Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Togreisene i Italia tilbyr ikke bare komfort, men noen imponerende utsikt. En av de beste tingene om å ta tog i Italia er muligheten til å se på pen natur som du reiser fra ett sted til et annet. I noen deler av Italia, er det naturskjønne tog ruter som er mer enn bare måter transport. Disse naturskjønne tog vil behandle deg til kyst visninger, dramatiske fjellandskap, glitrende innsjøer og så mye mer. Her er 5 mest naturskjønne togreiser i Italia.

 

La oss åpne listen over 5 mest naturskjønne togreisene i Italia med – Levanto til La Spezia – Fem land

Togruter som følger Italias dramatiske kystlinjer er blant de mest underhold. De Cinque Terre jernbane betjener de fem italienske rivieralandsbyene i regionen på dramatisk vis. Slapp av bak panoramavinduer og nyt vakre fjell, det turkise havet, idyllisk vingårder, og oliventrær. Ta toget mellom Levanto og La Spezia for en kort, men vakker vakker reise. Når du har nådd mål, Du kan deretter bruke dag fotturer den fantastiske landsbyen.

Florence til Levanto Togene

Florence til La Spezia Togene

Roma til La Spezia Togene

La Spezia til Levanto Togene

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cinque Terre Italia (@cinqueterre_love)

Napoli til Sorrento

Reis fra Napoli til Sorrento og gå gjennom de arkeologiske stedene Herculaneum og Pompeii. Denne fantastisk reise gir utsikt over Vesuv og over Napolibukten på veien. Dette togtur er absolutt en av de mest naturskjønne togreiser i Italia.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Bari til Napoli Togene

Roma til Napoli Togene

 

 

Rimini til Catania – sammen med østkysten Italias

Den beste måte å reise fra Nord-Italia til Sør-Italia er ned østkysten med tog. Linjen går parallelt med kysten for en hel seks timer med utrolig natur. Starter på Rimini, ta et sete vendt forover og ta en piknik med deg fantastisk tur! Underveis til Catania, toget krysser sitronlunder og lavastrømmer, med stopper på noen interessante stasjoner under hele reisen.

Messina til Catania Togene

Syracuse til Catania Togene

Taormina til Catania Togene

Palermo til Catania Togene

 

Venezia til Firenze – 5 mest naturskjønne togreiser i Italia

Oppdag to av Italias kjente byer med en vakker togreise i mellom. De reise fra Venezia til Firenze tar deg langs svimlende natur og sjarmerende byene. Denne reisen er bare to timer lang, men er virkelig en berikende opplevelse. Det finnes ingen bedre måte å reise mellom de to byene.

Rimini til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Milano til Firenze Togene

Venezia til Firenze Togene

 

Milan Bolzano er vår siste pick for 5 naturskjønne togreisene i Italia

Opplev en fantastisk togtur fra Milano til Bolzano. Tar du fra mote hovedstaden i verden til de taggete og dramatiske fjell fjellene som utgjør den italienske Alpene. Se Italias gamle byer, storslåtte naturen og de vakreste og mest fotograferte fjell i Europa. Legge inn Bolzano er som å forlate Italia og taste Tyskland, denne lille byen er tysk i utseende fordi det var en del av Østerrike Før første verdenskrig. denne naturskjønne togreise er magisk!

Trento til Bolzano Togene

Milano til Bolzano Togene

Bologna til Bolzano Togene

Venezia til Bolzano Togene

 

Tenker på å ta et tog til din favoritt europeisk by? Gå til vår hjemmeside Saveatrain.com for å sjekke ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge ditt neste eventyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-most-scenic-train-journeys-in-italy-save-a-train-blog%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)