Leestijd: 7 notulen
(Laatst geupdate op: 06/08/2021)

Felgekleurde gevels, de hart van grote steden in Europa, en de thuisbasis van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden ter wereld, deze 10 verbazingwekkend verbluffende pleinen trekken reizigers uit alle hoeken van de wereld. De mooiste straten van Parijs, Londen, Moskou, en München leidt je naar deze spectaculaire oude stadspleinen.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

 

1. Oude Stadsplein Praag

rococo, Barok, gotische architecturale mix, en stenen bestrating creëren de meest verbazingwekkend mooie pleinen van Europa. Het oude stadsplein in Praag, domineert de lijst van de belangrijkste en oudste pleinen in Europa, sinds de 12e eeuw.

Als je in het vierkante midden staat, zul je versteld staan ​​van de schoonheid, monumenten, en bezienswaardigheden in de buurt. Elk van de prachtige locaties vertelt je een verhaal uit Praag rijke geschiedenis. Het plein is er echt een van de mooiste plekjes in Praag en je zou gemakkelijk een hele dag alleen aan het plein kunnen besteden: een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk voor Tyn, Sint-Nicolaaskerk, Kinsky-paleis, en meer.

Neurenberg naar Praag met een trein

München naar Praag met een trein

Berlijn naar Praag met een trein

Wenen naar Praag met een trein

 

Prague's Old Town Square

 

2. Verbazingwekkend prachtig plein in België: Grote Markt Brussel

Het gotische hotel de Ville, gemeentehuis, en zijn klokkentoren domineert het uitzicht op de schoonheid van de Grote Markt in Brussel. Dit gebouw regeert elke foto en ansichtkaart, samen met het Koningshuis, het huis van de koning.

Dus, de Grote Markt is een prachtig voorbeeld van de rijkdom van de stad, grootsheid, en pracht door de eeuwen heen. Dit geweldige plein is goed bewaard gebleven, en een UNESCO werelderfgoed sinds 1998. daarom, het is het hele jaar door het centrum voor vele festivals in Brussel: het beroemde bloementapijtenfestival in augustus, de kerstboom, en concerten.

Luxemburg naar Brussel met een trein

Antwerpen naar Brussel met de trein

Amsterdam naar Brussel met de trein

Parijs naar Brussel met een trein

 

Grand Place Brussels is a beauty

 

3. San Marcoplein, Venetië

Het laagste punt van Venetië, het enige plein in Venetië, het prachtige San Marco-plein staat als eerste onder water als er Acqua alta . is. daarom, als je dit verbazingwekkend prachtige plein in Italië nog niet hebt bezocht - haast je en het beste tijdens het zomerseizoen.

Het San Marcoplein is rechthoekig van vorm, met cafés aan alle kanten, en honderden toeristen die foto's en selfies maken met St. Mark's Basiliek, het paleis van de Dodge, Campanile, en het Museo Correr op de achtergrond. De verharde vloer, de ornamenten van de basiliek, of een paar van de mooiste features, om nog maar te zwijgen van de grootte van het plein. Terwijl het prachtig is bij daglicht, de sfeer en het licht bij zonsondergang maken het San Marco plein nog mooier.

Milaan naar Venetië met de trein

Florence naar Venetië met de trein

Bologna naar Venetië met de trein

Treviso naar Venetië met de trein

 

Piazza San Marco In Venice

 

4. Verbazingwekkend prachtig plein in Rusland: Het Rode Plein Moskou

In het Russisch vertaalt "Rode Plein" naar "Mooi Plein", dus het is niet verwonderlijk dat het grootste plein in Moskou, is ook het meest verbazingwekkend mooie plein. Het Rode Plein is verbazingwekkend groot, en je zult zien dat de beroemde bezienswaardigheden nog groter zijn in omvang en schoonheid.

De met bloemen beschilderde St. Basil's Cathedral, het rode rotsgebouw van het Kremlin, het Staatshistorisch Museum, ze laten het Rode Plein er allemaal uitzien als een afbeelding uit een oud kindersprookje. De kleuren, en gevels, zijn adembenemend in de zomer, en nog meer op de witte besneeuwde achtergrond in de winter.

 

The Red Square In Moscow Russia

 

5. Place de la Concorde, Parijs

Het grootste plein van Parijs is een van de 10 verbazingwekkend prachtige pleinen in Europa. Place de la Concorde is het startpunt voor een wandeling langs de Champs-Elysees, en de thuisbasis van de gouden obelisk met uitzicht op de stad. In aanvulling op, op het La Concorde-plein dat je kon bewonderen 3 van de prachtige fonteinen in Europa, zoals Fountain of the Seas.

Het Concordeplein heeft door de eeuwen heen vele namen gehad, van Place Luis XV naar Place de la Revolution, waar Marie Antoinette en Lodewijk XVI werden geguillotineerd. In 1839 de architect Louis Phillipe Ik accepteerde de opdracht om het plein opnieuw in te richten, dus het wordt een plaats van schoonheid in plaats van politiek. daarom, vandaag zie je twee van de mooiste fonteinen, Fontaine des Mers en de Fountaine de Fleurs.

