Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 21/02/2021)

Zwitserse treinen zijn de beste in Europa volgens de Boston Consulting Group. Allereerst, de Zwitserse bereikte hoge ratings ondanks dropping kwaliteit. De Zwitserse hiermee 7.2 gemiddelde beoordeling van 10. terwijl Denemarken, Finland, en Duitsland bereikte een 6+ beoordeling. Onder de ratings, Het is vooral van belang om te vermelden dat Bulgarije bereikte een lage rating van 1.9. Zwitserland bereikt zijn hoge waardering omdat hij scoorde alle punten op de gebruiksintensiteit.

 

Swiss Treinen
Een prachtig landschap aan boord van de Zwitserse treinen.

De details van het rapport

In aanvulling op het bereiken van hoge ratings, Zwitserse treinen worden ook beschouwd als een goede prijs-kwaliteitverhouding. De index ratings zijn als volgt;

rij 1

Zwitserland (7.2)

Denemarken (6.8)

Finland (6.6)

Duitsland en Oostenrijk (6.1)

Zweden en Frankrijk (6.0)

————————————————————————-

Interlaken naar Zurich Treinen

Luzern naar Zürich Treinen

Bern naar Zürich Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

rij 2

Brittannië en de Nederland (5.3)

Spanje (5.0)

België (4.6)

Italië (4.5)

————————————————————————-

Lyon naar Genève Treinen

Zürich naar Genève Treinen

Parijs naar Genève Treinen

Lugano-Genève Treinen

 

rij 3

Roemenië en Bulgarije (1.9)

————————————————————————-

München naar Basel Treinen

Zürich naar Basel Treinen

Bern naar Basel Treinen

Genève naar Basel Treinen

 

Wat maakt Zwitserse treinen de beste in Europa?

ten eerste, er zijn verschillende factoren die de Zwitserse trein te reizen de beste van Europa. Niet alleen Zwitserse treinen bieden de beste betrouwbaarheid en punctualiteit in Europa, maar ook zij worden beschouwd als extreem veilig met een goede kwaliteit van de dienstverlening. De Zwitsers zijn de meest frequente treinreizigers in Europa met meer dan 10,000 treinen die dagelijks op de 3000 km spoorwegnet. De Zwitserse spoorwegnet heeft de hoogste bezettingsgraad in Europa.

Bazel naar Interlaken Treinen

Bern naar Interlaken Treinen

Luzern naar Interlaken Treinen

Zurich naar Interlaken Treinen

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Small is beter

Er is een reden waarom de Zwitserse treinen zijn gerangschikt op nummer 1 sinds 2012. Landen met kleine spoorwegnetten (onder 6,000 km) hebben allemaal gezien hun ratings verbeteren gedurende deze tijd. Dit geldt ook voor Zwitserland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Nederland, en Luxemburg. Deze landen bieden een hogere punctualiteit, high-speed rail percentage en bieden een lagere kostprijs per km voor hun dienst. Even belangrijk, deze landen treinen hebben minder ongevallen en sterfgevallen die hun algemene veiligheid score verbetert.

Zurich naar St Moritz Treinen

Zermatt naar St. Moritz Treinen

Lyon naar St Moritz Treinen

Bazel naar St Moritz Treinen

 

Beste plaatsen om te bezoeken in Zwitserland met de Zwitserse treinen

Er zijn veel mooie bestemmingen te bezoeken in Zwitserland ondanks zijn kleine formaat. De Alpen en gletsjers zijn de belangrijkste attractie, maar reizigers genieten ook van het oude kastelen, duidelijk turquoise meren, en pastorale. Elk moment van het jaar kunt u genieten wandelen, schaatsen, festivals en carnavals in Zwitserland. aanvullend, Er is een zeer lage criminaliteit in Zwitserland, waardoor het een veiligere plek is voor reizigers. De must-see plekken in Zwitserland zijn onder meer de Matterhorn, Zermatt, de meest gefotografeerde berg ter wereld. Even, Kasteel van Chillon, Montreux is een must-see voor toeristen. Deze oude water vesting, die bestaat uit 25 gebouwen en drie binnenplaatsen is een van de meest bezochte historische gebouwen in de wereld.

 

Boek een Zwitserse trein met Save a Train

Ten slotte, er zijn zoveel redenen om te reizen op een Zwitserse trein. Treinstations in Zwitserland zijn waarschijnlijk de meest mooi treinstations in Europa. Als u op zoek bent naar een romantische vakantie of adembenemende bruggen, Zwitserland is de plek om te gaan. nemen 3 minuten nu om tickets te reserveren voor een Zwitserse trein op onze eenvoudig te gebruiken trein site. Tickets kunnen gekocht worden met behulp van credit cards, en vele andere betalingen.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)