Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 11/04/2021)

Reizen met de trein is een betoverende ervaring die tientallen beloningen biedt. Treinen brengen je dichter bij het landschap: je zult geen kudde schapen zien grazen of de geur van een tulpenveld inademen vanuit de middelste stoel van een Airbus. Treinen kunnen u naar de buitenwijken brengen en zet je in een mum van tijd neer in het centrum van een stad. U kunt zich uitstrekken en ontspannen en converseren vanuit een comfortabele afstand met medereizigers als je met de trein reist. Sommigen zouden zeggen dat reizen met de trein zijn eigen beloning is, want elke keer dat we met de trein rijden, we helpen een vitale industrie en levendige traditie in stand te houden. Maar vandaag zijn we hier om te praten over een ander soort beloning - een die je daarbij kan helpen meer treinritten maken en zie een nog groter deel van de wereld of hoe je een treinavontuur nog budgetvriendelijker kunt maken. Ze zijn het soort beloningen die worden uitgegeven door creditcardmaatschappijen. En het verzamelen ervan kan een slimme strategie zijn om de vakanties waarvan u droomt te financieren.

 

1. Hoe maak je een treinavontuur nog budgetvriendelijker?: Creditcards voor reizen zijn anders

Mensen hebben om een ​​aantal redenen traditionele creditcards meestal in hun portemonnee. Soms hebben we een creditcard bij ons om te voorkomen dat we veel contant geld op zak hebben - een praktijk die riskant kan zijn, vooral als we reizen. Creditcards helpen ons ook om aankopen te betalen die we niet in één keer kunnen betalen, of het nu noodzakelijk is of leuk om te hebben. Die eerste oefening is een prima manier om een ​​reistegoed te gebruiken. Eigenlijk, de beste manier om beloningen te verdienen met uw creditcard voor reizen, is door deze vaak te gebruiken, vooral voor grote aankopen. Maar de tweede praktijk kan gevaarlijk zijn bij het gebruik van een reiscreditcard. Waarom? Omdat, Terwijl de het gemiddelde rentetarief dat door de creditcardsector in rekening wordt gebracht als geheel - en u kunt er veel vinden die minder kosten - is 14.52%, sommige creditcards voor reizen rekenen meer dan 25%. En velen rekenen daarbovenop forse jaarlijkse vergoedingen. Als u een hoog saldo op een reiscreditcard bijhoudt, worden uw rentekosten binnen de kortste keren verhoogd. De eerste regel bij het gebruik van een reiscreditcard is dus dat u er nooit meer van in rekening brengt dan u zich kunt veroorloven om in één betalingscyclus af te betalen..

Treinprijzen van München naar Salzburg

Treinprijzen van Wenen naar Salzburg

Graz naar Salzburg treinprijzen

Linz naar Salzburg treinprijzen

 

2. De voordelen van het gebruik van een creditcard voor reizen

Reiscreditcardmaatschappijen staan ​​te popelen om uw zaken te doen. Ze concurreren met andere bedrijven om het te verdienen. Het aanbieden van een uniek en robuust beloningsprogramma is de belangrijkste manier waarop ze zich onderscheiden op de markt en klanten aantrekken.

Voordelen lopen uiteen. Sommige bedrijven belonen u met frequent flyer-miles. Stel dat u een New Yorker bent die een proeverij door Bordeaux plant, het eerste deel van uw reis is waarschijnlijk een vlucht naar Parijs, wat waarschijnlijk de grootste kostenpost van uw reis is. (Tenzij u enkele zeer zeldzame jaargangen proeft!) Met de frequent flyer miles die u verdient, kunt u dat vliegticket voor u kopen. Sommige creditcardmaatschappijen nemen jaarlijkse reisgenoten op als onderdeel van hun beloningsstructuur, dus je kunt een vriend (in) meenemen op avontuur. Andere maatschappijen bieden beloningen die uw vlucht aangenamer kunnen maken, van eersteklas upgrades tot exclusieve toegang tot lounges van luchtvaartmaatschappijen op luchthavens wereldwijd. Kortingen bij hotels en restaurants spelen ook een rol in de beloningsstructuur van sommige reiscreditcards.

