Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 21/02/2021)

Het kopen van treinkaartjes in Europa is altijd spannend. Allereerst, bij Save A Train zijn we altijd op zoek naar goedkope treinkaartjes voor u. We hebben onderwerpen als nice . onderzocht hotels en mooie treinreizen. Maar de heetste onderwerp in de trein industrie is de omgeving. De Coradia Ilint is 's werelds eerste laag rijdende trein. Het is waarschijnlijk de meest milieuvriendelijke trein ter wereld.

 

Nieuwe laagrijdende trein in Europa

De Coradia Ilint is een op waterstof gebaseerde low-rijdende trein. Het reizen tussen Duitsland en de Tsjechische Republiek. De nieuwe trein heeft onlangs een 4-weekse test uit te voeren. Tijdens de proeven, de trein ging bij 80 KM per uur. Tests ook een evaluatie van de pauzes voor de trein. Andere aspecten zijn nog steeds getest worden om een ​​vlotte treinreis te verzekeren.

Berlijn naar München Treinen

Frankfurt naar München Treinen

Wenen naar München Treinen

Stuttgart naar München Treinen

 

Waterstof enige trein

De nieuwe trein is 's werelds eerste brandstofceltrein op waterstof. Het gebruikt ook elektrische energie voor tractie. Dit betekent dat het geen uitstoot zal afgeven, alleen gecondenseerd water en stoom uitstotend. De trein is stil. De Coradia Ilint lage-rijdende trein heeft de volgende unieke aspecten;

  1. Schone energie conversie
  2. Flexibele energie-opslag als gevolg van accu's
  3. Smart beheer van het tractie-energiesysteem en de beschikbare energie

Toyota geprobeerd om ook de uitvoering van deze waterstof benadering van hun auto's lijkt het alsof de aanpak werkt alleen met treinen. De trein is gepland voor lancering in het Verenigd Koninkrijk in 2021. Coradia Ilint laag rijdende trein met succes gelanceerd naast Duitsland in het begin van 2018. Om de trein te laten werken, heeft hij een eigen waterstoftankstation nodig dat zich momenteel op de Salzgitter-sporen bevindt.

Keulen naar Frankfurt Treinen

München naar Frankfurt Treinen

Hannover naar Frankfurt Treinen

Hamburg naar Frankfurt Treinen

 

 

Druk Comments

Didier Pfleger, vice-president van Alstom Duitsland en Oostenrijk zei;

“Deze test is een belangrijke mijlpaal als gevolg van bescherming van het milieu en technische innovatie”

“Daarnaast is vandaag onze nieuwe tractiesysteem, tot nu toe succesvol gebleken op de test ring, wordt gebruikt op een trein voor het eerst - een belangrijke stap op weg naar schonere mobiliteit in Europa”

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Luxemburg naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

 

Bekijk deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maksim Tsurkov (@m_tsurkov)

 

Er zijn in totaal 14 Coradia Ilint low-riding treinen in Europa. Deze treinen zal de huidige treinen vervangen omdat ze gebruik maken van diesel. Het meest opvallend, de treinen kan bedekken 1000 km op een tank vullen.

Anak Dongen, Parlementair staatssecretaris bij het ministerie van Verkeer en digitale infrastructuur (BMVI), zei:

“Emissie-vrij, energie-efficiënte en kosteneffectieve – treinstellen met brandstofcel aandrijving zijn de meeste van alle milieuvriendelijk alternatief voor diesel locomotieven. Om de industriële site van Lower versterken Saksen, we willen LNVG het project te financieren door te investeren in de buurt 8.4 miljoen euro. De fondsen moeten worden verstrekt van de Nationale Innovatie Programma voor waterstof- en brandstofceltechnologie Technologie

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Koop treinkaartjes in Europa. verder, misschien bent u op zoek naar mooie ritten of gewoon de snelste en goedkoopste routes naar uw bestemming te bereiken, we hebben je gedekt. Ga nu naar Red een trein, Het vereist alleen 3 minuten om onze zoekmachine te gebruiken om de best gewaardeerde tickets beschikbaar te krijgen.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)