Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 03/09/2021)

Lokale søtsaker kommer i mange varianter over hele Europa. Hvert land og region har sin egen lille godbit de er stolte av å tilby. For turister med en søt tann, det er ikke noe mer forlokkende om reiser enn nye smaker. Her er toppen vår 5 beste lokale søtsaker å prøve i Europa.

 

1. En lokal Søt – Mozartkugel, Salzburg, Østerrike

En av mest populær og kjente lokale søtsaker i Europa er Mozartkugel. Som vi vet, Paul Furst skapte den opprinnelige oppskriften i Salzburg over hundre år siden. Det er en lagdelt sjokolade godbit med grønn pistasj og nougat.

Det er flere industrilagde budsjettversjoner, og du kan finne dem i supermarkeder. derimot, den originale versjonen er ikke for dyrt, og det er verdt forskjellen i pris. Alt i alt, de er en av de beste lokale søtsaker å bringe hjem fra østerrikske tur.

München til Salzburg Togene

Salzburg Passau

Wien til Salzburg Togene

Salzburg Wien Togene

 

2. En lokal Søt – donuts, Berlin, Tyskland

Berliner Pfannkuchen Sufganiot

Du trenger ikke å binde tungen i en knute for å si navnet på denne lokale søt. Folk forkorte dem til Berliner utenfor Berlin, og pannekaker i Berlin. I motsetning til amerikanske donuts, de ikke har et hull i midten. Når du følger den tradisjonelle oppskriften, du får en deilig ball av sødme, fylt med syltetøy eller marmelade, med sukker glasur.

Berlin til Potsdam Togene

Berlin til Hamburg Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Berlin til München Trains

 

3. stroopwafel, Amsterdam, Nederland

Stroopwafel is one of the Best Local Sweets to Try in Europe

stroopwafel er en av de mest vanedannende lokale søtsaker man kan finne i Europa. I motsetning til mange andre søtsaker, er det ingen debatt om hvem som oppsto oppskriften og der. Bakers i den nederlandske byen Gouda gjort dem først. Fordi de pakke og reise godt, de lager gode minner.

To tynne skiver bringes sammen med en karamell “lim” lage en Stroopwafel. Selv om det ikke høres spesielt, den universelle appell gjør dem til en av de beste lokale søtsaker. Disse søtsaker gjør en perfekt snack etter en lang dag med tog-hopping, kjøpesenter, og syklist unnvike - alle typiske Amsterdam aktiviteter.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

4. Danske bakevarer, København, Danmark

Selv om Danmark er liten, legender av sine beste lokale søtsaker reise langt og bredt. danske bakevarer reiste til Danmark med en gruppe østerrikske bakere. Selvfølgelig, de endret oppskriften over år, og mange skandinaviske immigranter brakte den til Amerika. derimot, du vil nyte det meste i det landet hvor de dedikerte bakere perfeksjonert det.

Denne lokale danske søte er en av de letteste tingene du vil smake. Bakere topp det hele med syltetøy, ost, eller krem ​​for å sette den perfekte skandinavisk stil. Even though it is rich in flavor and calories, after a day of exploring Copenhagen in the snow, du vil nyte begge disse kvalitetene.

 

 

5. Cuberdon, Belgia

Cuberdon is among the Best Local Sweets to Try in Europe

Cuberdon er en av de beste og mest obskure lokale søtsaker i Europa. Det er hat-formet, ofte lilla, og fylt med bringebærfyll. Når du bite i en, tennene synke inn i den myke midten fylle med letthet. De kaller det ofte Belgias best bevarte hemmeligheten. Fordi det er vanskelig å bevare den etter noen uker, de eksporterer det ikke ofte. derimot, for en turist som ønsker å prøve noe unikt og bringe den hjem, den Cuberdon er perfekt.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Ønsker du å legge litt sukker og krydder i livet ditt og ta tog mat tur gjennom Europa? Bestill billetter i dag!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Beste lokale søtsaker å prøve i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-local-sweets-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)