Treinprijzen van Parijs naar Marseille

Treinprijzen van Marseille naar Parijs

Treinprijzen van Londen naar Parijs

Marseille naar Clermont Ferrand Treinprijzen

 

https://www.youtube.com/watch?v = _JqS1l9Dq20

 

3. Hoe maak je een treinavontuur nog budgetvriendelijker?: Onze keuze uit de voordelen

Het meest flexibele voordeel dat u kunt verdienen, is cashback op uw aankopen. De beste reiscreditcards betalen 2% terug op al uw aankopen. Sommigen verhogen hun cashback-percentage tot maar liefst 6% in geselecteerde categorieën, inclusief vliegticket, dineren, en hotelaankopen. Als u uw creditcard voor reizen regelmatig gebruikt, zelfs om alledaagse dingen zoals boodschappen en benzine te betalen, kunnen contante beloningen snel oplopen en worden gebruikt om uw reiskosten te compenseren, inclusief uw volgende treinpas. Maar nogmaals, het heeft alleen zin om uw reiskredietkaart op deze manier te gebruiken als u bereid bent uw saldo elke maand af te betalen.

Treinprijzen van Basel naar Interlaken

Treinprijzen van Genève naar Zermatt

Treinprijzen van Bern naar Zermatt

Treinprijzen van Luzern naar Zermatt

 

4. Tips voor het kiezen van een creditcard voor reizen

Creditcards voor reizen gebruiken vaak een soort puntensysteem om de beloningen die u verdient te berekenen en deze systemen zijn vaak ingewikkeld. Ook, sommige kaarten stellen een minimumaankoopvereiste voordat u überhaupt punten kunt verdienen. Bijvoorbeeld, u moet mogelijk maken $1000 of meer aan aankopen gedurende een periode van drie maanden voordat u begint met het verdienen van punten. Een vliegticket op uw reiscreditcard zetten is een gemakkelijke manier om aan het minimum te voldoen. Maar u kunt er ook aan voldoen door uw kaart een paar maanden te gebruiken om uw dagelijkse uitgaven te betalen. Zorg ervoor dat u uw aankopen bijhoudt om er zeker van te zijn dat u elke maand onderweg bent om uw bestedingsdoel te bereiken.

U kunt het beste alle kaarten die u overweegt appels met appels vergelijken. U kunt voor dit doel een spreadsheet maken om er zeker van te zijn dat u alle kenmerken van elke kaart vastlegt en een eerlijke vergelijking maakt. Zorg ervoor dat u rente-APR's opneemt, minimale aankoopvereisten, cashback percentage, en jaarlijkse kosten die uw kaart in rekening brengt bij uw berekening.

Treinprijzen van Wenen naar Boedapest

Treinprijzen van Praag naar Boedapest

Treinprijzen van München naar Boedapest

Treinprijzen van Graz naar Boedapest

 

Train Adventure nog budgetvriendelijker

 

5. Hoe maak je een treinavontuur nog budgetvriendelijker?: Een laatste aanbeveling

Wanderlust kan een onbedwingbare drang zijn. Als reisexperts, wij raden u aan krediet verantwoord te gebruiken. Ook, we vragen je om je verantwoordelijkheid tegenover de planeet te overwegen. Reiskeuzes maken met een lage milieu-impact, zoals reizen met de trein in plaats van met de auto om uw volgende bestemming te verkennen, is een manier om te reizen terwijl je trouw blijft aan de principes van duurzaamheid.

Offenburg naar Freiburg treinprijzen

Treinprijzen van Stuttgart naar Freiburg

Treinprijzen van Leipzig naar Freiburg

Treinprijzen van Neurenberg naar Freiburg

 

Hier bij Save A Train, we will be happy to help you plan your vacation in Europe by train.

 

 

Wil je onze blogpost “Hoe maak je een treinavontuur nog budgetvriendelijker” insluiten op je site?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-adventure-budget-friendly%2F%3Flang%3Dnl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)