Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 19/09/2020)

Italië heeft een aantal prachtige treinreizen. Het heeft een aantal mooie treinen en exquise stations door het land, maar waar was de eerste treinreis ooit gemaakt in Italië?

 

de eerste trein reis ooit gemaakt in Italië

De eerste trein Trip Ever Made in Italy – Het begin

De eerste trein reis ooit gemaakt in Italië de geïntroduceerde spoorwegen was toen Italië verdeeld was land. Het duurde een aantal jaren te koppelen en te verbinden de bestaande spoorlijnen na Italië verenigd. De eerste spoorlijn die Italië aanlegde was de lijn Napels naar Portici, die zich in het toenmalige Koninkrijk van Twee Sicilië bevond. De lijn was 7.25 kilometers lang. De lijn ingehuldigd op 3rd oktober in 1839. Dit was 9 jaar na de eerste “moderne” binnenstedelijke lijn werd gebouwd die de Liverpool en Manchester Railway.

De eerste baan was een dubbel spoor en het liep uit de huidige site van de Corso Garibaldi in Napels naar het Koninklijk Paleis in Portici. Het Koninklijk paleis was aan de voet van de beroemde Vesuvius. Mensen die voor het eerst met de trein reis naar Italië hier, en deze lijn maakt nu deel uit van de Naples-Salerno spoorlijn.

Napels naar Salerno Treinen

Florence naar Salerno Treinen

Bari naar Salerno Treinen

Rome naar Salerno Treinen

 

modern Day

De Napels-Salerno spoorlijn is een belangrijke spoorlijn in de Italiaanse spoorwegnet vandaag en heeft een plaats in The First Train Trip Ever Made in Italy. Het vormt een schakel in de belangrijkste stam lijn naar Zuid-Italië. De lijn van de eerste kilometer is de eerste spoorlijn. Mensen gebruiken nu de trein naar een van de meest bekende bestemmingen, een beroemde kustplaats genaamd Amalfi in de regio Campanië. Het is een spectaculaire kustplaats. Het is veilig om te zeggen dat de treinreis om er te komen langs de kust is grotendeels hetzelfde. Denk kristalhelder water, wit zand en weelderige groen in en tussen een aantal prachtige oude en nieuwe architectuur. U zult op uw weg naar verbeelden uw treinreis van Napels naar Salerno, waar je dan zal de bus of uw andere georganiseerde vervoermiddelen in Amalfi.

Dus wat is er gebeurd met de Napels-Portici lijn? De Faculteit van Landbouw van de Universiteit van Napels Federico II is de belangrijkste gebruiker van deze lijn vanwege de gemakkelijke toegang tot de Vesuvius. De eerste trein reis route in Italië bestaat nog steeds.

Genoa naar Milaan Treinen

Rome naar Milaan Treinen

Bologna naar Milaan Treinen

Verona naar Milaan Treinen

 

De eerste spoorlijnen in Italië maakten de weg vrij de toekomst van treinreizen in het land. Een aantal van de mooiste treinreizen bent hier. Terugkijkend op de eerste treinreis ooit gemaakt in Italië, we kunnen er zeker van zijn dat, hoewel er veel is veranderd. Het landschap is net zo boeiend blijft dan zoals het nu is.

 

natuur treinreis

 

Dus nu dat je geleerd over de eerste trein Trip Ever Made in Italy, denk je aan Het boeken van een treinkaartje voor een Europese treinreis? Waarom niet nemen 3 vind minuten op onze site om de goedkoopste tickets voor uw routes. Log in op onze site nu aan boek Treinen.

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Dnl - (Scroll naar beneden om het insluiten zien.