Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 19/06/2020)

Det finnes en rekke interessante og aktive togstasjoner i Spania. Du vil finne høy hastighet, medium avstand, regional, metropolitan og hotel-tog reise over hele landet. Fra store moderne stasjoner til små omgitt av natur, disse er 10 av Spanias mest fascinerende Train Stations.

 

Barcelona, Spania (Sants togstasjon)

Denne moderne stasjonen er en av den travleste jernbanestasjonen i Barcelona. Det er den viktigste jernbanestasjonen for både nasjonalt og internasjonalt togforbindelser. Denne stasjonen er ganske stor og ligger i sentrum av byen. Den brukes av både lokalbefolkningen og turister og vil koble deg med de fleste togstasjoner over hele Spania.

 

Madrid (Puerta Atocha jernbanestasjon de)

Denne stasjonen er den største i Madrid, og har eksistert i mange år. Det er en vakker stasjon og en av de mest fascinerende togstasjoner, som huser en vakker tropisk hage og skilpadde helligdom inne. På mars 11, 2004, en dag nå kjent i Spania som 11-M, 191 mennesker ble drept i en serie bombeangrep. De skjedde i fire lokaltog både i denne stasjonen og nærliggende.

 

Fascinerende togstasjonene i Spania, Madrid

Sevilla (Train Station Santa Justa)

Santa Justa er den tredje travleste stasjonen i Spania, med totalt tolv plattformer. Den er oppkalt etter en av Sevillas favoritt helgener (søster Santa Rufina). Bygningen ligger i den østlige delen av Sevilla sentrum. Den rent bygg og design er et eksempel på byens moderniseringsplaner 1991.

 

Ronda jernbanestasjon

Ronda er sagt å være en av de vakreste byene i Spania. Denne spanske valg av Fascinerende togstasjoner er en indikasjon på dette, og absolutt en må-se. Stasjonen ble bygget tilbake i 1892, derimot, det har blitt oppdatert og fantastisk vedlikeholdt gjennom årene. Stasjonen har fortsatt “Anglo” eller koloni indiske titt selv. Den tre-kantet kalesjen er understøttet på smijern søyler som strekker seg over den tilstøtende plattform.

 

Puebla Sanabria Train Station de

Denne stasjonen ligger i den vakre gamlebyen i Zamora. Det er en av de mest berømte jernbanestasjonene i Spania på grunn av sin skjønnhet som skyldes regional og tradisjonell arkitektur, med skifer rooves, ashlar steiner og en stor sentral bue presiderende. Denne stasjonen er også kjent for relevans det hadde på Ruta de la Plata som en tilkobling sted.

 

Zamora togstasjon

Denne stasjonen ligger i byen Zamora i Castile and Leon og regnes for å være en av de mest fascinerende togstasjoner noensinne laget. Konstruksjonen måtte stoppes i 1929 og det ble endelig avsluttet i 1958. Den har en fengende Renaissance inspirasjon med noen detaljer som er en påminnelse om en sen gotisk stil. Det er virkelig tar pusten.

 

Togstasjon Estacion del Norte

Denne togstasjonen kan bli funnet i byen San Sebastian, et vakkert sted som tilbyr både utrolig sjø og fjellutsikt. Denne stasjonen er en attraksjon i seg selv som kalesjen dekker plattformene er designet av Gustave Eiffel, som er den samme personen som designet Eiffeltårnet i Frankrike.

 

Estacion togstasjon Canfranc

Dette forlatt plukke av Fascinerende togstasjoner kan bli funnet på grensen mellom Spania og Frankrike. Den ble åpnet i 1928 og kalt “Titanic av fjellene.”Det ble bygget for å øke handelen mellom de to landene, men etter ble ikke vedlikeholdt og har blitt forlatt siden 1970. Stasjonen er fallende til brikker i dag. Turister er fortsatt i stand til å se en likhet på hvordan grand det var i sin tid. Flere spanske turister har besøkt området siden 2013. Mer enn antall mennesker som noensinne har besøkt stasjonen mens den var åpen.

 

Togstasjon Estacio del Nord

Dette er den viktigste jernbanestasjonen i byen Valencia. Den ble bygget i 1917 og ble et symbol på europeisk modernistiske arkitekturen. Det er en stor bygning med en stor klokke og en eagle skulptur i sentrum, som er noen av de mest representative elementer av stasjonen i dag. Denne pick fascinerende togstasjoner er også ansett som en bygning av kulturell interesse.

 

Algeciras togstasjon

Denne stasjonen ligger i den øvre delen av Algeciras og noen få kilometer fra havnen på grunn av et historisk krav som betydde at den måtte være utenfor rekkevidden til Gibraltar 100-tonns kanonen. Dette toget er brukt av folk som ønsker å besøke Rock of Gibraltar. Den ble først åpnet i 1982 og har fortsatt en old-school utseende og følelse.

 

Mens det er en rekke av dem som opererer i Spania i dag, disse er 10 av Spanias mest fascinerende togstasjoner å besøke. Togreiser er en stor del av offentlig transport systemet i landet og går jevnt over hele linja. Det finnes en rekke vakre dagsturer i tillegg til over-natt eventyr å være hadde med tog, og det er verdt å gjøre bruk av jernbanen når du besøker Spania.

 

Fascinerende togstasjonene i Spania, VALENCIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finn de beste og billigste billettene i Europa Lagre et tog, Det tar 3 minutter nå å bestille en togbillett på Lagre et tog. til de mest fascinerende togstasjonene i Spania, Betal ved hjelp av alle populære betalingsmetoder, inkludert, kredittkort og Paypal.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-fascinating-train-stations-spain%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode