Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 31/03/2021)

De frustraties en het tijdverspillende element van wachtrijen op de luchthaven en files naar de luchthaven zijn maar al te goed bekend zakenreizigers. Ongeacht of je gaat op een korte Zakenreis met de trein of een langere die enkele uren of dagen duren, Treinreizen Zakelijk is vaak goedkoper en sneller dan andere vormen van reizen. Maar snelheid en kosten zijn niet de enige voordelen van het reizen per spoor. Zie alle voordelen beneden.

 

Vrouw lachend terwijl het doen van de trein Business Travel

Geld besparen:

Uit onderzoek blijkt dat de meest populaire bedrijfsgerelateerde reizen methode is met de trein, tegen luchtverontreiniging en huurauto reizen. Trein Zakenreis is de snelste vervoermiddel meer dan de helft van de trajecten (een keer lucht check-in en aankomsttijden rekening gehouden) en kost bijna een vijfde van de prijs vliegen en het derde deel het rijden naar uw bestemming.

zakenreizigers en kopers van zakenreizen hebben de mogelijkheid om de reiskosten te verlagen nog verder en kaartjes op een manier die de reis zo gemakkelijk mogelijk maakt voor de passagier. Proberen Online treinkaartjes reservering met SaveATrain en planning vooraf is de beste manier om geweldige aanbiedingen te krijgen!

Rimini naar Milaan Treinen

Rome naar Milaan Treinen

Turijn naar Milaan Treinen

Venetië naar Milaan Treinen

 

Maximaliseer uw tijd wanneer u zakenreizen maakt:

Wanneer je reizen met de trein heeft u de mogelijkheid om een ​​boek te hebben tafelzitje op voorhand wat betekent dat u kunt blijven werken terwijl je op reis bent, het maximaliseren van uw tijd buiten het kantoor!

Brussel naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Marseille naar Parijs Treinen

Amsterdam naar Parijs Treinen

 

vertragingen:

Controleer uw laatste reis informatie online of registreren voor SMS-meldingen. U ontvangt een melding van eventuele vertragingen of problemen onderweg voor vertrek naar de station.

Salerno naar Florence Treinen

Lecce Florence Treinen

Bari naar Rome Treinen

Genua naar Florence Treinen

 

Trein Business Travel Lounges:

Sommige treinstations bieden business class lounges waar prioriteit klanten kunnen ontspannen en toegang tot wifi en werkruimten. Aangekomen voor uw reis een beetje vroeg? Maak gebruik van deze ruimten te krijgen wat werk gedaan terwijl u wacht.

Keulen naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

 

WIFI:

Treinreizen kunnen veel op basis van faciliteiten voordelen biedt haar zakenreizigers. Een voorbeeld hiervan kan onder meer in-station en op de trein Wi-Fi. Dit maakt het mogelijk passagiers om verbonden te blijven terwijl u onderweg bent. Iets wat niet mogelijk is wanneer je reist met de auto.

Schiphol naar London Trains

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Een van de beste manieren om direct uw trein zakenreizen te beginnen is door het kopen van uw treintickets online met behulp van Save-A-Train !

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dnl - (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)