Leestijd: 7 notulen
(Laatst geupdate op: 19/08/2022)

Zwanger zijn is een van de mooiste momenten van je leven. Het doet, echter, komen met bepaalde beperkingen. Vooral als je van plan bent om te reizen terwijl je zwanger bent. Het dragen en bouwen van een baby beperkt het soort vervoer dat je kunt gebruiken om je te verplaatsen, vooral als u internationaal reist terwijl u zwanger bent. Men kan niet vliegen en veel andere vormen van reizen tijdens de zwangerschap gedurende een bepaald aantal maanden, of als u complicaties ervaart. Zorg ervoor dat u dit allemaal in uw reisplan voor zwangerschap opneemt. Een zeer gemakkelijke manier om tijdens de reis naar uw bestemming te komen terwijl u zwanger bent, is met de trein. Spoorwegmaatschappijen richten zich vaak op zwangere vrouwen, waardoor het een van de meest populaire vervoermiddelen is als je op reis bent terwijl je zwanger bent.

  • Treinvervoer is de milieuvriendelijke manier van reizen, Vooral als Trafelen tijdens de zwangerschap. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De goedkoopste website voor treinkaartjes In de wereld.

Voordat je begint

Voordat je aan je reis begint met je kleintje aan boord, neem de tijd om uw lichaam voor te bereiden op het reizen tijdens de zwangerschap. Probeer zoveel mogelijk te bewegen, dit zal zorg ervoor dat je lichaam in de beste vorm is om te schuren naar de ontberingen van reizen. Reizen tijdens de zwangerschap kan veel van je afnemen. Oefen stretchen, en het versterken van je kern en benen. Slapen in reiscompartimenten vaak krap is dan je gewend bent, en misschien heb je de extra flexibiliteit nodig om comfortabel te zijn tijdens het reizen terwijl je zwanger bent.

Amsterdam naar Londen

Parijs naar Londen

Berlijn naar Londen

Brussel naar Londen

 

Reizen tijdens de zwangerschap Tip 1: Neem contact op met uw arts

Voordat u op reis gaat terwijl u zwanger bent, controleer bij uw doc of u er inderdaad voor bent vrijgesproken. Zorg ervoor dat u uitlegt dat u op reis bent terwijl u zwanger bent met de trein en niet door de lucht, omdat dat waarschijnlijk een groot verschil zal hebben in de uitkomst. Zwangerschappen met een hoog risico en degenen die erg laat in hun derde trimester zijn, kunnen de toegang tot reizen tijdens de zwangerschap worden ontzegd, dus het is altijd het beste om vooraf te worden gewist om teleurstelling te voorkomen. Zodra je het helemaal duidelijk hebt, boek uw treinticket online.

Amsterdam naar Parijs

Londen naar Parijs

Rotterdam naar Parijs

Brussel naar Parijs

 

Doctor check

 

trafelen tijdens de zwangerschap Tip 2: Zorgvuldig plannen

We weten allemaal dat evenementen zoals bruiloften en feesten niet altijd binnen uw perfecte tijdsbestek vallen, vooral als u van plan bent op reis te gaan terwijl u zwanger bent. Waar mogelijk, echter, probeer ervoor te zorgen dat uw reis samenvalt met het meest comfortabele deel van uw zwangerschap. Het eerste trimester is vaak geplaagd door misselijkheid, gebrek aan eetlust en over het algemeen vreselijk voelen, wat slecht nieuws is voor reizen tijdens de zwangerschap. Het derde trimester is wanneer je je een beetje als een walvis begint te voelen, en als je voor een bepaalde periode staat, willen je voeten eraf vallen. Voeg gezwollen enkels toe, het gebrek aan slaap, en de steeds groter wordende beweging van de baby gaat daar in op en het kan zijn dat je een zeer ongemakkelijke reis hebt als je op reis bent terwijl je zwanger bent. Het tweede trimester is meestal de beste tijd om op reis te gaan. Je bent nog niet te groot, en in de meeste gevallen, misselijkheid is verdwenen. Zwanger reizen is altijd het beste als je niet de hele tijd wilt overgeven, of ga liggen!

Milaan naar Rome

Florence naar Rome

Pisa naar Rome

Napels naar Rome

 

 

Reizen tijdens de zwangerschap Tip 3: Breng je eigen kussens

Zich comfortabel voelen tijdens het reizen terwijl u zwanger bent, is niet eenvoudig. Dit geldt vooral als het iets later in de zwangerschap is. Zorg ervoor dat u uw eigen favoriete kussens meeneemt voor uw reis. Het hebben van uw eigen kussens garandeert niet alleen meer comfort tijdens het reizen tijdens de zwangerschap, maar het geeft je ook een gevoel van vertrouwdheid waardoor je je minder gestrest voelt. Als u zwanger bent, kunt u zich terugtrekken, nek, en vrijwel elk deel van je pijn. Laten we eerlijk zijn, vrijwel alles kan stressvol zijn tijdens de zwangerschap, dus probeer het altijd maak het zo gemakkelijk mogelijk als u op reis bent terwijl u zwanger bent.

