Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 03/02/2023)

U heeft tal van opties wanneer u beslissen hoe om te reizen. Zoals de naam van de beroemde film, je kunt gaan via vliegtuigen, treinen, en auto's. Als het gaat om het nemen van een rondreis door Italië, echter – er zijn enkele duidelijke voordelen aan het reizen met de trein.

 

BOEMELTREINTOCHT COMFORT

kind te genieten van een treinrit

 

Vliegtuigstoelen zijn berucht kort op beenruimte, en je bent niet toegestaan ​​om elektronische apparaten te gebruiken tijdens het opstijgen en landen. Dit betekent dat voor kortere vluchten, je beperkt bent om uw kleine stoel voor de meerderheid van de vlucht, zonder de afleiding aangeboden door smartphones en technologie, dit is echt iets anders dan een treinrit.

Auto's bieden vaak een beetje meer ruimte, maar de rit kan hobbelig en sommige mensen last van wagenziekte – vooral op een lange reis als je zou willen lezen of een spelletje. een treinrit, aan de andere kant, Het biedt comfortabele stoelen en een vlotte rit – ononderbroken door lange opstijgen en landen tijden, nog een keer een andere ervaring van een treinrit.

Bij het reizen per trein in Italië, U kunt de extreem proberen comfortabele ergonomische stoelen en geluiddichte cabines van de nieuwe hoge snelheid rode pijl 1000 trein.

Napels naar Genua Treinen

Turijn naar Genua Treinen

Rimini naar Genua Treinen

Siena naar Genua Treinen

 

BOEMELTREINTOCHT UITZICHT

Vliegreizen biedt een spectaculair luchtfoto, maar slechts voor een korte tijd, totdat het vliegtuig stijgt ver boven de platteland. Hoewel snelwegen zijn meestal niet pittoresk, wegen tussen steden kunnen bieden prachtig uitzicht. Echter, de bestuurder moet zich op de weg concentreren, zodat alleen de overige passagiers vergapen aan de heuvels of prachtige oceaan. Treinreis kunnen alle reizigers om te genieten van de natuurlijke schoonheid buiten de ramen.

Een van de dingen die je hoort van mensen die per spoor naar Italië gereisd is hoe prachtig het is om te treinreizen tijdens zonsondergang.

Treinreizen in Italië zijn bijzonder mooi dus zorg ervoor dat je langs de Cinque Terra reist tussen Levanto en La Spezia of maak een reis langs de oostkust van Rimini naar Catania.

Messina naar Palermo Treinen

Syracuse naar Palermo Treinen

Sicilië naar Palermo Treinen

Catania naar Palermo Treinen

 

 

KOSTEN

Treinreizen rit is veel meer betaalbaar dan vliegen. Autoverhuur kan kosteneffectief zijn, maar als je toe te voegen verzekering, gas-, en tijd (meer tijd aandrijfmiddelen more overnachtingen) uw reis kan duur snel te krijgen. U kunt ook een nachttrein rijden, op die manier je betaalt voor de huisvesting en transport in één.

Treinen Rome naar Levanto

Siena La Spezia Treinen

Rimini naar La Spezia Treinen

La Spezia Levanto Treinen

 

DE OMGEVING

zonsondergang tijd over de bergen

 

Treinen stoten veel minder koolstof uitstoot dan vliegtuigen of auto's. Volgens een studie, auto's stoten het dubbele uit hoeveelheid CO2 dat treinen doen.

Vliegtuigen veroorzaken de meest invloed op het milieu. Bij de keuze tussen vliegen of het nemen van een trein, overweeg dit: vliegtuigen gebruikt het merendeel van de brandstof voor opstijgen en landen. Terwijl dit egaliseert over de lengte van langeafstandsvluchten, het betekent dat er veel meer brandstof per kilometer wordt gebruikt kortere vluchten, zoals reizen binnen Italië.

Naast dat, de meeste mensen reizen naar de luchthaven met de auto of taxi, toevoegen van meer koolstofemissies hun totale. Dit betekent dat het maakt meer ecologische zin om een ​​intercity trein dan een korte vlucht of een rit te nemen.

Afgezien van benzine en diesel gebruik, er is ook geluid en luchtvervuiling, evenals de noodzaak voor het parkeren van auto's in steden die al groene ruimten missen.

Milaan naar Turijn Treinen

Comomeer naar Turijn Treinen

Genoa naar Turijn Treinen

Parma naar Turijn Treinen

 

BOEMELTREINTOCHT een veilige manier gebruiken

Bij het meten van dodelijke slachtoffers per passagierskilometer, vliegen is veel veiliger dan het rijden. Dit is waarom: er is minder kans op menselijke fouten, en het is veel moeilijker om piloot te worden dan om een ​​rijbewijs te halen. Rekening houdend met de toestand van de wegen en vermoeidheid tijdens lange ritten, het is makkelijk te zien waarom het kiezen van een vliegtuig is veiliger dan een auto.

Vergeleken met treinen, echter, vliegtuigen zijn niet zo veilig. Treinen reizen langs het spoor bij lagere snelheden, wat betekent dat er minder kans op crashen in vergelijking met vliegtuigen. In het geval van een ontsporing, de lagere snelheden betekenen minder risico.

Florence naar Rimini Treinen

Rome naar Rimini Treinen

Milaan naar Rimini Treinen

Venetië naar Rimini Treinen

 

REISTIJD

Een gemiddelde snelweg rijstrook beweegt over 2,500 mensen per uur – terwijl een typische trein lijn kan dragen 50,000 mensen per uur. Dit maakt het reizen met de trein aanzienlijk sneller dan met de auto, vooral wanneer u factor in langzaam rijdend verkeer, stop straten, verkeerslichten en de onvermijdelijke verkeerde afslagen. Daarbovenop, de bestuurder moet zich op de weg concentreren, zodat ze niet in staat zijn om te lezen, studie, slaap, of werk.

Lange afstanden vliegen kan sneller zijn dan reizen met de trein, maar voor korte afstanden, vliegreizen niet tijd te besparen. Eerste, je nodig hebt om het vliegveld te geraken – ver vaak gelegen woongebieden. Je moet ook om daar te zijn op zijn minst een uur voor de start tijd om in te checken en door de veiligheidscontrole. als jij controleer uw bagage, je zult moeten wachten tot het op de carrousel. En dat is alles voor eventuele vertragingen vlucht of de wandeling of bus tussen de luchthaven terminals en gates.

Genua naar Venetië Treinen

Turin naar Venetië Treinen

Parma naar Venetië Treinen

La Spezia naar Venetië Treinen

 

TOEGANKELIJKHEID

zon en het treinstation

 

Luchthavens bevinden zich vaak buiten de stad, wat betekent dat wanneer u landt, je zult nog steeds nodig om een ​​auto te nemen, bus, of trein naar de stad. Als het gaat om het zien van de bezienswaardigheden, wegen in stadscentra kunnen worden overbelast en moeilijk toegankelijk met de auto, zodat het nemen van een trein maakt een veel zin in grootstedelijke gebieden.

 

Bent u op zoek naar treinkaartjes zonder boekingskosten?? Op bezoek komen SaveAtrain.com to toegang tot de goedkoopste trein tarieven.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)