rostock Treinen

Schwerin naar Rostock Treinen

Wismar naar Rostock Treinen

Universiteit van Aarhus, Denemarken is onze laatste Spectaculaire universiteiten in Europa

Spectacular Aarhus University

Universiteit van Aarhus ligt in het op één na grootste stad van Denemarken (Aarhus is ook de naam van de stad) en kenmerkt zich door zijn groene campus, compleet met een meer. De universiteit is een perfect voorbeeld van hoe de mens gemaakte structuren en het natuurlijke omgeving kan werken in perfecte harmonie. Blijkt uit het hoofdgebouw, volmaakt. Veel van de gebouwen zijn ontworpen door de Deense architect c.f.. Moller in een modernistisch ontwerp dat de jeugd van de universiteit weerspiegelt. Moller en zijn partners Kay Fisker en Povl Stegmann waren verantwoordelijk voor de geel-bakstenen gebouwen. Ze zijn uniek en ook kenmerkend is voor de universiteit. Het hoofdgebouw is sindsdien beschouwd als een van de 12 belangrijkste architectonische werken in de Deense geschiedenis. Een van de vele redenen is het een van de meest spectaculaire Universiteiten.

Met meer dan 44,000 studenten, Aarhus University is de op een na grootste universiteit van het land. Het omvat vier kunstfaculteiten, Wetenschap en technologie, Gezondheid, en Bedrijf en Sociale Wetenschappen.

wereldwijd georiënteerd, de universiteit heeft uitwisselingsprogramma's op zijn plaats met meer dan 50 instellingen wereldwijd. Dit omvat de University of the Arctic, het Utrecht Network, het Nordic Center Fudan, en Nordic Center India.

Hoe komt u er Met de trein?

Aarhus ligt aan een van de belangrijkste spoorwegknooppunten in Denemarken. Er zijn elk uur vertrekken naar het noorden, zuiden, en het westen. Van Zuid- en Centraal-Europa, de verbindingen via Hamburg / Flensburg. Reistijd van Hamburg naar Aarhus is ongeveer vijf uur. Uit Oost-Europese landen treinverbindingen naar Aarhus gaan via Polen en Kopenhagen. Aarhus heeft elk uur van en naar Kopenhagen. De opening van de tunnel in het kader van de Grote Belt heeft verkort de reis één uur. De reis draait nu drieënhalf uur. Er zijn verschillende dagelijkse verbindingen naar Zweden, Duitsland, en de rest van Europa.

Treinen naar Aarhus station vertrekken Copenhagen Airport per uur. De prijs is ongeveer DKK 410 voor een one-way ticket (waaronder stoelreservering).

 

Klaar om te beginnen met de herziening van uw opties? Boek een treinticket nu, terwijl het warme weer duurt, met de hulp van Red een trein!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “De meest spectaculaire universiteiten in Europa” op uw site? U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)