Leestijd: 7 notulen
(Laatst geupdate op: 24/02/2022)

Men kan hun toekomst kennen, door het verleden te kennen, en wat is een betere manier om over het verleden te leren dan door te reizen?. Deze 10 topbestemmingen voor geeks uit de geschiedenis zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over oude culturen, en misschien waar de toekomst ons kan brengen.

Verborgen in het verre China, of om de hoek van het Colosseum, als je aandachtig luistert, hoor je misschien de leiders van oude rijken de heiligste geheimen van de wereld fluisteren.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

 

1. Topbestemmingen voor geschiedenisgeeks: Berlijn

Van de East Side Gallery tot het gedenkteken voor het vermoorde Joodse volk, er zijn stukjes geschiedenis om elke hoek in Berlijn. Dus, de trendy stad is altijd het centrum van evenementen in Europa geweest. daarom, Alleen in 48 uur kan elke geschiedenisnerd leren over het sociale, cultureel, en politieke gebeurtenissen in Europa, gewoon door rond te dwalen door de bezienswaardigheden en musea van Berlijn.

Bovendien, geschiedenisliefhebbers kunnen kiezen tussen bezoeken of interactief worden met geschiedenis. Bijvoorbeeld, in de DDR-museum, je kunt laden openen die foto's en inzichten over het leven in Oost-Duitsland onthullen. Concluderen, van het Pruisische tijdperk tot de Tweede Wereldoorlog en de Oost-Duitse Muur, Berlijn is de thuisbasis van velen historische plaatsen van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis.

Frankfurt naar Berlijn met een trein

Leipzig naar Berlijn met de trein

Hannover naar Berlijn met een trein

Hamburg naar Berlijn met de trein

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Rome

Met een 2000 jaar geschiedenis en 10 geweldige historische archeologische vindplaatsen, Rome is een bestemming die elke geschiedenisliefhebber moet bezoeken. De Italiaanse hoofdstad heeft op elke hoek historische plekken, van de Palatijn waar Rome werd geboren tot het Forum Romanum en het Colosseum. Bovendien, het Colosseum is een van de meest beroemde bezienswaardigheden om per trein te bezoeken in de wereld.

Ooit het centrum van het Romeinse rijk en het politieke leven, deze opmerkelijke sites boeien zowel geschiedenisnerds als reizigers. Er is geen enkele bezoeker die naar de verbazingwekkende bezienswaardigheden kijkt die niet wat meer wil leren over de geschiedenis achter de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Italië.

Milaan naar Rome met een trein

Florence naar Rome met de trein

Venetië naar Rome met een trein

Napels naar Rome met een trein

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Topbestemmingen voor geschiedenisgeeks: Vaticaanstad

Klein, maar als je door de straten en locaties dwaalt, kun je gemakkelijk een hele week vullen, Vaticaanstad is een bestemming die elke geschiedenisliefhebber minstens één keer in zijn leven moet bezoeken. De plaats waar het christendom op een gegeven moment tot leven kwam 2 duizend jaar geleden, Vaticaanstad blijft een bedevaartsoord voor zowel christenen als niet-christenen.

Ondanks zijn kleine formaat, de staat van Vaticaan heeft tal van historische bezienswaardigheden waar je alles kunt leren over de geschiedenis van het christendom, kunst, en de stad. Van de verhalen van de mensheid in de fresco's van de Sixtijnse Kapel tot St. Peter's Basilica, de beste manier om fascinerende geschiedenisfeiten te ontdekken, is door de kunst te volgen. Je zou je reis naar het begin der tijden kunnen beginnen in de prachtige werken van de renaissance- en barokkunstenaars.

De beste manier om het meeste uit je te halen historische rondleiding in Vaticaanstad is om deel te nemen aan een rondleiding door de stad. Er zijn geweldige rondleidingen in de Sixtijnse Kapel en musea, St. Peter's Basilica samen met het beklimmen van St. Peter's Duomo voor uitzicht op de stad, er is geen betere manier om deze unieke historische bestemming in Italië te ervaren.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. St. Petersburg

De historische gebeurtenissen die plaatsvonden in St. Petersburg heeft het culturele leven en de ziel van Rusland voor altijd gevormd. Deze prachtige stad is een van de top 10 geschiedenis geeks bestemmingen over de hele wereld. van revoluties, tsaren, paleizen, en adembenemende architectuur, St. De bezienswaardigheden van Petersburg behoren tot de mooiste en meest fascinerende ter wereld.

Zo, als je een geschiedenisnerd bent, een reis naar St. Petersburg wordt een epische reis die zal duren 300 jaar terug in de tijd. Je zou kunnen kiezen tussen het leren van het leven van de Romanov-familie, om een ​​Poetin-tour te maken. In aanvulling op, men mag de geweldige culturele activiteiten niet vergeten, zoals klassiek ballet of een folkloristische show. Muziekshows en dansvoorstellingen in Sint-Petersburg kunnen een geweldige manier zijn om meer te weten te komen over de geschiedenis achter de makers.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Topbestemmingen voor geschiedenisgeeks: York

Niet veel mensen weten dat York een rijk Vikingerfgoed heeft in Engeland. Echter, als je een echte geschiedenisnerd bent, weet je waarschijnlijk een beetje over de Vikingen’ reis van Scandinavië naar Engeland. Het Yorvik-centrum in de stad York is een van de 10 top geschiedenis vakantiebestemmingen in Europa. In 1976 archeologen deden een verbazingwekkende ontdekking en vonden overblijfselen van Vikingen’ het dagelijks leven en de stad.