Milaan naar Venetië

Padua naar Venetië

Bologna naar Venetië

Rome naar Venetië

 

Bring your own pillow when Traveling while pregnant

 

trafelen tijdens de zwangerschap Tip 4: Houd je aan je tijdschema

Reizen tijdens de zwangerschap brengt vaak veel onvoorziene vertragingen met zich mee. Je weet nooit hoe je je zult voelen op de ochtend van je reis, of als uw lichaam wat tijd nodig heeft tijdens het reizen terwijl u zwanger bent. Alles is stressvoller, en men kan vaak te laat komen. Stel een tijdschema op voor je treinreis, en zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk extra tijd aan toevoegt. Streef ernaar om vroeg genoeg te zijn vertragingen zoals verkeer of iets anders zorgt ervoor dat u zich niet hoeft te haasten tijdens het reizen terwijl u zwanger bent. Zeker, rondhangen wachten op je trein kan lastig zijn, maar het is oneindig veel beter dan haasten, tijdens de zwangerschap, om het te vangen.

Salzburg naar Wenen

München naar Wenen

Graz naar Wenen

Praag naar Wenen

 

Reizen tijdens de zwangerschap Tip 5: Vertrouw niet op gekocht voedsel

Allerlei dingen kunnen je buik doen afzwakken als je zwanger bent. Om nog maar te zwijgen van het feit dat er een lijst is zolang je arm van dingen die je niet mag eten. Als u uw eigen eten meeneemt als onderdeel van uw reisplan, worden de meeste van deze problemen tijdens het reizen tijdens de zwangerschap teniet gedaan. Wanneer u uw eigen maaltijden inpakt, je weet precies wat erin zit, en precies wat u kunt verwachten. Zorg ervoor dat je ze in een koelbox of een andere geïsoleerde verpakking verpakt om het koel of warm te houden tijdens het reizen tijdens de zwangerschap.

Neurenberg naar Praag

München naar Praag

Berlijn naar Praag

Wenen naar Praag

 

Food to eat while pregnant

 

trafelen tijdens de zwangerschap Tip 6: Triple Controleer uw medicijnen

Dat zinkende gevoel wanneer je je realiseert dat je een belangrijk medicijn hebt achtergelaten, is iets dat niemand van ons wil ervaren, vooral tijdens het reizen tijdens de zwangerschap. Wanneer je verwacht, u gebruikt mogelijk verschillende medicijnen voor het dagelijks leven. Deze komen misschien niet meteen op de voorgrond bij het inpakken voor reizen tijdens de zwangerschap. Zorg ervoor dat u niet alleen driemaal controleert of u meer dan genoeg medicijnen heeft om te reizen terwijl u zwanger bent, maar laat iemand anders ze ook voor u controleren.

Frankfurt naar Berlijn

Leipzig naar Berlijn

Hannover naar Berlijn

Hamburg naar Berlijn

 

Reizen tijdens de zwangerschap Tip 7: Til uw bagage niet op!

Dit wordt vaak over het hoofd gezien bij het denken over reizen tijdens de zwangerschap. Zo vaak dragen we gewoon een koffer of een tas om het voor elkaar te krijgen en uit de weg te ruimen. Bagage is zwaar, dus tillen tijdens de zwangerschap is een nee-nee! Vraag iemand anders om je de hand te geven als je kunt, markeer anders een bewaker om u te helpen tijdens het reizen terwijl u zwanger bent.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Traveling while pregnant

 

trafelen tijdens de zwangerschap Tip 8: Reis niet alleen

Zelfs als u van plan bent om zelf op reis te gaan, probeer het te verbinden met een collega of een vriend die naar dezelfde plaats moet gaan. Reizen tijdens de zwangerschap alleen stelt u bloot aan enorme risico's. Je weet nooit of er iets mis kan gaan, dus je hebt daar een vriendelijk gezicht nodig om je te helpen. Bij het beslissen over uw reisplannen, probeer ten minste één andere persoon op te nemen die u vertrouwt om met u mee te reizen.

München naar Zürich Treinen

Berlijn naar Zurich Treinen

Bazel naar Zürich Treinen

Wenen naar Zurich Treinen

 

Reizen tijdens de zwangerschap Tip 9: Breng wat muziek

Het hele punt erachter voorbereid zijn als je op reis bent tijdens de zwangerschap is om stress te verminderen. Stress kan allerlei ongewenste en ongezonde effecten op je lichaam veroorzaken. Zorg ervoor dat je wat muziek meeneemt in je trein. Steek je koptelefoon in, en leun achterover en ontspan terwijl u uw bestemming bereikt. Vergeet niet te ademen.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

Bring Some Music and Headphones

 

Tip 10: Boek uw tickets van tevoren

Zorg ervoor dat u niet alleen uw tickets online boekt voor reizen terwijl u zwanger bent, maar je krijgt ook de goedkoopste treinkaartjes met Save A Train. Zorg ervoor dat u met een gerust hart de beste tickets kunt krijgen, doe dit zo ver mogelijk van tevoren, en het verkrijgen van de juiste treinkaartjes is essentieel voor een goede ervaring tijdens het reizen tijdens de zwangerschap.

Dusseldorf naar München Treinen

Dresden naar München Treinen

Neurenberg naar München Treinen

Bonn naar München Treinen

 

Zwanger zijn is een geweldige en soms enge ervaring. Bij Red een trein we helpen je graag om van je reis te genieten, vooruit plannen, en vermijd mogelijke valkuilen. traven tijdens de zwangerschap met de trein is zo'n heerlijke ervaring, en dat mag niet veranderen omdat je een baby verwacht!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “10 Tips voor reizen tijdens de zwangerschap” op uw site? U kunt nemen onze foto's en tekst en geven ons krediet met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-traveling-pregnant/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)