Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 10/09/2021)

Waarom zijn UK Treinreis prijzen zo hoog?

Britse treinprijzen zijn te hoog gestegen. Europa wordt beschouwd als de beste treinreis ter wereld. milieuvriendelijk treinreizen in Europa bevatten mooi landschap. Treinreizigers toegang overal van afgelegen dorpen tot grote steden. In Europa, treinreizen zijn scherp geprijsd, bespaart de passagiers zowel tijd als geld. In het Verenigd Koninkrijk, echter, treinreizen zijn erg duur.

 

 

Uk trein prijzen te vergelijken tafel

 

Forenzen in het Verenigd Koninkrijk

De prijs van woon-werkverkeer in het VK is de afgelopen periode met gemiddeld £ 700 gestegen 7 jaar volgens een analyse door arbeid. De reis die is het zwaarst getroffen is de trein van Birmingham naar Londen. Pendelaars die deze trein te gebruiken moeten nu Treinreis prijzen van £ 10.567 betalen voor een abonnement. De stijging van de prijzen aan het begin van 2018 heeft in sommige gevallen voegde een extra £ 100 om een ​​aantal reeds dure abonnementen.

Amsterdam naar Londen Treinen

Keulen naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Luxemburg naar Londen Treinen

 

Het vergelijken van UK trein prijzen naar Europa

Passagiers die in Duitsland reizen, kunnen een BahnCard100 . kopen, die alle Duitsland voor £ 3.795.

Passagiers die tussen Manchester en Liverpool reizen, betalen £3.152 en kunnen dit ticket niet gebruiken om ergens anders in het VK te reizen.

In Frankrijk, jaarlijkse woon-werkverkeer naar parijs Train ritprijzen kunnen zo laag zijn als £ 750 en in Italië betalen passagiers die tussen Velletri en Rome reizen slechts £ 442.

Het Verenigd Koninkrijk trein prijzen zo hoog zijn, dat jaarlijks een ticket te reizen naar Londen Waterloo van 20 mijl buiten Londen kosten 3,248.

De trein bedrijven die de hoogste prijsstijgingen in ingesteld 2018 waren Noordelijk (4.7%), TransPennine Express (4.6%), CrossCountry (4.1%), Merseyrail (3.6%), en Maagdelijke Treinen (3.1%).

Een studie door Vouchercloud toont aan dat de passagiers op Britse treinen te betalen een enorme 50 pence per mijl reisde. Vergelijk dit met de rest van de EU waar de kosten per mijl is 19 penny.

Londen naar Frankfurt Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Londen naar Keulen Trains

Londen naar Amsterdam Trains

 

Tips om geld te besparen op de Britse Treinen

  1. Wandeling of fietstocht

Omdat de trein de prijzen stijgen op basis van verschillende lijnen. Het zou kunnen zijn dat er een lijn die een betere prijs voor u, maar loopt niet via uw lokale treinstation. In dit geval, U kunt wandelen of fietsen 10-15 minuten om tegen een betere prijs bij een station te komen, hetzelfde geldt voor het vinden van een station voor uw terugreis.

 

  1. Verdeel uw reis

Door de manier waarop eerlijke Treinreis prijzen zijn momenteel berekend op de Britse treinen, het kan eigenlijk goedkoper zijn om twee of drie tickets te bereiken koop uw bestemming dan het kopen van een direct ticket. Als u reist van Liverpool naar Londen bijvoorbeeld, het is goedkoper voor u om een ​​kaartje te kopen van Liverpool naar Crewe en vervolgens Crewe naar Londen, dan het kopen van een directe Liverpool-London ticket. Voor meer informatie over het delen van je reis check out rekenmachines splitsen.

 

3) Schrijf je in bij ticket retailers

Wanneer u zich bij een ticket retailer kunt u in aanmerking komen voor voordelen graag willen 25% korting op uw volgende reis of een gratis warm drankje.

 

Bespaar geld op Treinen Everywhere

Bent u van plan een treinreis in Europa? Waarom niet nemen 3 minuten en goedkopere treinkaartjes op SaveAtrain. Vul de datum en het tijdstip dat u wenst te reizen, en wij zullen u voorzien van de beste prijs voor uw reis, dat u kunt betalen voor op meerdere manieren.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fuk-train-ride-prices-vs-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)