Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 21/10/2022)

Na maandenlang je vakantie in Europa te hebben gepland, het ergste dat kan gebeuren zijn vertragingen en, in het slechtste geval, reisannuleringen. Trein stakingen, overvolle luchthavens, en geannuleerde treinen en vluchten komen soms voor in de toeristenindustrie. Hier in dit artikel, wij adviseren over wat te doen bij een treinstaking in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

 

Treinstakingen in Europa & VK:

Dusver, 2022 zal herinnerd worden als het jaar waarin de reisindustrie opbloeide door Covid-19 te ontspannen, maar dan waren er altijd wel wat stakingen vanwege de overbelasting in deze branche. In juli 2022, werd aangekondigd dat de spoorwegarbeiders en het personeel voor het eerst in staking waren 25 jaar. bijgevolg, dit beïnvloedde Eurostar, intercity's, de metro, bus dienst, en verkeer door heel Groot-Brittannië.

Echter, Engeland staat niet alleen in deze chaos. Spoorwerkers in Nederland, en Italië protesteerden in augustus en september 2022. Dus, regionale treinen van Amsterdam naar Rotterdam, Milaan, en andere regionale treinen hebben hun dienst onderbroken tussen 1 dag om 3 dagen.

 

Waarom zijn er treinstakingen in Europa??

De redenen voor treinstakingen in Europa variëren. Echter, de belangrijkste redenen voor treinstakingen zijn lage lonen, geweld tegen treinpersoneel, inflatie, en de stijgende kosten van levensonderhoud. Bijvoorbeeld, treinstakingen vonden plaats in Italië vanwege geweld tegen het personeel, dus de spoorwegarbeiders vroegen om extra veiligheidsbescherming. Aan de andere kant, inflatie was de belangrijkste reden voor treinstakingen in het VK en Schotland.

 

Blijf op de hoogte

Het is gemakkelijk om alles te vergeten op vakantie, en het nieuws checken staat niet op de vakantieplannen van iemand. Echter, je oren open houden, kletsen met de lokale bevolking, of zelfs met andere toeristen kan zeer nuttig en informatief zijn. In aanvulling op. online het lokale nieuws bekijken op uw reisbestemming kan u zorgen besparen, en onverwachte wijzigingen in uw reisschema.

Bijvoorbeeld, de nationale spoorwegen hebben aankondigingen op haar website geplaatst met betrekking tot vakbondsacties. De specifieke stakingsdata werden vermeld met richtlijnen voor passagiers. Zo, het controleren van het nieuws kan een grote rol spelen wanneer: een Europese reis plannen.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

 

Treinkaartjes boeken: Lees de kleine lettertjes

Het boeken van een treinticket nog nooit zo eenvoudig geweest. verder, vandaag jij boek het treinkaartje online en je hoeft het niet af te drukken, het tonen van het e-ticket op je mobiel bij het instappen in de trein is voldoende. Echter, de meeste mensen nemen niet de moeite om het spoorwegbeleid of de kleine lettertjes te lezen voordat ze de boeking voltooien. Op deze manier, passagiers missen gemakkelijk speciale instructies met betrekking tot wijzigingen in de dienstregeling, vertragingen, en in extreme situaties – treinstakingen.

In aanvulling op, als je erop rekent om op het treinstation te vragen, dan zul je misschien verrast zijn. Soms voegt het stationspersoneel zich uit protest bij de spoorwegarbeiders, dus, loketten sluiten ook voor de stakingen. daarom, je moet altijd de kleine lettertjes lezen tijdens het boeken van tickets en in aankondigingen van stakingsdatums online.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Train strikes in Europe and UK

 

Reis-apps downloaden

Downloaden handige apps voordat je op reis gaat is een van de essentiële dingen geworden om een ​​fantastische reis te maken. Bewaar een trein-app op je mobiel maakt reizen met de trein het veiligst en comfortabelst. De app helpt je de beste tickets tegen de beste tarieven te krijgen en op de hoogte te blijven van je reis.

Het beste van apps is dat je overal waar je bent direct updates over je treinreis ontvangt. Bijvoorbeeld, als er vertragingen of wijzigingen in de vertrektijd van de trein zijn, je ontvangt een melding, wat vooral handig is bij treinstakingen in Europa.

 

FAQ: Wat te doen bij een treinstaking??

Wat te doen als mijn oorspronkelijke trein wordt geannuleerd??

Kijk op de website van de spoorwegmaatschappij voor alternatieve dienstregelingen of neem contact op met de spoorwegagent waar u het kaartje heeft gekocht. Meestal wordt de treindienst verminderd, dus je kunt een eerdere of een latere trein nemen. Op deze manier, je reist nog steeds met de trein, wat snel en het meest comfortabel is in vergelijking met de bus of het huren van een auto.

Wat te doen als je aankomt op het treinstation en te weten komt over de annulering van de trein??

Als je aankomt op het treinstation en je realiseert je dat de trein is geannuleerd, kijk eerst wanneer de volgende trein is. Als het voorgestelde treinschema onvoldoende is, en je zou te laat op je bestemming kunnen aankomen, u kunt overwegen een taxi te nemen. U kunt uw treinkaartje terugkrijgen door contact op te nemen met het station van het station of online als u het treinkaartje online heeft geboekt.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Kan ik mijn treinkaartje terugkrijgen bij een treinstaking??

In het geval van een treinstaking, je kunt je treinkaartje terugkrijgen na de vertrektijd van je originele trein. Met andere woorden, u kunt geen restitutie aanvragen vóór uw oorspronkelijke reistijd. Echter, u dient bij het boeken van het treinkaartje op de website van de spoorwegmaatschappij te controleren op hun restitutiebeleid in geval van treinstakingen, vertragingen, en annuleringen.

Interlaken naar Zurich Treinen

Luzern naar Zürich Treinen

Bern naar Zürich Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

Voorbereiding op een vakantie vereist meer dan het kiezen van de datum en het boeken van vluchten, accommodatie, en een treinkaartje. Een geweldige reis begint met het vinden van de beste treinkaartjes. wij bij Red een trein helpt u graag bij de voorbereiding van een treinreis, vind de beste treinkaartjes tegen de beste prijzen, en begeleid je door de treinreis.

 

 

Wilt u onze blogpost "Wat te doen bij een treinstaking in Europa" op uw site insluiten?? Je kunt onze foto's en tekst maken of ons de eer geven met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/what-to-do-train-strike-europe/ – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)