Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 02/09/2022)

Ondergrondse Kunst in metrostations lijkt de nieuwe te zijn museum van de mensen. Ze worden steeds de nieuwe must-see bestemmingen voor kunst en design liefhebbers. Wie had dat ooit gedacht? Enkele van de meest inspirerende openbare ruimten, met grootschalige kunst en design is in veel steden te vinden’ metrostations. Bovendien, Underground Art brengt meer dan een plons van kleur aan de metro.

Metrostations zien een toename in ridership en toerisme. daarom, als gevolg, ze zien een toename in een gevoel van gemeenschap.

Kunst in het transport kan ook leiden tot een daling van de vele andere manieren, zoals: De uitstoot van broeikasgassen, vandalisme, en woon-verveling! De voordelen lijken eindeloos! Daarom delen we graag onze beste keuzes van Ondergrondse kunst – Fascinerende metrostations.

 

Quality Transportation = Kwaliteit van Leven

Volgens een studie van de Franse Urban Development Institute. Parijzenaars besteed gemiddeld 23 dagen per jaar op transport. En dit is geen uitzondering. Mensen over de hele wereld gebruiken openbaar vervoer woon-werkverkeer.

Wist je dat: dat studies hebben aangetoond dat de kwaliteit van het transport direct de kwaliteit van het leven van de gebruikers transit invloed? De reiservaring door doorvoer moet een attractie op zich. “Public kunst kan trekken uit de identiteit van een ruimte, helpen bij het begrijpen van de historische of culturele betekenis van een buurt en haar bewoners.”

Underground Art projecten is te vinden over de hele wereld. van sculpturen, mozaïek, en schilderijen. Om grotere ondernemingen zoals installaties, gravures, en reliëfs. Hier zijn enkele van onze picks.

 

subway hallway

 

Ondergrondse kunst – Fascinerende metrostations: Stockholm, Zweden

Het zal geen verrassing zijn voor sommigen van u dat Zweden was de eerste op onze lijst naar Underground Art verkennen. Als je kijkt onder de Zweedse hoofdstad, zult u een ingewikkeld web van metro lijnen vinden.

Er zijn meer dan 90 van de 100 stations in de 110 km tunnelsysteem. Ze worden soms aangeduid als “de langste kunst van de wereld galerij”. Ze zijn ingericht met schilderijen, installaties, mozaïek, en sculpturen van 150 kunstenaars sinds de jaren 1950.

 

underground art in sweden

 

Hier zijn enkele foto's van de verbazingwekkende Underground Art

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Gevoel geïnspireerd om deze verbazingwekkende Underground kunstwerken te verkennen? Red een trein kunt u daar! Boek een treinticket in een paar minuten zonder verborgen kosten!

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en gewoon geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)