Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 06/08/2021)

Als u woont in Europa en je hebt een weekend sparen (of een heel week!), zeggen “Ja” het Vaticaan via het spoor Een bezoek aan en geniet ervan op volle snelheid!

 

Planning op het Vaticaan bezoek?

Sinds 1929 het Vaticaan heeft een onafhankelijke staat en de kleinste in de wereld. Nog steeds, die nooit zijn glorie verminderd, schoonheid, en zijn enorm inspirerende culturele en historisch betekenis. Hoewel verspreid over meer dan gewoon 0.44 vierkante kilometer, Het Vaticaan heeft genoeg attracties om te houden toeristen druk: van St. Peter's Basiliek van de Sixtijnse Kapel (en alles wat daar tussenin), u zult genieten van elke seconde doorgebracht in het Vaticaan.

Voor zover het Vaticaan bezoek via het spoor gaat, er is een modern elektrische trein beschikbaar voor alle Vaticaan liefhebbers. De trein verbindt Vaticaanstad treinstation met de Pauselijke Villas.

Hier zijn een paar topattracties in het Vaticaan die u wilt bezoeken en Haal het meeste uit uw Italië ervaring.

 

 

St. Peter's Basilica is het meest bekend als het Vaticaan bezoek

De prachtige St. Peter's Basilica is het middelpunt van het Vaticaan, gebouwd op wat wordt verondersteld te zijn waar St. Peter's begraafplaats.

St. Peter's Basilica is praktisch de som van het werk van beroemde kunstenaars. Absoluut ontzag-opvallend, de kunst in St. Peter’s Basiliek voordat u begint voer de kerk. Je zult eerst zien standbeeld van Constantijn Bernini's samen met de overblijfselen van mozaïek Giotto's boven de belangrijkste deuropening. Ze sieren de portiek, en de 185m lang en 46m hoog schip stijgt tot een koepel 119 meter boven! Van nature, er is ook Michelangelo's beroemde Pietà dat je niet gelooft je ogen! Zie de rijk versierde kapel van het Sacrament, Bernini's prachtige barokke bronzen Baldacchino, het pauselijk altaar en nog veel meer.

Rimini naar Rome Treinen

Florence naar Rome Treinen

Verona naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen

 

Sixtijnse Kapel

Spectaculair in zijn eigen recht, de Sixtijnse Kapel is nog een andere site die u krijgt te zien of u bezoeken Vaticaanstad per trein. Gebouwd door paus Sixtus IV in 1473-84 en hersteld van 1980 naar 1994, Sixtijnse Kapel heeft fresco's van vele kunstenaars. Doe namen Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, en Signorelli alles betekenen? Goed, ze geholpen om de muren van de Sixtijnse Kapel de piek van de Renaissance schilderij. Michelangelo's Laatste Oordeel geschilderd in de kapel wordt beschouwd als de meest dramatische en belangrijkste resultaat van de Europese kunst.

Sixtijnse Kapel is waar het conclaaf om een ​​paus te kiezen wordt gehouden. Dagelijks, honderden toeristen bewonderen, en - u kunt er een voor hen, te!

 

een bezoek aan het Vaticaan zicht visioenen

Museo Pio Clementino terwijl het Vaticaan bezoek

Een van de beste dingen over het Vaticaan bezoek per spoor is dat het stelt u in staat om vrijwel alle te zien essentieel bezienswaardigheden in het Vaticaan.

Vaticaanse musea hebben een systematische opstelling, ontworpen door pausen Clemens XIV en Pius VI uit 1769 naar 1799. Deze galeries zijn een schat aan belangrijke stukken en het benadrukken van slechts een paar is erg moeilijk! Elk heeft iets unieks te bieden:

  • Sala een Croce Greca houdt rijk versierde rode porfier sarcofagen van de dochter van Constantijn, Constantia, en zijn moeder
  • Sala delle Muse toont Belvedere Torso, een eerste-eeuw-BC Michelangelo-bewonderde werk van Apollonius van Athene
  • Gabinetto delle Maschere heeft een roemrijk mozaïekvloer van theatrale maskers van de Villa Adriana in Tivoli
  • Cortile del Belvedere houdt de Apollo Belvedere, een van de meest beroemde beelden in het Vaticaan
  • Galleria delle Standbeeld is voorzien van de mooiste oude kandelaars – het Barberini Candelabra – ook van de Villa Adriana in Tivoli

Milaan naar Rome Treinen

Bologna naar Rome Treinen

Siena naar Rome Treinen

Lucca naar Rome Treinen

 

Pauselijke Villa Barberini

Paus zomerresidentie, De Pauselijke Villas – Barberini Gardens is open voor het publiek sinds maart 2014. De ingang is een beetje moeilijk te vinden omdat het niet bewegwijzerd. De tuinen van deze prachtige plek zijn voorbij 2000 jaar oud, springen over drie niveaus. Ze zijn prachtig en goed uiteengezet, en het eindniveau toont de zegels van verschillende pausen ingesloten hagen.

 

Om van uw reis te genieten terwijl u Vaticaanstad per trein bezoekt, Zoek uw herkomst en pick Rome op Sla een Trein website te boeken een treinkaartje binnen enkele minuten en start uw Vaticaan sensatie sneller dan je had verwacht!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)