Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 13/08/2021)

Met de huidige uitbraak van coronavirus (Covid-19) het gooien van reisplannen van iedereen in de war, kan het moeilijk zijn om te weten of je moet houd uw vakantie tijdens coronavirus of niet. Terwijl we die beslissing niet kan maken voor u als u ervoor kiest om door te gaan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je het nemen van stappen om uw gezondheid te beschermen. Daartoe, hier zijn 7 reistips Om u te helpen gezond te blijven tijdens de reis.

 

Blijf gezond tijdens het reizen Nummer 1: Was je handen

Deze lijkt misschien vanzelfsprekend, maar je handen wassen is een van de beste manieren om jezelf gezond te houden. Waarom? Volgens de Nationale gezondheidsdienst, “Het wassen van je handen goed verwijdert vuil, virussen, en bacteriën om ze te stoppen verspreiding naar andere mensen en objecten, die ziekten zoals voedselvergiftiging kan verspreiden, griep of diarree. Het kan helpen voorkomen dat mensen uit het oppakken van infecties en verspreiding ervan aan anderen”.

Simpel gezegd, handen wassen krijgt ontdoen van alle gook verzamelt u de hele dag door. Dit is bijzonder relevant voor reizigers. Toeristische trekpleisters zijn vol van hordes mensen uit de hele wereld. Als duizend mensen per dag worden aanraken van een enkele deurknop, en slechts één heeft zijn handen niet gewassen, denken hoe vuil het moet zijn!

Als je in een gebied zonder voldoende stromend water of zeep, je moet ook zorgen dat u hebt gekocht en gebruikt hand sanitizer regelmatig te maken. Hoewel dit je handen kan uitdrogen als het te vaak gebruikt, er zijn ook versies van de hand ontsmettingsmiddel dat hydraterende bestanddelen bevatten, zodat u schone handen en zachte huid kan hebben.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

 

Wash Your Hands With Soap

 

Slaap genoeg

Het is al lang bekend dat niet genoeg slapen een negatieve invloed op het immuunsysteem. Toen we op vakantie het lijkt misschien een goed idee om op te staan ​​bij het krieken van de dag en rond te rennen tot het midden van de nacht. Echter, de waarheid is dat het krijgen van voldoende slaap is veel meer impact dan je zou denken. 's avonds, ons lichaam heeft tijd nodig om te verjongen en zelfs te genezen. Hoe minder tijd je besteedt in slaap middel hoe minder tijd je in staat zijn om zorg te dragen voor jezelf.

Eigenlijk, studies hebben zelfs aangetoond dat degenen die niet genoeg slapen doen kunnen last hebben langdurige negatieve effecten, zoals hoge bloeddruk en geheugenverlies. Deze effecten kunnen alleen tijdens de reis worden verergerd, dus doe jezelf een plezier en zorg ervoor dat je het hooi hit voor een minimum van zeven uur per nacht.

Hoewel het moeilijk kan zijn om je zzz's binnen te krijgen als je er meerdere hebt verplaatst tijdzones en lijden aan jetlag, U kunt verschillende methoden gebruiken om uw lichaam te ontspannen en in slaap valt. Deze omvatten een warme douche of bad, Lavendel geurende nevel, meditatie, en zelfs een warme kop thee. In het kort, het nemen van voldoende slaap is noodzakelijk om u te helpen gezond te blijven tijdens de reis.

Treintickets van Marseille naar Lyon

Treintickets van Parijs naar Lyon

Lyon naar Parijs Treinen

Lyon naar Avignon Treinen

 

Sleep Enough To Stay Healthy While Traveling

 

Blijf gezond tijdens het reizen en Vermijd Tap Water

Als je gaat ergens vrij onbekend, het moet duidelijk zijn dat je nodig hebt om kraanwater te vermijden. Waarom? Omdat de microben in lokale water regiospecifieke, en / of darmbacteriën zijn helemaal niet bereid om te gaan. Duizenden mensen per jaar ziek drinken lokale water, met effecten zoals braken en diarree zeer vaak. Als een tip, stick om flessen water wanneer je bent veel uit je comfort zone. Dit geldt doubles voor locaties met schetsmatige hygiënische praktijken. Andere, minder ontwikkelde landen kan het drinken van water uit dezelfde bron als toilet service locaties. Ja, dat is een ding!

