Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 11/12/2020)

Door Italië reist met de trein is een onvergetelijke ervaring. Italiaanse trein netwerk heeft verbinding met bijna elke grote stad in Italië, waardoor het gemakkelijk van plaats tot plaats te krijgen. Reizen rond met de trein is niet alleen een snelle en effectieve manier om Italië te zien, maar het biedt ook de meest een spectaculair uitzicht op het landschap. Hier zijn een paar eenvoudige reistips voor het verkennen van Italië met de trein, die garandeert u de reis van je leven.

 

Travel Tips voor het verkennen van Italië – Boek zo vroeg mogelijk

De stoelen en rijtuigen zijn schoon en comfortabel maakt niet uit waar je kiest om te zitten. Echter, wanneer de aankoop van uw ticket, probeer boek vroeg te zorgen dat u de stoel die geschikt is voor u te krijgen.

Brussel naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Amsterdam naar Parijs Treinen

 

Afhankelijk van uw bestemming hebben we verschillende reizen tips voor het verkennen van Italië met de trein, je zou kunnen worden op reis voor een paar uur, zodat na te denken over uw wensen. Ben je blij om te zitten bij het raam? enige tijd te ontspannen en te kijken als u kijken naar de prachtig landschap voorbijgaan, of zou je liever in het gangpad? waar u meer vrij kan bewegen van uw stoel, maar nog steeds genieten van het uitzicht vanuit de grote cabine ramen.

 

Maak gebruik van uw tijd aan boord

De tijd die je besteedt aan lange trein rijdt kan een kans om zich te organiseren zijn, inhalen wat slaap of plannen maken voor uw volgende bestemming.

Het gebeurt niet vaak dat je echt kan uitschakelen en neem de tijd voor jezelf. Of u wilt een boek te lezen, werken aan uw Italiaanse of leren over de geschiedenis en sites van uw gekozen bestemming, de keuze is aan jou. Geniet van de reis en vergeet niet om een ​​oogje uit het raam te houden te nemen in Italië schilderachtig landschap.

Keulen naar Berlijn Treinen

München naar Wenen Treinen

Frankfurt naar München Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

Praat met locals en andere reizigers

Een van de beste tips in dit blog post, Reistips voor het verkennen van Italië met de trein is dat eigenlijk reizen met de trein is een geweldige kans om te voldoen aan lokale bevolking of gelijkgestemde reizigers. Het is verbazingwekkend wat je kunt leren van anderen. Locals kunt u het beste vertellen-verborgen juweeltjes bezoeken, terwijl andere reizigers hun ervaringen en aanbevelingen kunnen delen. Je kon zitten tegenover een stille, maar boeiend en vriendelijke persoon voor een heel trein rit, of je kan het ijs te breken door het stellen van een vraag. Sta open voor gesprek, je weet nooit wat je kan leren of wie je kan ontmoeten langs de weg.

Offenburg naar Konstanz Treinen

Stuttgart naar Offenburg Treinen

Leipzig naar Dortmund Treinen

Dortmund naar Stuttgart Treinen

 

 

Volg trein etiquette – reistips voor het verkennen van Italië met de trein

Reizen rond Italië met de trein is een geweldige ervaring. Het is belangrijk om respect voor andere passagiers om op de trein om ervoor te zorgen dat iedereen heeft een fijne reis. Het personeel zal er altijd voor zorgen gasten worden verzorgd en comfortabel voelen, echter, het is aan iedereen op de trein naar zorgzaam handelen.

Milaan naar Rome Treinen

Florence naar Rome Treinen

Pompei naar Rome Treinen

Napels naar Pompei Treinen

 

Besteed aandacht aan het geluidsniveau in uw wagen en probeer vast te houden aan deze. Luide muziek of het gebruik van de stoel tegenover je als een voetsteun nooit wordt gewaardeerd. Met manieren en respect voor anderen, dit zal uw treinreis en iedereen's reis te maken, dat veel leuker.

 

Wilt u naar Italië te ervaren met de trein en het gebruik van onze reistips voor het verkennen van Italië? Ga naar SaveATrain Online om te controleren of al onze exclusieve tarieven en beginnen met het plannen van uw volgende avontuur!

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dnl - (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)