Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Reisende med en søt tann, Følg med! Du kanskje ikke har tenkt å reise gjennom Europa bare for moro skyld prøve ut desserter, men du bør. Europa har noen fantastiske delikatesser som vil bringe deg nærmere kultur av landet du utforsker. Plus, de vil glede dine smaksløker. Hva er ikke å elske?

Hvis ideen høres interessant nok til å prøve og du lurer på hvor du skal begynne, ikke bekymre deg. For å hjelpe deg å avgjøre, Vi har satt sammen en søt liste over 10 Best Bakeries å prøve på turen til Europa. La oss ta en nærmere titt på dem:

 

1. Amsterdam, De Nederland - My Little Patisserie

Det er sjelden å møte vellaget franske delikatesser i andre land, men ingen grunn til bekymring - bakeren er fransk. My Little Patisserie tilbyr alle typer søt tann franske delikatesser, inkludert chouquettes og eclairs, blant andre spesialiteter.

Med en tradisjonell fransk design, My Little Patisserie perfekt fremkaller ånden av Frankrike i den nederlandske innstillingen. Hva mer, de bruker også de tradisjonelle franske oppskrifter som aldri klarer å tilfredsstille dine krav. Ikke gå glipp av dette stedet hvis du befinner deg i Amsterdam!

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

2. Roma, Italia - Bakeri Hus

Denne bakeri er en annen tilsynelatende fisk-ut-av-vannsituasjonen, så det er ikke alt om den italienske bakverk. I stedet, Bakeriet Hus spesialiserer seg på cupcakes, et strengt amerikanske favoritten oppfinnelse som kan være så deilig du aldri vil forlate.

Det beste med Bakery House er forskjellige smaker, minst hvor smaksløkene er bekymret. Men siden det er umulig bare å prøve en cupcake, din strand kroppen vil ikke takke deg. derimot, disse cupcakes kan være verdt å tilbringe en ekstra par timer i treningsstudio for å forbrenne kalorier.

Firenze til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

Firenze til Pisa Togene

Roma til Venezia Togene

 

3. Roma, Italia - Biscottificio Innocenti

Hvis du lengter etter strengt italiensk desserter, Biscottificio Innocenti vil ikke skuffe deg. Det virkelig fortjener sin plass blant de 10 Best Bakeries å prøve på turen til Europa takket være sin biscotti. Det er en bitteliten butikk med en enorm ovn som produserer de deiligste kjeksene du vil prøv i Italia.

Og du vil ikke finne oppskriften på dem hvor som helst - Biscottificio holder sine hemmeligheter. Sørg for å prøve deres Stygt men godt. Det er en kjeks formet som en pyramide som du ikke vil være i stand til å få nok av.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

4. Paris, Frankrike - Bread And Noen ideer

Navnet på denne fantastiske parisisk bakeri settes som Brød og ideer, som er en inspirert navn for inspirerende mat. Og mens navnet tilsier en spesialisering i brød, det er ikke alt som de tilbyr.

Du kan også nyte sine croissanter! Disse bakevarer har rykte for å være de beste croissanter i Paris. når du er i Paris, ikke glipp av en av de beste bakerier i Europa.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

 

5. München, Tyskland - Kafé Kaffe Fast

Cafe shops are on the top 10 Best Bakeries To Try On Your Trip To Europe

Folket i München elsker sine bakverk, og det er tydelig fra høy aktelse de har for Konditorei Kaffee Schneller. Men hvorfor er det en av de 10 Beste bakerier å prøve på egen Tur til Europa?

Etter at du traske gjennom en fryktelig hektisk, dystert, og slitsom mandag, du trenger noe å løfte humøret. Hvis du er i München, svaret ligger i deilig, hjemmelagde kaker. Du kan findthose i kaffe Raskere, sammen med en trøst varm kopp cappuccino eller kakao. Oftere enn ikke, du trenger ikke en unnskyldning for å besøke den i det hele tatt.

München til Salzburg Togene

München til Passau Togene

Nürnberg til Passau Togene

Salzburg Passau

 

6. Zürich, Sveits - Conditorei Schober

Zurich er det definitive stedet å lete etter de beste bakerier i Europa. den sveitsiske ha store sjokolade og enda bedre bakverk håndverkere som helt sikkert vil imponere deg. Conditorei Schober er en av bakerier du finner i “sweet hjørnet” av gamlebyen.

Det er en tradisjonell utseende liten kafé som har noen av de mest fantastiske kaker og håndlaget sjokolade du kan prøve. nydelig innredet, gode desserter, og en uteplass å nyte sommeren - hva er ikke å elske?

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

 

7. Zürich, Sveits - Confiserie Sprungli

Vi er ikke ferdig med Zurich ennå! Det er en mer plass fortjener å nevne på listen over beste bakerier i Europa. Ansett som den vakreste kafé i byen, Confiserie Sprungli er ganske kjent i Zürich.

Spesialiteten som gjorde dem kjente er Luxemburgli makroner, men deres sjokolade er flott også. Sine spesialiteter er sikker på å gjøre alle dine sanser synge. Du kan ikke besøke Confiserie Sprungli uten å prøve ut Luxemburgli macarons!

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

8. Dansk bakeri - Kaffehuset København, Danmark

Danish bakery — Kaffehuset — Copenhagen, Denmark

Du kan ikke nevne bakverk uten å innse hvor dyktige danskene er til å lage dem. Derfor er det ingen overraskelse å finne et dansk bakeri fra København blant de beste bakerier i Europa. Den Kaffehuset er en klar kandidat for stedet, og de vinner det takket være sine appetittvekkende bakverk.

Studentene København favorisere Kaffehuset er ostekake, som det er kjent for å være den mest herlig og mest delikate ostekake i byen. Du kan prøve å motstå sin sjarm, men du vil mislykkes mest sannsynlig - og være veldig glad for at du gjorde.

 

9. London, England - Lauderee

En annen out-of-Frankrike europeiske bakeri som gjorde sitt navn på søte franske delikatesser, Lauderee vil fortrylle deg. London elsker dette stedet, og du vil også en gang du besøker London for første gang.

Macarons er deres spesialitet, og du vil ikke være i stand til å skille dem fra sine franske kolleger. Kremen inni macaron vil smelte i munnen etter at du knase den pastellfarget skall. Det blir ikke noe bedre enn det!

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

10. Wien, Østerrike - Demel

Demel er en berømt dessert etablering i Wien for en grunn - deres kaker. Ana Demal Torte er en lagdelt sjokolade showstopper som er en av de viktigste årsakene til Demel perfekte rykte.

Demel er mer enn bare en turist favoritt - sin historie er over 230 år lange, som er fascinerende og imponerende. Noen av spesialitetene du kan nyte det Walnut kake, Esterhazy kake, Sachertorte, og Dobos kake. Kort oppsummert, Hvis du leter etter din daglige dose av kaken, ser ikke lenger enn Demel.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Klar til å ha en uforglemmelig (og deilig) ferie med hele familien? Besøk de ti beste bakerier i Europa fra vår liste, og du vil bli blåst bort. Sørg for å planlegge din ferie og bestille togbilletter på tide!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Best Bakeries å prøve på turen til Europa ” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-best-bakeries-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)