Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 04/11/2022)

se og erfaring så mye mer ved å fatt på en europeisk tog eventyr. Å reise med tog i Europa er det mest typiske metoden for turné Europa og det er ikke noe mysterium hvorfor. De jernbanenettet er ekstremt utviklet slik at reisende kan erobre flere land og kulturer i en episk tur. Som med enhver form for reise, det er godt å forberede deg for å sikre at du har den enkleste og mest underholdende reise mulig. Her er vår 5 tips for å reise med tog i Europa.

 

Hvis Du Reiser Over 14 Dager – Forskning de forskjellige tog passerer

Hvis du planlegger å se mange land mens du reiser med tog i Europa kan det være lurt å vurdere å investere i en Interrail Pass, eller hva ikke EU-borgere ringe Eurail. En Interrail Pass vil gjøre togreise lettere. derimot, hvis du er på en strammere budsjett, individuelle billetter kan arbeide ut billigere (spesielt hvis du er i hovedsak reiser østover fra Tyskland). Vurdere budsjettet og gjøre noen undersøkelser før du bestiller din rail pass. Vår nettside saveatrain.com er det perfekte stedet å begynne å planlegge turen over hele Europa.

Frankfurt til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Wien til Köln Togene

Hanover til Köln Togene

 

reise med tog i Europa

Prøv å reservere seter

Togbilletter og setereservasjon er to forskjellige ting. En billett kan du gå ombord et tog, og en reservasjon garanterer deg en plass på et bestemt tog. Før din tur sørg for at du forstår om toget ditt krever, anbefaler, eller godtar ikke setereservasjoner.

Hvis mulig, prøv å reservere sete, spesielt hvis du reiser i uber populære land som Frankrike, Italia, eller Spania. For de fleste reiser med tog i Europa, du trenger ikke å reservere et sete, derimot, ombordstigning toget og håper på den beste er ikke en god idé. Du kan bli bedt om å komme seg ut av setet mid reise hvis noen andre har bestilt det. Ved å reservere plass, kan du velge om du ønsker en midtgangen eller vindussete. Du kan lene deg tilbake og nyte Togtur Å vite at du ikke vil bli avbrutt for å flytte.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Bologna til Roma Togene

Napoli til Roma Togene


Hold dine eiendeler trygt

Å reise med tog i Europa er kjent som en av de sikreste måtene å reise. derimot, er det viktig å holde et øye med pickpocketers, spesielt med tog som stopper i store byer. Ikke la bagasjen ubevoktet på toget eller på stasjon. På nattog, hvis du har tenkt å sove, sørg for å sikre bagasjen til stativet med en liten sykkel lås. Å ha fred i sinnet, bære en midjeveske under klærne for å holde pass, telefon, og noen viktige dokumenter beskyttet mot eventuelle tyver.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

reise med tog i Europa

Mindre er mer – tips for å reise med tog i Europa

går fra land til land eller tettsted til by er en morsom og spennende reise. derimot, turen kan bli slitsomt hvis du bærer en tung belastning. Pakk det essensielle og dra noen gjenstander eller produkter som ikke er nødvendig bak.

Avhengig av toget du reiser på, det kan være begrenset lagringsplass i løpet av sete reoler og hyller når du reiser med tog i Europa. I stedet for bærer en stor og tung koffert, en kvalitet lett ryggsekk er en annen måte å lette laste.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Pakk de riktige forsyninger for reisen for å reise med tog i Europa

Å reise med tog i Europa gir sensasjonell utsikt; derimot, det er en god idé å ta noen viktige elementer for å hjelpe deg å passere tiden, spesielt hvis du tar fatt på en reise på mer enn 2 timer. Les en bok, se en film på nettbrettet, skrive i din reise journal eller innlede en samtale med en annen passasjer, og før du vet ordet av det vil være til din neste destinasjon.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

 

De fleste tog har enten en restaurant, kafévogner, eller snacksvogner som kommer med salg av smørbrød, brus og mer. Men hvis du er på et stramt reisebudsjett eller du har bestemt diettkrav, det er lurt å ta med litt snacks med deg på reisen.

 

Vurderer å reise med tog i Europa? Gå til Lagre A Train online for å sjekke ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge ditt neste eventyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)