Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 29/07/2022)

Hemmelige oppskrifter, enestående smak, og sterkt alkoholisert, verdens beste barer og klubber serverer disse 10 må drikke alkohol. Fra Kina til Europa, noen av 10 alkoholholdige drikker for å prøve over hele verden er noen få hundre år gamle. likevel, de er så populære, og ta en drink eller 2, på ferien er en opplevelse du ikke må gå glipp av.

 

1. Alkoholdrikker å prøve over hele verden: Aperol Spritz Italia

Vinbasert cocktail, Aperol Spritz er deilig og ingrediensene vil gjøre akkurat i den riktige mengden tipsete før hovedrettene kommer. Spritz er en klassisk populær aperitiff i Nord -Italia, oppstod først i Venezia. Spritz er en blanding av Campari, prosecco, og brusvann, på is, så den er ideell for oppfriskning storbyferien din.

Du vil mest sannsynlig se den oransje-rødlig-fargede drikken i høye vinglass, på nesten hvert restaurantbord i Italia. Aperol spritz er forfriskende og perfekt for varme sommerdager i Middelhavet, så du må bare prøve denne alkoholholdige drikken når du spiser i Italia.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Aperol Spritz capture In Italy

 

2. Absinthe Frankrike

Etter å ha blitt utestengt for 100 år i Frankrike, den grønne feen vinner popularitet tilbake. Denne grønne alkoholholdige drikken var en favoritt blant parisiske forfattere og artister i 19-20th århundre, mest i Montmartre. Absint er en av 10 sterkeste alkoholdrikker å prøve over hele verden.

I dag, du kan ta et skudd absint, men bare et skudd siden denne drikken er veldig sterk, i mange barer i Paris. La Fee Verte, Lulu White, L'Absinthe Cafe, er noen av de beste stedene hvor du kan prøve den sterkeste alkoholholdige drikken i verden. derimot, de grunnleggende ingrediensene du vil smake i alle former for absint er anis, malurt blomster, og søt fennikel.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Absinthe on fire In France

 

3. Sangria Spania

Du visste sannsynligvis ikke at "Sangria" stammer fra ordet "Sangre", blod, på spansk. Ingenting å være bekymret for når det gjelder denne alkoholholdige drikkens ingredienser, dette spesielle navnet hentyder bare til den sterke røde fargen. Det er ingenting bedre enn en kopp Sangria på ettermiddagen med en tallerken Paella.

Romerne var de første som skapte Sangria av druer i middelalderen. Druedrinken ble en berømt alkoholholdig drink etter litt alkohol for å holde bakterier unna. Den tradisjonelle sangriaen ble laget av Tempranillo -druer, vokst i Rioja -regionen, Spania. derimot, Du kan prøve denne deilige alkoholholdige drikken overalt i Spania og Portugal.

Noen få anbefalte steder med den beste Sangria i Barcelona: cava og rød Sangria i Arcano, vannmelon med Sangria i billetter.

 

Sangria & Watermelon In Spain

 

4. Gin England

Ginen kom først til Storbritannia fra Holland på 1700 -tallet. Årsaken er at Gin er laget av ville bær, dermed er Gin en bær basert på bær blandet med brus, vann, og noen ganger søtningsmiddel. Ginen var den første drinken som førte kvinner og menn sammen på puber over hele England. Årsaken er det høye alkoholnivået, får alle hemninger til å forsvinne.

I dag, Gin blandes med forskjellige ingredienser: mynte, grillede sitronskiver, pepperkorn, og saftig rød-oransje. Siden Gin er sterkt alkoholisert, du vil bli full raskere enn lysets hastighet. Dermed, Det er alltid lurt å delta på barer i en gruppe. På denne måten er du trygg fra en stor reisesvindel for å unngå over hele verden, som den vennlige lokale i forkledning.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Pouring Gin at a bar

 

5. Becherovka Tsjekkia

Tsjekkias ikoniske alkohol er øl. Øl er billigere enn vann i Tsjekkia, og ikke mange vet at den alkoholholdige drikken du må prøve er Becherovska. Det er riktig, den sterkt alkoholholdige Becherovska -drikken er mest populær om vinteren. Denne drikken består av mer enn 20 typer urter, Kanelsmak, blandet med pære eller ananasjuice. Dette skyldes den sterke medisinske smaken, og selvfølgelig 38% alkohol.

