Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 06/03/2021)

Als dit je eerste keer op reis met de trein, er is geen twijfel dat het zal de eerste van vele. Eerlijk, wie de kans heeft gekregen om met de trein te reizen, werd er helemaal gek van! Waarom? Want het is prachtig! In tegenstelling tot de onpersoonlijke rondvluchten, ongemakkelijk busreizen, of veel te verantwoorde ritten met de auto, een treinreis is veilig, snel, maar enorm charmant en romantische. Je zou kunnen zeggen dat reizen met de trein een echte mix is ​​van Virginia Woolf verstrooidheid en moderne bruikbaarheid. Ah, je zult het zelf zien nu al.

Omdat je al hebt uw ticket klaar - hier zijn de beste 4 tactieken om het meeste uit uw treinreis te krijgen:

 

Blijf uit de buurt van uw laptop & Telefoon

We raden u voorkomen dat staren naar je laptop de hele reis, zoals u zult missen op zo veel! In plaats daarvan, kijk om je heen, zien wat er gebeurt; genieten van het raam uitzicht en de spectaculaire natuur buiten. Let op de mensen om je heen en denk na over dingen die je niet hebben meestal de tijd om te doen. Het is de perfecte gelegenheid om ontgiften af ​​van uw dagelijkse gadgets en omarmen de prachtige complexiteit van een treinreis naar – overal.

Milaan naar Venetië Treinen

Padua naar Venetië Treinen

Bologna naar Venetië Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

vrouw zitten in haar stoel, terwijl op een treinreis

 

Geniet van de Nieuwigheid van de treinreis

We kunnen niet garanderen dat je zult moeten dat Ethan Hawke – Julie Delpy Treinreis situatie op uw eerste trein rit (Oh, kom op, we hebben allemaal gezien en swooned boven De Voordat Trilogy, heimelijk, hoop dat we hebben dezelfde liefdesverhaal met ons gebeuren.) Breek uit je schelp en laat de ervaringen optreden. Hoeveel intelligente, opwindende, en leuke gesprekken moet u? De ervaring en het krijgen om te communiceren met mensen van verschillende culturen is een fantastisch gevoel! Je weet nooit hoeveel mooie vriendschappen u zult bouwen, hoeveel verliefdheden je zult hebben, of hoeveel adembenemende persoonlijkheden je zult ontmoeten. Als je niet te verlegen, zijn de eerste om het ijs en praten met mensen die je interessant vindt breken.

Lyon naar Genève Treinen

Zürich naar Genève Treinen

Parijs naar Genève Treinen

Bern naar Genève Treinen

 

Travel in Groepen

Nothing beats rond te reizen en het nemen van een treinreis naar uw favoriete steden in Europa met een groep mensen die je aanbidden. Ja, we weten wat je denkt – Hoe zal ik multitasken met ieders wensen, verzoeken, ieders humeur, en pre-geplande bestemmingen – en we zijn een beetje met u op die. Maar, het ding is – Als u het organiseren van goed en hebben een eerlijk gesprek voordat u aan boord voor deze reis, dingen zullen beter zijn dan je kunt bedenken.

Reizen in groepen en op speciale dagen verlaagt de prijs aanzienlijk voor het treinkaartje (Ja, kun je eigenlijk krijgen een korting op uw ticket naar, zeggen, Trenitalia als je op weekenden). Het geeft je ook iemand om de ervaring mee te delen en dingen vanuit het perspectief van andere mensen te bekijken. Dat, en – dronken worden in een vreemd Europees land is zeker beter onder de mensen die je kent dan doet het solo… hebben we gelijk, of hebben we gelijk?

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

Start een treinreis Journal & Foto's nemen

Een van de beste manieren om je tijd te gebruiken op een trein is om een ​​dagboek te beginnen documenteren van uw ervaringen. We zijn allemaal veel te verpakt in onze studies, kantoor leven, alledaagse problemen die we meestal vergeten om uit te stappen van die problematische denkkader en adem voor een tweede. Het schrijven van een tijdschrift zal u enig perspectief te geven op de dingen, vooral wanneer je terug om het na een tijdje. Plus, het zal een uitstekend geheugen van uw reis te zijn, en een herinnering van de dingen die je wilt voelen / denken / ervaring opnieuw.

 

 

Geniet van je treinreis, geef jezelf toestemming om te ontspannen, en omarm alles over je treinreis! De meest betrouwbare plaats om uw treinkaartjes te bestellen is saveatrain.com zeker, zo – krijgen Movin’!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)