Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 02/08/2021)

Een spannende deel van op reis in het buitenland is de onvoorspelbaarheid van de ervaring. Wanneer u een reis naar een vreemd land, u zal worden blootgesteld aan verschillende culturen, instellingen, en ervaringen. Zelfs als je een aantal Onderzoek, je bent zeker van te zijn verrast door een aantal van wat je kunt vinden. helaas, niet alle van de verrassingen die je tegenkomt kan zijn goeden, en alleen maar omdat je op vakantie betekent niet dat je immuun voor kwaad zijn.

Je mag niet willen geloven dat deze ongelukken kunnen gebeuren met je, maar je moet voorbereid zijn op de mogelijkheid dat u, of gehouden, zal medische hulp nodig heeft, terwijl ver van huis. Of het is zo simpel als kleine stukjes van uw tand, verstuiking je enkel, koorts krijgen, of als u een hartaanval krijgt, het ontvangen van de medische behandeling die u nodig hebt misschien niet zo eenvoudig zijn als het in de Verenigde Staten zou zijn.

Dat komt omdat de meeste traditionele ziektekostenverzekering plannen niet dekking uit te breiden dan wat er gebeurt op Amerikaanse bodem. Dit betekent dat u zou kunnen worden op de haak voor duizenden dollars aan medische kosten voor de zorg die u in het buitenland te ontvangen. Daarom wordt de reiziger moet zijn zonder reisverzekering voor ziektekosten. Deze gespecialiseerde plannen zullen gaan waar in uw woning dekking zal niet, ervoor te zorgen dat u in staat zal zijn om genieten van uw reis zonder zorgen over het onvoorspelbare happening.

Voor meer informatie over reizen medische verzekering en waarom u erover zou moeten nadenken om deze te krijgen, zie de gids hieronder bevatte.

 

Waarom is reisverzekering voor ziektekosten een goed idee?

• die reizen naar een buitenland kunnen introduceren tal van gevaren voor de gezondheid. Bijvoorbeeld, kwaliteit van het water mag niet hetzelfde zijn, wat leidt tot ernstige infecties. Verschillende klimaten kan uw reeds bestaande voorwaarden stam, zoals hart-en vaatziekten of allergieën, waardoor je slecht uitgerust om de situatie om te gaan.

• Zelfs als u al een ziektekostenverzekering, het zou je niet voor buiten de Verenigde Staten. Dit betekent dat een ziekte of letsel u ervaren tijdens een reis in het buitenland zou kunnen resulteren in zeer hoge medische rekeningen.

• Als u een bezoek aan een afgelegen deel van de wereld en vereisen onmiddellijke medische aandacht, moet u mogelijk worden geëvacueerd naar een ziekenhuis. Zonder de juiste verzekering, Dit kan kosten tienduizenden dollars op de top van alle andere bijkomende kosten.

• In sommige omstandigheden, je kan nodig zijn om te reizen een ziektekostenverzekering hebben voor de duur van uw reis. Bijvoorbeeld, bezoekers naar Rusland, Cuba, en landen in het Schengengebied van de EU moet bewijzen dat ze dekking.

• Hoewel reizen dekking van de gezondheidszorg zeer waardevol kan zijn, het is goed meestal voor minder dan 10 procent van alle reisverzekering producten gekocht door reizigers, terwijl het relatief goedkoop.

 

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Hoe reisverzekering voor ziektekosten beschermt u


• Medische reisverzekering verschilt van de standaard reisverzekeringen voornamelijk in dat het niet dekking voor kosten in verband met annuleringen, vertragingen, of onderbrekingen.

• Met medische reisverzekering, kunt u dekking in het geval van een onverwachte medische noodtoestand. Deze kunnen variëren van een gebroken tand of bout van voedselvergiftiging tot levensbedreigende verwondingen en hartaanvallen.

• Een van de belangrijkste voordelen van dit beleid is dat ze bieden u 24/7 meertalige ondersteuning om u te helpen coördineren met de gezondheidszorg personeel in een vreemd land.

• Dit beleid leveren in de regel de dekking voor wat algemeen belangrijkste medische beschouwd uitgaven. Deze omvatten SEH bezoeken, evacuatiediensten, en vervoer kosten gemaakt om een ​​passende medische faciliteit te bereiken.

• De meest voorkomende plannen bestrijken een enkele reis, maar ze kunnen ook worden gekocht om periodes zolang dekken 12 maanden. Langdurige medische dekking voor degenen die veel moeten reizen of voor langere periodes kunnen ook gekocht worden in maandelijkse verhogingen.

 

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Klaar om te beginnen met de herziening van uw opties? Boek een treinticket nu, terwijl het warme weer duurt, met de hulp van Red een trein!

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “De meest spectaculaire universiteiten in Europa” op uw site? U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)

 

Download hier de PDF voor dit artikel, die werd verstrekt om een ​​trein te besparen door Senior Diensten van Illinois