Det beste stedet å prøve Becherovska er i Becher's Bar. Denne kule baren er oppkalt etter Josef Vitus Becher, som forvandlet brennevinet fra en fordøyelsesmedisin, i den bitre brennevin det er i dag, tilbake i 1807.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

 

6. Pimm's Cup Storbritannia

Delta på Wimbledon eller Chelsea årlige blomsteroppvisning på din engelske ferie? Du kommer nok til å drikke mer enn 1 kopp Pimm. Pimms er den ultimate sommerdrinken i Englands sommerarrangementer, søt, iset, og servert med frukt, perfekt for varme sommerdager.

derimot, ikke misforstå at denne fruktige drikken bare er et godt slag, fordi den faktisk inneholder 25% alkohol. I tillegg, Pimms er gin-basert, noe som øker alkoholnivået, så du merker kanskje ikke engang hvordan 1-2 drinker får deg mer enn spiss på største britiske sommerarrangementer.

 

Pimm’s Cup In United Kingdom

 

7. Alkoholdrikker å prøve over hele verden om vinteren: Gluhwein

Juletid er en av de beste tidene å reise i Europa, og julemarkeder er den mest fantastiske attraksjonen. Gluhwein er en fantastisk gløgg, og du kan smake på julemarkeder i Tyskland, Østerrike, og Sveits, bare følg de glade folkemengdene.

I motsetning til rødvin, Gluhwein er søtere, blandet med sitrus, krydder, og kanel. I tillegg, du vil kjøpe den varm, så vil gi deg en søt og trøstende pause fra å rusle rundt i den kalde europeiske vinteren. I motsetning til kaldt vær, Schnaps er et fint alternativ til alkoholholdige drikker med smak når du er i Europa.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Alcohol Drinks To Try Worldwide In Winter: Gluhwein night In Germany

 

8. Alkoholdrinker å prøve i Kina: Maotai Brennevin

Den nasjonale kinesiske Maotai -brennevinet produseres i Guizhou -provinsen. Maotai ble først produsert under Ming -dynastiet på 1500 -tallet. Denne alkoholholdige kinesiske drikken du må prøve er kornprodusert i en prosess som tar noen år før denne blandingen, slik at alkoholen kan puste skikkelig.

Så, hvis du er reiser i Kina, så definitivt prøve denne unike Maotami -drinken. Det er best å smake på 20-25 grader temperatur, i et spesielt tulipanformet glass. Dette lar deg smake på de rike og konsentrerte duftene av denne kinesiske brennevinet med soyasaus.

 

Alcohol Drinks To Try In China: Fancy Maotai Liquor

 

9. Grappa Italia

Du kan smake på denne deilige pomaceen – drue brandy er populær i Nord -Italia, Sveits, og San Marino. Mens du drikker Aperol til lunsj, grappa er en drink etter middagen, for å fordøye de tunge pasta- eller pizzamatene. Derfor, i motsetning til klassisk vin vil du drikke i høy vinglass, grappa kommer i små glass 1-2 unser.

I tillegg, du kan prøve Grappa sammen med kort espresso, eller til og med smake det blandet i cocktailer, uansett, du vil like å prøve denne berømte italienske alkoholdrikken, og bør feste det til mat og drikke du må prøve i Italia.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Grappa by the river In Italy

 

10. Når som helst Belgia

De eldste brennevinene i Europa, Jenever er opprinnelsen til Gin. derimot, i dag er disse to drikkene to veldig distinkte alkoholdrikker. Når du var i Belgia kunne du prøve den gamle og unge Genever, de unge Gen som aperitiff, mens den gamle generasjonen etter middagen som fordøyelse.

The Jenever er Belgias ånd for mer enn 500 år. Mange reiser til Belgia for å smake på det beste belgiske ølet. likevel, Jenever er den tradisjonelle alkoholholdige drikken i Belgia. Hvis du ønsker å ta med belgisk Jenever som en suvenir, se etter den leirelagde flasken, de ikoniske håndlagde kannene som lagrer denne fantastiske brennevinet.

Luxembourg til Brussel med tog

Antwerpen til Brussel med tog

Amsterdam til Brussel med tog

Paris til Brussel med tog

 

Jenever In Belgium

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien rundt om i verden. De beste barene, puber, og steder å prøve disse 10 alkoholholdige drikker over hele verden er en togreise unna.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “10 alkoholdrikker å prøve over hele verden” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Falcohol-drinks-worldwide%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)