Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 22/10/2022)

Vervoer per spoor is de meest milieuvriendelijke manier om te reizen. Het broeikaseffect van broeikasgassen per kilometer op het vervoer per spoor is 80% minder dan auto's. In sommige landen, minder dan 3% van transportgas emissies afkomstig van treinen. De enige methoden milieuvriendelijker dan de treinen lopen en fietsen. Er zijn vele redenen waarom kiezen om te reizen met de trein is milieuvriendelijk en we willen deze met u delen!

Een typische trein lijn kan dragen 50,000 mensen per uur. Vergelijk dit met een snelweg lane, die alleen kan bewegen 2,500 mensen per uur.

 

 

Als contrast voertuigen met spoor, externe kosten, lawaai, luchtvervuiling, ongevallen, en infrastructuur verslechtering, en congestie zijn veel lager op treinen dan het gebruik van een personenvoertuig.

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Geluidsoverlast – Waarom kiezen voor reizen met de trein milieuvriendelijk is

Geluidsoverlast is het nadelige effect van geluid op zowel mens als mens dieren. Het is een direct gevolg van slechte stadsplanning. Problemen van lawaai datum vervuiling terug naar het oude Rome! Vandaag, geluidsoverlast van auto's kunnen schade aan mensen psychische toestand veroorzaken. Symptomen zijn onder meer hoge bloeddruk, high-stress, oorsuizen, slaap stoornis, en andere schadelijke effecten.

Momenteel, er zijn maatregelen om de impact van verkeerslawaai te beperken. maatregelen omvatten geluidsschermen, beperkend voertuigsnelheden, het veranderen van rijbaan textuur, alsmede verkeerscontroles dat vlotte doorstroming mogelijk voertuig. Dit betekent dat auto's in het verkeersleidingssysteem moeten hun remmen en de versnelling minder gebruik.

De trein is milieuvriendelijk en dat is van cruciaal belang. India is het zien van de verkoop van auto's steeds meer op jaarbasis. China wordt voorspeld te hebben 300 miljoen auto's op de weg door 2030. Lucht- en schip zijn ook toe te voegen aan de wereldwijde CO2-uitstoot. Het blijkt dat uit alle vervoermiddelen, alleen treinen houden de uitstoot laag en duurzaam voor de toekomst.

Elektrische en hybride auto's zijn uiteraard beter voor het milieu dan de traditionele auto's, maar het probleem van vandaag is dat deze auto's zijn te duur om te worden verkocht op een niveau dat zal compenseren de negatieve gevolgen van auto's.

Rimini naar Florence Treinen

Rome naar Florence Treinen

Florence naar Rome Treinen

Venetië naar Florence Treinen

 

 

Dieseltreinen en elektrische treinen

Er is een verschil tussen diesel treinen en elektrisch treinen. elektrische treinen uitzenden 20-35% minder koolstof dan dieseltreinen. Een trein is milieuvriendelijk vooral elektrische treinen die worden aangedreven door hernieuwbare energie en aanbod koolstofvrije trajecten. Emissies van treinen in Europa zal verminderen met nog eens 50% door 2030. Deze cijfers zijn groot, omdat treinen zijn goed voor 8.5% van alle reizen activiteit.

Keulen naar Frankfurt Treinen

München naar Frankfurt Treinen

Hannover naar Frankfurt Treinen

Hamburg naar Frankfurt Treinen

 

Treinen of vliegtuigen – waarom kiezen om te reizen met de trein is milieuvriendelijk

Een belangrijk belangrijk item wanneer vergelijken treinen vliegtuigen is dat vliegtuigen moeten een ongelooflijke hoeveelheid brandstof gebruiken voor zowel opstijgen en landen. Ook, wanneer mensen reizen met het vliegtuig, ze de neiging om de luchthaven met de auto te komen. Dit draagt ​​bij aan de CO2-uitstoot van hun reis. Dit maakt het nemen van een intercity trein een no-brainer voor het milieu.

Er zijn enkele recente ontwikkelingen geweest, met name voor mensen zakenreis die worden geïnformeerd door reisbureaus van de koolstofdioxide-uitstoot van hun vluchten. Ook, afgezien van het milieu, het is erg moeilijk om stadscentra bereiken met de auto, terwijl, als je op een trein, heb je direct toegang tot de grootstedelijke centra. Deze, vaak, betekent ook dat is veel sneller om te reizen met de trein dan elke andere methode.

Genoa naar Milaan Treinen

Rome naar Milaan Treinen

Bologna naar Milaan Treinen

Verona naar Milaan Treinen

 

Ten slotte, een trein is milieuvriendelijk en de meest milieuvriendelijke manier van reizen en biedt ook gemak voor mensen die zowel zakelijk als privé reizen. De toename van het aantal auto's op de weg betekent dat congestie en vervuiling toenemen en treinen zijn het vervoersantwoord om het milieu te beschermen.

 

Bent u op zoek om treinkaartjes te kopen zonder reserveringskosten? Ga naar www.saveatrain.com om de toegang tot de goedkoopste trein tarieven op te vragen.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)