Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 03/12/2021)

Sør-Afrika er et land av spenning, mangfold, og rik kulturell betydning. Det er anslått at nær 17 million besøkende reiste til Sør-Afrika i fjor alene, og dette er et tall som vil mest sannsynlig vokse i år. Det er et sted av vakker natur, viktig historie, herlig mat, og en overflod av ting å se og gjøre som turist.

Hvis du ønsker å besøke dette utrolige landet, du sannsynligvis vil vite hva det er å gjøre. Det er massevis av ting som spiller en rolle i å ha de beste erfaring, særlig ettersom det er så mange travle turistattraksjoner, men det er noen ganger hyggelig å gå fra allfarvei spore litt. Dette er fem av de mest interessante stedene i Sør-Afrika som du kanskje ikke er kjent med.

 

1. Tembe Elephant Park

De fleste mennesker på vei til Sør-Afrika for en safari eventyr vil mest sannsynlig være ute for å gå til Kruger nasjonalpark. Og det er ingen tvil om at det er en av de viktigste, vakreste stedene i hele landet. Men, Sør-Afrika tilbyr så mange unike og fantastiske safari opplevelser, og overskriften til Tembe Elephant Parkere er en av de beste måtene å se elefanter nært og personlig!

 

2. Rute 72

Rute 72 ligger på Eastern Cape og er kystveien som forbinder Port Elizabeth med East London. Det er en av de mest pittoreske kjøring ruter i hele Sør-Afrika, og definitivt et sted du bør være interessert i. Det er mange ting å se og oppleve på denne ruten - prøv å ta det hele i så mye som mulig. Sørg for at du tar med kameraet sammen med deg, også!

 

3. Pretoria

Pretoria er en unik, undervurdert by i Sør-Afrika Gauteng-provinsen. Det er mye å utforske her, slik som Union Buildings, Church Square, og Pretoria dyrehage.

derimot, en av de mest imponerende delene om Pretoria er Pretoria til Cape Town togreise. Den går for 1,600 km og tar 27 timer å fullføre - og det beste er at du kommer til å reise på den ikoniske Blue Train selskap. Med deres Cordon Bleu-menyen, Selskapet tilbyr noen av de beste tog måltider over hele verden. Dette er den ultimate utenom det vanlige (jernbane) spor erfaring som vil hjelpe deg å se Sør-Afrika i et helt nytt lys.

 

4. amatola Mountains

Amatola fjellene er fortsatt en av de mest fantastiske stedene i hele Sør-Afrika. Det er så mye naturlig skjønnhet å ta i at denne lille byen ligger i fjellene er som å trå inn i en helt ny verden.

Det er mange ting å gjøre her, som for eksempel fotturer og turstier. amatola skog i Hogsback hevdes å ha vært inspirasjonen for Myrkskog fra J.R.R. Tolkiens roste barne fantasy klassiker The Hobbit! Dette er den perfekte opplevelsen for solo reisende, par, og familier. Hvem ville ikke ønsker å gå gjennom Myrkskog?

 

https://c1.staticflickr.com/4/3078/2417712865_8efff11b36_b.jpg

5. Sun City Resort

Sun City Resort er kjent som Kongeriket Pleasure regionalt og kan nås med en to timers kjøretur fra Joburg. Denne luksusen Resort and Casino er det perfekte stedet for alle som leter etter en bit av overflod med sin sørafrikanske eventyr. Det er noen flotte hoteller her, samt to prisbelønte golfbaner, og en 7000-sterk krokodille helligdom.

Som du kan se, Det er nok av fantastiske opplevelser å være hadde over hele Sør-Afrika. Så mange mennesker besøker de bedre kjente deler, men disse er noen av de mest uvanlig. Hvis du kan tenke på noe vi har savnet, Vennligst send oss ​​en linje i kommentarfeltet.

 

Vennligst besøk oss på Saveatrain.com hvis du trenger togbilletter.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-spots-of-interest-you-may-not-know-about-in-south-africa%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)