Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Selv om europeiske overnatter sovende tog blir noe av en truet art (lavprisselskapene vi ser på deg!), togentusiaster er fortsatt ikke å gi opp! For entusiastiske togentusiaster, ingenting slår hopper ombord nattog og nyte skjønnheten i lange avstander uten å bryte banken for å komme til deres endelige destinasjon.

Hvis du har planlagt en nattoget tur i utlandet, men er ikke sikker på at nattog er det beste alternativet, leser nedenfor.

MERK: Alle grunnene til at vi har satt sammen gå utover “for startere, du vil ikke bruke 10+ timer sikler på skulderen som hodet rister mot togvinduet”.

 

Nattog er kostnadseffektive

For alle reisende på budsjett (eller de som heller vil bruke mer på en fin tallerken og sightseeing enn de ville gjort på en billett), nattog er mest rimelig alternativ å velge (særlig for en lengre reise). Du kan forvente at utgiftene halvert når du bytter tre eller fire netter på hotell (enda en i billigere kategorien) med samme antall netter på et tog, sparer opp om $500! Hvis ikke det er smart budsjettering, vi vet ikke hva som er!

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Tid Effektivitet i nattog & Komfort

Effektiviteten av togreiser er unektelig! Europeiske togene er raske, organisert og alt du leter etter i et transportalternativ uansett om du er reiser til et sted i nærheten som Italia eller en ytterligere bestemmelsessted. Å reise med tog er fantastisk for alle som ønsker å være den første i kø på tur office, deres favoritt museum, eller noe annet de hadde planlagt å gå. Natttog gir deg muligheten til å faktisk hvile deg om natten. Deretter kan du bruke dagen til å nyte vakker natur gjennom vinduet og under togstopp.

Lecce til Milano Togene

Reggio Calabria til Milan Togene

Bari til Milano Togene

Salerno til Milano Togene

 

Miljøvennlig

Akkurat som vanlige tog, nattog er den beste reiser alternativet for planeten vår. Siden de produserer langt mindre CO2 per passasjer enn flyene, de kan være fremtidens transport. Så, hvis du er miljøbevisst, du vet hva vei du skal reise fra nå av.

Levanto til Torino Togene

La Spezia til Torino Togene

Napoli til Torino Togene

Roma til Torino Togene

 

ha det gøy med venner på nattog

Nattog er stor for å få venner

Hvis du er reiser alene, tog gir deg en mulighet til å møte mange mennesker fra hele Europa, alle forskjellige fra hverandre. Finn noen lignende interesser å snakke om, og du har potensielt fått venner for livet! Plus, hva er enda viktigere denne gangen (minst for temaet vi er på), du har funnet sikker, pålitelige folk til å dele sovekabin med! Nattog er fantastisk, men ulempen er at du kan ende opp i boden med en haug med folk som snorker, stinke (Beklager!), eller ... bare hoste mye. Så, finne en gruppe som er flott for en prat og et par netter i samme trangt rommet er fantastisk!

Lyon til Nice Togene

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

Scenic Appeal

Wow, vi har nesten glemt å ta med den evig inspirerende fordelen med ringte nattog – scenisk anke! Ikke sove gjennom Fjords, Alpene, og andre lignende vakker natur. Men ikke føler seg forpliktet til å holde seg våken når du passerer Tysklands industrielle heartland, enten. Åh, og - ta bilder, selv om det er bare gjennom vinduet!

 

Gi oss beskjed ved å tweete oss på @SaveATrain! , Du kan finne våre andre sosiale kanaler på bunnen av Save-A-Train og selvfølgelig, du kan bestille fra oss togbilletter.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-reasons-night-trains%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)