Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

En av de tingene mest spennende om reiser i Europa er at du kan komme dit med tog overalt. Det er den mest utbredte gjennomsnittet av transportere og manges favoritt til reise kontinentet. Folk spør noen spørsmål før de bestemmer seg for å ta toget, pre-trip nødvendigheter som hvor skal jeg kjøpe billetter? Hvordan kan jeg sjekke timeplaner gjør? Kan jeg krysse fra ett land til et annet? Hva er nattog som?

 

Her er de pre-trip viktigste du må vite:

Rutetider og priser på europeiske tog

Selv om hele Europa er knyttet sammen av en svært omfattende jernbanenettverk hvert land har sitt jernbaneselskap og, derfor, sin nettside med tidsplaner og priser. Hvis du ønsker å reise med tog i samme land, uten å krysse noen grense, det er fortsatt anbefalt at du går direkte til Redd A Train som du ville gjort med fly til Skyscanner. Hvis du ikke vet hva det er, Google vil gi deg svaret. Nesten alle nettsteder har en engelsk versjon, så det er enkelt å navigere og kontrollere tidsplaner. Hvis du ønsker å reise med tog fra ett land til et annet (alltid i Europa) bør du også søke etter ruten i en app som Save A Train.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Hvordan og når du skal kjøpe billetter?

En av de pre-trip essensielle er definitivt billetter. Noen togpasseringer (spesielt de av høy hastighet og de som kobler hovedsteder eller store byer) tendens til å stige i pris når avreisedato nærmer seg; det er andre (lokaltog og de som kobler nærliggende byer) som alltid holder samme pris. Hvis du reiser fra kapital til kapital, det er best å kjøpe billett et par uker i forveien for å få den beste prisen. Hvis du kjøper billetter gjennom apps (mange Europeiske togselskaper har sin egen app også), du vil motta en elektronisk billett med en QR-kode du kan vise driveren fra skjermen på telefonen, slik at du ikke trenger å skrive dem.

London til Lille Tog

London til Paris tog

Lyon til London Trains

London til Bordeaux Togene

 

Pre-Trip Essentials MAP

How to Get to the Station is key to Pre-Trip Essentials

Den gode ting om reiser med tog, er at stasjonene er vanligvis i sentrum av byene, og er lett tilgjengelig med metro, buss eller til fots. Du trenger ikke å reise en time å gå til en flyplass (med mindre du er i utkanten av byen, men generelt det aldri tar så lang tid). Hvis du reise med lite bagasje, du kan gå med offentlig transport. Hvis du er veldig ladd, kanskje en taxi er det beste alternativet. Det gjør ikke vondt å si det: noen byer har flere togstasjoner (for eksempel, Paris) så alltid være sikker på hva tog går fra. Noen ganger kan det skje at du må overføre fra en stasjon til en annen.

Berlin til München Trains

Frankfurt til München Trains

Wien til München Trains

Stuttgart til München Trains

 

punktlighet Tog i Europa

Europeiske Togene går på nøyaktig øyeblikk (med mindre det er en forsinkelse for noen klimatiske grunn). Å få til stasjonen om 15-20 minutter før er alltid en av de pre-trip essensielle. Husk at det er tog som er svært lang, og noen ganger må du gå mye å komme til slutten av plattformen. De stopper mellom en by og en annen varer vanligvis ikke mer enn noen få minutter.

Dette var en liten, men nyttig guide om nødvendigheter før turen for en togtur i Europa og ting du må vite før du bestemmer deg for å ta en. Vi håper at erfaring du får vil være uvurderlig.

Zürich til Zermatt Togene

Geneva til Zermatt Togene

Bern til Zermatt Togene

Lucerne til Zermatt Togene

 

Tast Save-A-Train å bestille din togbillett til enhver destinasjon i 3 minutter, på billigste togbilletter priser og lettet av ytterst ubehagelig reservasjonsgebyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)