Leestijd: 9 notulen
(Laatst geupdate op: 03/09/2021)

De wereld is een prachtige plek, maar reizigers die voor het eerst op reis gaan, kunnen in toeristische valstrikken vallen en het slachtoffer worden van grote reiszwendel. Dit zijn de 12 grote reiszwendel om wereldwijd te vermijden; van Europa tot China, en ergens anders.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

 

1. Reiszwendel om wereldwijd te vermijden: De Taxi Overcharge – Omweg

Druk verkeer, de taxichauffeur die je de stadsverhalen vertelt, en nieuwe uitzichten vanuit het raam maken het heel gemakkelijk om in de reiszwendel van taxi's te vallen.

Met de taxi rondreizen lijkt de meest comfortabele reisoptie als toerist, maar het kan een van de grootste reiszwendel ter wereld blijken te zijn. Als toerist weet je niet de snelste en beste route van het vliegveld naar het hotel, of van de ene attractie naar de andere, dus de taxichauffeurs kunnen namens u feestvieren en een schandalig tarief vragen of u op een enorme omweg brengen, voor een reis die niet langer mag duren dan 15 me.

Hoe de taxi-overbelasting te vermijden??

Onderzoek vooraf het geaccepteerde taxitarief in uw reisbestemming. Daarnaast, zorg ervoor dat je een geweldige kaart-app hebt, waarvoor geen wifi nodig is, zodat je altijd de route kunt bekijken, en het belangrijkst, kies een betrouwbaar taxibedrijf, of met de trein reizen.

Basel naar Interlaken met een trein

Genève naar Zermatt met een trein

Bern naar Zermatt met de trein

Luzern naar Zermatt met de trein

 

2. Het morsen van je kleren - Pigeon Trick

Als u van plan bent om naar Argentinië te reizen, bijvoorbeeld, je moet je bewust zijn van de duiven die op je kleding worden gemorst, reiszwendel. Dit soort reiszwendel is erg populair in Buenos Aires, wanneer een vriendelijke local naar je toe komt?, willen helpen omdat er over je hele kleding gemorst is.

Stel je voor dat je het centrum van de stad bewondert of een geweldige dag in het park hebt, rondkijken, en plotseling komt er een vriendelijke vreemdeling naar je toe, je laten weten dat er over je hele kleding gemorst is. Je zet de zak op het land, kijk verbaasd om zich heen voor de lekkage, en ondertussen het paspoort, portemonnee, en al je kostbare bezittingen zijn weg.

Hoe het morsen van kleding op reiszwendel te voorkomen??

Verken als een local, wees je bewust van je omgeving, en probeer je ogen vooruit te houden.

Luzern naar Lauterbrunnen met een trein

Geneve naar Lauterbrunnen met een trein

Luzern naar Interlaken met de trein

Zürich naar Interlaken met de trein

 

 

3. Reiszwendel om wereldwijd te vermijden: De ATM-reiszwendel

Geld laat de wereld draaien, dus het is duidelijk dat een van de grootste reiszwendel ter wereld geld is. Een van de grootste reiszwendel wereldwijd is de ATM-zwendel wanneer een verwijderbare creditcardlezer in feite uw inloggegevens kopieert en deze vervolgens gebruikt om al uw saldo te wissen.

Hoe de ATM-zwendel te vermijden??

Als het absoluut nodig is, geld opnemen bij een grote en bekende ATM-bank. In grote banken in Europa, er is veiligheid, dus de kans op toegang tot ATM-kaartlezers is bijna nul.

München naar Hallstatt met een trein

Innsbruck naar Hallstatt met een trein

Passau naar Hallstatt met een trein

Rosenheim naar Hallstatt met een trein

 

4. stoten en grijpen

Een van de klassieke reiszwendel ter wereld, de bult en grijp zijn populair op openbaar vervoer, en in oriëntatiepunten. Je zit toevallig in de trein, metro, of wachten op het Praagse plein op de beroemde klok als er plotseling iemand per ongeluk tegen je aan botst.

Hoewel het een ongeluk kan zijn, het is eerder een geplande aanvaring met zakkenrollers. Het kan een fractie van een seconde zijn, een “Sorry”, en je portemonnee, kijk maar, of sieraden zijn weg. De bump and grab-zwendel is een van de belangrijkste dingen om op te letten wanneer reizen in Europa.

Hoe de stoten en grijpen te vermijden??

Laat kostbare bezittingen achter in de hotelkamer, en verspreid alles wat je meeneemt: portemonnee in een interne jaszak bijvoorbeeld.

