Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 21/04/2023)

Europa rond te reizen per spoor is een lange traditie die niet weg gaat in een haast – De treinen zijn de snelste, meest milieuvriendelijk, en de meest efficiënte manier om van plaats naar plaats te gaan. Hoewel onze trein ticket systeem neemt de pijn uit van het organiseren van de trein reizen, veel van de planning en voorbereiding stoffelijk overschot. Om u te helpen het plannen van de perfecte reis door Europa, hier zijn onze top tips naar Europa reizen met de trein.

 

Plan uw route wanneer u Met de trein door Europa reizen

Om met de trein naar Europa te reizen in 2020 Het is belangrijk om te overwegen uw route te plannen en hoeveel tijd u op elke bestemming zult doorbrengen. Als Amsterdam, Berlijn, Londen, Milaan, Parijs, en Venetië op je absolute must-see lijst, achterhalen wat de meest verstandige route om dit te realiseren. Maak een lijst van plaatsen die je wilt zien en op die manier kun je grofweg in kaart brengen van uw reis. Beslis over uw data en hoeveel dagen u zal doorbrengen in elke plaats te voltooien uw route route.

Milaan naar Comomeer Treinen

Turin naar het Comomeer Treinen

Padua naar het Comomeer Treinen

Venetië naar Comomeer Treinen

 

Probeer niet om uw reisroute te pakken met te veel bestemmingen

Een van de ergste dingen die je kunt doen als je Europa reizen met de trein is om te proberen en fit te veel. Er is een natuurlijke neiging om te proberen en jam zo veel steden en landen die mogelijk in uw reis, echter, er is geen punt in het nemen van de reis als je niet van plan om elke bestemming goed te ervaren! Verpakking te vele bestemmingen in uw reisroute kan kostbaar zijn en kan uw vakantie om te zetten in een waas van hotel check-ins en check-outs.

Het is belangrijker om elke stop met volle teugen te genieten dan te proberen en fit te veel in. U bespaart op vervoer en krijgen meer tijd om uw bestemming te verkennen.

Brussel naar Brugge Treinen

Antwerpen naar Brugge Treinen

Halle twee Brugge Treinen

Gent naar Brugge Treinen

 

Controleer de munt

Bij het plannen van uw route naar Europa reizen met de trein, zorg ervoor dat de valuta's van de landen te controleren. Niet elk land in Europa maakt gebruik van de Euro. Zelfs een paar EU-leden, zoals Bulgarije en Kroatië, gebruiken nog steeds hun eigen valuta die specifiek is voor hun land. Bekijk de lijst van de Euro en niet-eurolanden.

Frankfurt naar Praag Treinen

München naar Praag Treinen

Berlijn naar Praag Treinen

Wenen naar Praag Treinen

 

Reserveren accomodatie op voorhand

Hoewel het mogelijk is om hotels en hostels boeken als u van plaats tot plaats bewegen, raden we je probeert je best om nergens aankomen zonder de accommodatie beveiligd. Probeer te boek uw hostels/hotels bij voorbaat voor de eerste 1-3 steden, in het bijzonder voor populaire steden in het hoogseizoen als Berlijn en Praag. Evenementen, zoals festivals in steden, hebben ook een invloed op de beschikbaarheid. Niet zorgen te maken over de accommodatie betekent dat u uw tijd besteden aan meer dingen, zoals het bezoeken van bezienswaardigheden en te genieten van uw vrije tijd!

Frankfurt naar Keulen Treinen

Treinen van Brussel naar Keulen

Wenen naar Keulen Treinen

Hannover naar Keulen Treinen

 

'S nachts zoveel mogelijk – Met de trein door Europa reizen

Als je alleen van plan om slechts één dag in een stad, proberen om er te komen met nachttrein. Je wilt niet te worden uitgaven van uw tijd tijdens de dag reizen Door het nemen van een nachttrein, jij kan geld besparen op huisvesting en kan meer tijd om uw bestemming te verkennen. Bij het boeken van je 's nachts treinkaartje zorg ervoor om te controleren hoe lang het duurt om van de ene plaats naar de andere.

 

 

Praat met mensen samen met uw Travel Europe by Train

Zorg ervoor dat de te praten lokale bevolking of andere passagiers op uw treinreis. De informatie die ze zullen geven u meer waard dan alles wat je vindt in een reisgids te zijn. Door te praten met anderen, u kan worden geadviseerd over de beste plaatsen om te eten, gaan dansen, verborgen juweeltjes, Super goed bezienswaardigheden plaatsen, en de makkelijkste manier om rond te krijgen.

 

Bent u van plan om met de trein naar Europa te reizen in 2020? Ga aan de slag door het houden van up to date met de beste treinkaartje aanbiedingen op onze Facebook en Twitter pagina's of bezoek ons Bewaar een trein online voor onovertroffen trein tarieven in heel Europa

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-tips-travel-europe-train-2018%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)