Ook, zorg ervoor dat u goed hydrateren. hoge temperaturen en inspannende activiteit zijn een snelle ticket naar een ziekenhuis zonder het drinken van voldoende water.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Drink A Lot To Stay Healthy While Traveling

 

Krijg je foto's

Afhankelijk van waar je naartoe gaat, u kan nodig zijn om gespecialiseerde shots krijgen op een reis kliniek of andere zorgverlener center. Dit geldt met name voor een aantal minder ontwikkelde landen, die nog steeds sport ziekten zoals malaria en gele koorts. Voordat je hoofd uit op uw reis, Controleer de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) website. Hier kunt u vinden van de specifieke eisen voor het land waar u naartoe reist. Als je niet uit de Verenigde Staten, kunt u ook uw lokale website, zoals NHS, voor uw vereisten voor gezond reizen.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

Women coughing

 

Blijf gezond: Do not Touch Your Face

Zoals we al hebben gesproken over handenwassen, nu is het tijd om te praten over je gezicht. Vaak zie je mensen rusten hun hoofd in hun handen, een jeuk krabben, of anderszins hun gezichten raken. Het is een moeilijke gewoonte te breken, maar houd je handen uit de buurt van je gezicht als je probeert om gezond te blijven tijdens de reis.

Het is gezond verstand, als uw handen aan te raken zo veel dingen de hele dag door. Op een trein of vliegtuig, zult u de lade tafel, de gordel. en diverse andere gemeenschappelijke ruimte gebieden die je niet aanraakt. Tenzij je het wassen van je handen elke keer dat je iets aanraakt (of toevallig het dragen van handschoenen), is het een beter idee om je handen uit je gezicht te houden ten alle tijden.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

 

Eet goed

Het is logisch dat je gaat om goed te eten terwijl hij op vakantie, rechts? Ten slotte, wat is Spanje zonder chocolade en churros, en wat is Frankrijk zonder een stokbrood? Dit is niet wat we bedoelen, echter.

Smakelijk eten is allemaal goed en wel, maar je moet ervoor zorgen dat je gezond eten ook. Volg de voedselpiramide en uit schakelen die-gefrituurde goodies voor sommige greens elke keer in de zoveel tijd. Als je kamer voor deze, brengen vitaminen met u mee om jezelf aangevuld. Zorg ervoor dat u brengen vitamine C, probiotica, en andere makkelijk te consumeren vitaminen.

Dit is het meest relevant voor alcohol drinken tijdens het reizen ook. Het is algemeen bekend dat het drinken van teveel alcohol kan leiden tot een verlaagd immuunsysteem (en een aantal boze katers). Als je probeert om ziek te vermijden, zorg ervoor dat u uw alcoholgebruik tot een minimum beperken. Ten slotte, die de Mona Lisa wil bezoeken met verkoudheid?

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

Eat Well And Healthy

 

Tip voor het laatste blijf gezond: Reinig uw omgeving

Het kan een heel gedoe, maar het is de moeite waard om enige desinfecterende doekjes, samen met u wanneer u reist. Waarom? Voor het opruimen van al die tafeltjes en stoelen we hebben al gezegd. Clorox doekjes kunnen worden gekocht in bulk en in ritssluitingszakken zetten. U kunt dan zelf mee te brengen op uw handbagage op.

Zorg ervoor dat de armleuningen te vegen, rugleuning pocket (als je er een hebt), en zelfs van de gordelsluiting met uw ontsmettingsmiddel om ervoor te zorgen dat u in de buurt verblijven zo schoon mogelijk.

München naar Zürich Treinen

Berlijn naar Zurich Treinen

Bazel naar Zürich Treinen

Wenen naar Zurich Treinen

 

Clean Your Area

 

Mensen ziek tijdens het reizen vaker dan bijna iets anders. Wees niet zoals iedereen. Zorg goed voor jezelf en het gebruik Red een trein!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “7 Manieren om gezond te blijven tijdens het reizen” op uw site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/stay-healthy- While-traveling/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)