Lyon naar Nice met de trein

Parijs naar Nice met de trein

Cannes naar Parijs met de trein

Cannes naar Lyon met een trein

 

Een Travel Scam Bump And Grab in een drukke ruimte

 

5. Reiszwendel om wereldwijd te vermijden: De zwerm

gelijk aan de bump and grab and, de zwerm oplichterij, is wanneer je plotseling wordt overspoeld door een groep vreemden, nou dat zien er vreemden voor je uit. Eigenlijk, deze vreemden kennen elkaar vrij goed, en prachtig een vreemde ontmoeting gepland, of zwerm. Zo ziet het er totaal onschuldig uit, terwijl je omsingeld en zakkenroller bent.

Dit gebeurt meestal op een drukke plaats, waar deze groep opgaat in de menigte en chaos. Ze beginnen om je heen te bewegen en leiden je af terwijl de anderen alles vastgrijpen. Uw geld op één plek bewaren is een van de 10 reisfouten die u in Europa moet vermijden.

Hoe de zwermzwendel te vermijden??

Blijf gewoon weg van de drukte, en rits je jas dicht, of houd je spullen in de gaten, bij voorkeur, plaats een tas voor je.

Amsterdam naar Parijs met de trein

Londen naar Parijs met een trein

Rotterdam naar Parijs met de trein

Brussel naar Parijs met de trein

 

Reiszwendel om wereldwijd te vermijden: De zwerm in Milaan, Italië

6. De vriendelijke lokale

De mooie en vriendelijke vreemdeling is wereldwijd een beroemde reiszwendel. Of je nu op het Rode Plein of in Parijs loopt, er zal altijd een vriendelijke lokale bevolking zijn die hun hulp aanbiedt om de Eiffeltoren te bereiken of je een leuke tijd in de stad te laten zien.

Bovendien, ze zullen zo behulpzaam zijn bij het laten zien van alle geweldige clubs in de buurt, dat je alleen de volgende ochtend de zwendel zult doen, wakker worden, en merk dat je geld helemaal weg is. Dus, een solo reis bijvoorbeeld, over de hele wereld kan een buitengewone kans zijn om de lokale bevolking te ontmoeten, maar het kan ook je ergste nachtmerrie worden.

Hoe de vriendelijke lokale reiszwendel te vermijden??

De lokale bevolking ontmoeten tijdens je reizen is geweldig, en een van de beste ervaringen. Echter, wees voorzichtig met wie je vertrouwt, en nachten doorbrengen met. Een avontuur in een vreemd land kan al snel een ramp worden, dus wees voorzichtig.

Milaan naar Venetië met de trein

Florence naar Venetië met de trein

Bologna naar Venetië met de trein

Treviso naar Venetië met de trein

 

7. Reiszwendel om wereldwijd te vermijden: De armbandzwendel

Gratis souvenirs uit het buitenland klinkt geweldig, maar er zijn niet echt gratis dingen in de wereld waarin we leven. daarom, val niet voor de gratis armbandzwendel waarbij meestal een lokale vrouw je glimlachend nadert, een armband om je pols doen.

Smiley en vriendelijk, ze bieden je authentieke armbanden of kettingen om mee naar huis te nemen, terwijl de hele tijd hun andere hand naar je portemonnee reikt, en sieraden. Iets moois en gratis aanbieden is een grote afleiding en werkt op veel onschuldige toeristen.

Hoe de armbandzwendel te vermijden??

Val niet voor gratis souvenirs, en hou gewoon je ogen open, en weiger vriendelijk om gratis aanbiedingen van vreemden te accepteren.

Neurenberg naar Praag met een trein

München naar Praag met een trein

Berlijn naar Praag met een trein

Wenen naar Praag met een trein

 

8. Het bedelende kind

Gekleed in ellendige kleren, vuil, bedelen om geld of eten, het bedelende kind is een van de hartverscheurende reiszwendel ter wereld. Van Europa naar China, er staan ​​kinderen langs de kant van de weg, zingen voor een dollar op centrale pleinen, of op het taxiraampje tikken.

Meestal zijn deze kinderen niet zo verloren als ze eruitzien, maar werden gestuurd om een ​​rol te spelen. Klaarblijkelijk, er zijn kinderen die echt voedsel en hulp nodig hebben.

Hoe de bedelende kinderzwendel te vermijden??

Dit is lastig, want de wereld zit vol met arme kinderen die geen andere keuze hebben dan te bedelen. Echter, je kunt aanbieden om een ​​maaltijd voor ze te kopen of op een andere manier te helpen, dan door geld te geven. Op deze manier, je kunt hun reactie controleren, en als ze echt in nood zijn of net op zoek naar de portemonnee van de toerist.

Luxemburg naar Colmar met de trein

Luxemburg naar Brussel met een trein

Antwerpen naar Luxemburg met een trein

Metz naar Luxemburg met de trein

 

9. Reiszwendel om wereldwijd te vermijden: Attractie is gesloten

Je hebt van tevoren de openingstijden gecontroleerd, maar tot je verbazing als je aankomt bij de tempel of winkel, vertelt een local je dat het gesloten is?. Dan, als ze je teleurstelling zien, ze bieden aan om je naar een ander fantastisch oriëntatiepunt of winkel te brengen?, zelfs beter dan de gesloten.