Zo, vandaag kun je traceren 1000 jaar terug naar de Vikingtijd, en voor een dag kun je de tradities naleven, taal, en cultuur. Terwijl York vele andere geweldige attracties en geschiedenis heeft, de geschiedenis van Vikingen maakt de stad tot een fantastische historische vakantiebestemming.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Shaanxi

Klaar voor de strijd, in de buurt van de stad Xi'an, er zijn duizenden levensgrote terracotta soldaten. Het terracotta leger is een geweldige openbaring van 1974, en de meest fascinerende historische plek in China. Deze geweldige soldaten zijn gemaakt om de overleden keizer in zijn hiernamaals te vergezellen.

Een van de dingen waar geschiedenisliefhebbers gefascineerd door zullen zijn, is het feit dat de Terracotta-soldaten niet de enige ontdekking in Shaanxi waren. Naast dit, archeologen geloven dat je de hele stad Xi'an kunt ontdekken samen met de eerste keizer.

Deze 259 - 210BC-ontdekking is een must-see in Xi'an voor elke geschiedenisgeek op een dagtocht uit Xi'an. Tijdens de tour leer je over Qin Shi Huang, die begon met plannen en ontwerpen is een mausoleum op de leeftijd van 13, toen hij op de troon kwam als de eerste keizer van het verenigde China?.

 

 

7. Topbestemmingen voor geschiedenisgeeks: Londen

Geïnteresseerd in de geschiedenis van de natuur, koningin Elizabeth, of Jack the Ripper? de hoofdstad van Engeland is waar je terug in de tijd kunt reizen naar elke periode in de geschiedenis. of de Tweede Wereldoorlog, zwarte geschiedenis, of misschien Stonehedge, is wat ervoor zorgt dat je naar het geschiedeniskanaal blijft kijken, dan is Londen perfect voor een geschiedenisvakantie.

Met zoveel historische bezienswaardigheden in één stad, het zou je niet moeten verbazen dat Londen de beste historische tours in Europa heeft. daarom, u kunt kiezen tussen paleizen en parlementsrondleidingen, Londens bloedige verleden tour, dagtochten van Londen naar Bath, of Oxford, en zelfs een leuke Jack the Ripper-rondleiding. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus wees goed voorbereid met goede wandelschoenen, en gretigheid om te luisteren en verrassende historische feiten van dichtbij en persoonlijk te absorberen op de meest interessante historische locaties.

Amsterdam naar Londen met de trein

Parijs naar Londen met de trein

Berlijn naar Londen met de trein

Met de trein van Brussel naar Londen

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Parijs

Prachtige tuinen, charmante steegjes, betoverende gebouwen, en cafés, Parijs is schoonheid en charme is ongeëvenaard in heel Europa. Terwijl je door de Parijse straten dwaalt, je kunt nooit weten wanneer je een historische plek binnenstapt in Parijs. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 6e eeuw, Parijs is een geweldige vakantiebestemming voor geschiedenisnerds.

Elke geschiedenisliefhebber weet dat de mooiste stad van Europa voornamelijk in de middeleeuwen werd gevormd. Zo, bijna elke steen heeft een rol gespeeld bij de vorming van Parijs zoals we dat nu kennen. Van Saint Germain, Isle Catacomben van Parijs, de Marais, naar het Louvre, zijn slechts enkele van de belangrijke historische bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw geschiedenisvakantie.

Amsterdam naar Parijs met de trein

Londen naar Parijs met een trein

Rotterdam naar Parijs met de trein

Brussel naar Parijs met de trein

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Topbestemmingen voor geschiedenisgeeks: Barcelona

De prachtige steegjes van Barcelona leiden je naar prachtige plekken, niet alleen in de ruimte maar ook in de tijd. Barcelona is een prachtige stad, beroemd om Gaudi's Sagrada Familia, Park Güell, en nog veel meer adembenemende bezienswaardigheden. Naast hun verbluffende architectuur en design, de bezienswaardigheden in Barcelona zijn beladen met geschiedenis.

Je moet je historische reis beginnen in Casa Amatller, Gaudi's eerste creatie. Deze prachtige casa is een geweldig voorbeeld van Gaudi's gotische werk. In aanvulling op, je zou ook kunnen proberen Moorse invloeden te spotten in de architectuur van Casa Amatller. Tenslotte, je kunt veel unieke gebouwen bezoeken, naast een Picasso-museum, en Romeinse archeologische vindplaatsen die men kan persen in een geschiedenisvakantie in Barcelona.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1O. Athene

Athene is een prachtig openluchtmuseum. De stad Pantheon is een voetgangersgebied van 3 km, zonder muren, zodat je gewoon dichtbij kunt komen en de relikwieën van een van de vroegste culturen ter wereld kunt aanraken. Andere verbazingwekkende historische bezienswaardigheden zijn de Tempel van Zeus, het oude theater van Dionysos, en het meest indrukwekkende van allemaal, de Akropolis.

De geesten van filosofen stromen door de olijfbomen, bergen, en elke historische plek in Athene. Zo, als je gek bent op Griekse mythologie, fascinerende Griekse geschiedenis, en de vroege beschaving, dan is Athene vanaf de top de perfecte geschiedenisbestemming voor jou 10 geschiedenis geeks bestemmingen in de wereld.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

wij bij Red een trein helpen u graag bij het plannen van een reis naar deze 10 Topbestemmingen voor geschiedenisgeeks.

 

 

Wilt u onze blogpost "10 Top History Geeks Destinations" op uw site insluiten?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Ftop-history-geeks-destinations%2F – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)