Amsterdam naar Parijs met de trein

Londen naar Parijs met een trein

Rotterdam naar Parijs met de trein

Brussel naar Parijs met de trein

 

Fountain in Place De La Concorde, Paris

 

6. Trafalgar Square Londen

Gelegen in de stad Westminster, voor de National Gallery, Trafalgar Square is het mooiste plein van Londen. De Nelson-kolom is een prominent monument op het plein, een standbeeld dat de Trafalgar-strijd in 1805. Naast de leeuwensculpturen, en prachtige fontein.

Trafalgar Square trekt jaarlijks miljoenen toeristen en is de centrale plaats voor concerten, culturele evenementen, en ontmoetingsplekken voor Londenaren.

Amsterdam naar Londen met een trein

Parijs naar Londen met een trein

Berlijn naar Londen met de trein

Brussel naar Londen met een trein

 

 

7. Marienplatz Plein München

Alle mooie straten leiden naar het hart van München, Marienplatz. Sinds 1158, dit prachtige plein was de plek waar je kunt genieten van elk groot evenement in München en de prachtige architectuur. Beginnend bij het gouden beeld van de Beierse beschermheer, Maagd Maria, en niet te vergeten de verbluffende nieuwe en oude hallen.

De twee zalen symboliseren het plein als het punt waar nieuwe en oude geschiedenis, cultuur, en het leven komt tot leven. Wanneer je de ongelooflijk verbluffende Marienplatz binnenstapt, je staat versteld van de glorie en schoonheid van het Beierse meesterwerk.

Düsseldorf naar München met een trein

Dresden naar München met een trein

Neurenberg naar München met de trein

Bonn naar München met de trein

 

Above view on Marienplatz Square In Munich

 

8. Piazza Navona Rome

Het eens Domitianus Stadion, Piazza Navona is het mooiste plein van Rome. In het midden, je zult de prachtige fontein vinden, met Bernini sculpturenini, en geënsceneerde gladiatorengevechten. Er zijn drie fonteinen langs de Piazza: de fontein van vier rivieren, de Fontana del Moro en de Fontana del Nettuno.

Echter, de naam van het Italiaanse plein, Navona, vertaalt als "groot schip" sinds het in het verleden werd overstroomd. Het plein was ooit een plaats voor nagebootste zeeslagen. Vandaag, Bernini's Fontana di Quattro Fiumi trekt dagelijks reizigers voor een foto met de prachtige fontein. De fontein is een afbeelding van het ontmoetingspunt van de vier rivieren: Ganges, Nijl, Donau, en Rio de la Plata. De kerk van Sint Agnes in agone is een ander herkenningspunt dat je zal verbazen tijdens het bezoek aan Piazza Navona. Bernini's Four Rivers-fontein staat voor de kerk.

Milaan naar Rome met een trein

Florence naar Rome met de trein

Venetië naar Rome met een trein

Napels naar Rome met een trein

Piazza Navona, Rome, Italy

 

9. Paleisplein St. Petersburg

Reusachtig, enorm, en met uitzicht op het winterpaleis, het Paleisplein in St. Petersburg is een van de verbazingwekkend mooie pleinen in Europa. Terwijl je veel paleizen in Europa kunt bezoeken, dit winterpaleis blinkt uit in schoonheid dankzij de felle kleuren van de gevel.

Het prominente gebouw heeft 1500 kamers, bezet 9 hectare, dus het is moeilijk te missen, en bewonder alles. De Hermitage, algemeen personeelsgebouw, en Alexander-kolom zijn symbolen van de nationale en historische gebeurtenissen en namen 8 jaren om te bouwen. Het eerste gebouw werd het huis van Russische keizers, maar vandaag is het het belangrijkste openbare plein in St. Petersburg.

 

A horse and carriage in Palace Square St. Petersburg

 

1O. Verbazingwekkend prachtige pleinen in Europa: Piazza del Duomo, Florence

Marmeren gevels in multicolor, de kathedraal van Santa di Maria del Fiore domineert Piazza del Duomo. De Duomo domineert de skyline van Florence en het oude stadscentrum, en de prachtige architectuur zal je vanaf het eerste gezicht verbazen. In de buurt staat het Baptisterium van St. John, en de klokkentoren van Giotto staat in het midden van de meest verbazingwekkend mooie pleinen van Europa.

Zo, het belangrijkste dat deze Italiaanse Piazza tot een van de mooiste ter wereld maakt, is de architectuur?. Het plein is omgeven door cafés en prachtige gebouwen. Met veel plekken om te zitten en te genieten van het uitzicht op een van de mooiste steden van Italië, vanuit elke hoek.

Rimini naar Florence met een trein

Rome naar Florence met een trein

Pisa naar Florence met een trein

Venetië naar Florence met een trein

 

Hier bij Red een trein, we helpen u graag bij het plannen van een van deze 10 verbazingwekkend prachtige pleinen in Europa. U kunt gemakkelijk met de trein naar elk van deze steden in Europa reizen, van de meeste, zo niet alle treinstations in Europa.

 

 

Wil je onze blogpost "10 ongelooflijk verbluffende pleinen in Europa" insluiten op je site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Fstunning-squares-europe%2F– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)