Locals kunnen een geweldig avontuur bieden, maar ze zetten je echt af, door een te dure toegangsprijs te vragen, of je laten winkelen waar ze een dikke commissie krijgen.

Hoe deze reiszwendel te vermijden??

op bezoek buiten de gebaande paden gelegen plaatsen is geweldig, kijk gewoon in de omgeving en of er alternatieven zijn. Daarnaast, onderzoek vooraf naar de beste attracties om te bezoeken in Europa. Als de attractie gratis is, dan is er geen reden om het te vervangen door een te duur exemplaar, en hetzelfde voor winkels met goede recensies.

Zürich naar Luzern met een trein

Bern naar Luzern met de trein

Genève naar Luzern met een trein

Konstanz naar Luzern met de trein

 

Attractie is gesloten Reiszwendel

10. Laat me je foto maken

Alleen reizen kan geweldig zijn, en soms vol spijt is er niemand bij je om de perfecte social media foto te maken. De Big Ben of Firenze op de achtergrond, je kijkt om je heen en dan komen ze naar je toe en bieden je aan om een ​​geweldige foto te maken, vanuit een geweldige hoek.

2 seconden later zijn je camera en alle geweldige foto's weg, omdat de mooie vreemdeling met hen wegliep. Dit kan overal ter wereld gebeuren, voor wie dan ook, want wat is de kans dat dit gaat gebeuren?? maar het doet.

Hoe deze reiszwendel te vermijden??

Zoek naar andere toeristen, misschien ook individuele reizigers?, of koppels. Dit is de veiligste manier om de perfecte foto te maken en de camera te houden, en in ruil, bieden aan om op de foto te gaan.

Salzburg naar Wenen met een trein

München naar Wenen met een trein

Graz naar Wenen met de trein

Praag naar Wenen met een trein

 

Laat me je foto nemen Reiszwendel

11. Reiszwendel om wereldwijd te vermijden: De Switcheroo

De beste manier om met geld om te gaan als u op reis bent, is door altijd kleine rekeningen bij u te hebben. Anders, wees voorzichtig met grote rekeningen, bij het betalen van taxichauffeurs of in lokale restaurants. Je zou een grote rekening kunnen geven voor een kleine betaling, maar de ontvangers zullen doen alsof ze de grote rekening laten vallen en deze veranderen voor een veel kleinere rekening. Op deze manier, ze doen tekort aan de toerist.

Kassiers, taxi bestuurders, of obers, kunnen de spelers zijn in deze switcheroo-zwendel. Jij zult hier de grote verliezer zijn, als je niet voorzichtig bent.

Hoe de Switcheroo-zwendel te vermijden??

Vermeld het bedrag van de rekening die u uitdeelt, en weet welk wisselgeld je zou moeten terugkrijgen.

Lyon naar Toulouse met een trein

Parijs naar Toulouse met de trein

Leuk naar Toulouse met de trein

Bordeaux naar Toulouse met de trein

 

12. Grote reiszwendel om wereldwijd te vermijden: Enthousiaste Engelse studenten

Ze spreken gebroken Engels, maar smeken je om het ze te leren?. De gretige Engelse studenten loeren in cafés en bars, zal een vriendelijk gesprek met je beginnen, en vraag je dan om een ​​privéles Engels in je hotelkamer.

Eenmaal in het hotel, de enthousiaste Engelse student kan veranderen in een slaapmutsje, en je wordt wakker met een gestolen portemonnee en paspoort. De waarheid is dat het onmogelijk is om van de ene op de andere dag een taalvaardigheid te verbeteren, en zelfs iemand wil zijn Engels oefenen, deze les hoeft niet in de hotelkamer of met alcohol te gebeuren.

Ten slotte, slim reizen is tegenwoordig de beste manier om te reizen, overal in de wereld. De reden is dat reiszwendel steeds moeilijker te onthullen is. Dat gezegd hebbende, het was nog nooit zo eenvoudig om de wereld rond te reizen dan vandaag.

Zürich naar Wengen met een trein

Genève naar Wengen met een trein

Bern naar Wengen met de trein

Basel naar Wengen met een trein

 

Hier bij Save A Train, we helpen u graag bij het plannen van uw leuke plaatsen om te bezoeken en om uw reis met plezier af te ronden door reiszwendel te vermijden.

 

 

Wilt u onze blogpost "12 grote reiszwendel om wereldwijd te vermijden" op uw site insluiten?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Ftravel-scams-avoid-worldwide%2F- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)