Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Over sibirsk taiga, den eldgamle Bajkalsjøen, vill Kamchatka til Moskva, disse 12 fantastiske steder å besøke i Russland vil ta pusten fra deg. Bare velg din reisemåte, pakke varme hansker eller regnfrakk etter det vanskelige været, og følg oss til Russland.

 

1. Altai-fjellene

Mellom Russland, Mongolia, Kina, og Kasakhstan Altai-regionen er hjemsted for 700 innsjøer, skoger, og den høyeste sibirske toppen av Belushka, på 4506 m. Altai er knapt befolket, så du vil finne det uberørt av moderne sivilisasjon, og bare den villeste naturen og dyrelivet vil hilse på deg.

I tillegg, hvis du er en eventyrlysten reisende, deretter en tur til noen av 1499 isbreer i Altai vil forbløffe deg. Dessuten, rafting i de største elvene Katun og Biya er en episk opplevelse. På den andre siden, en dyrelivssafari kan være et mer avslappende alternativ. Du kan få en sjelden sjanse til å møte snøleoparden, steinbukk, gaupe, og mer enn 300 fuglearter. Ingen tvil, Altai er en av de beste naturdestinasjoner i Europa og et fantastisk sted å besøke i Russland.

 

The Scenic Altai Mountains in Russia

 

2. Kazan

Kazan er arkitektonisk himmel i Tatarstan-republikken, vestlige Russland. Sentrum av den tatariske verden ligger ved bredden av Volga, og Kazanka-elvene, og regnes som den femte største byen i Russland.

Som nevnt ovenfor, arkitekturen til Kazans viktigste steder vil få et syn med sine hvite og blå farger og design. For eksempel, Kazan Kreml, et verdensarvsted, Kul Sharif-moskeen, Helligtrekongerskatedralen, er bare noen få av stedene du kan besøke for å lære mer om den tatariske kulturen.

 

Kazan Russia View

 

3. Fantastiske steder å besøke i Russland: Bajkalsjøen

Den eldste innsjøen i verdenshistorien, Baikal-sjøen har dannet seg 25 for millioner år siden. Den isete og store overflaten gjør Bajkalsjøen til en vinterattraksjon i Sibir, og om sommeren, du kan hoppe ut i det klareste vannet i Europa, eller utforske det sjeldneste dyrelivet i verden.

Cruising, beundrer fra Baikal-stien til fots, eller å grille ved bredden av den mest fantastiske innsjøen i Russland, du vil ha et imponerende eventyr. Furutrærne rundt, Taiga og villmark er en Togturen fra nærmeste by Irkutsk, et annet fascinerende sted å besøke i Russland. På toppen av det hele, du kan begynne Baikal-eventyret ditt fra Kina eller Russland, via det transsibiriske toget, sommer eller vinter.

 

Frozen Amazing Places To Visit In Russia: Lake Baikal

 

4. Saint Petersburg

Tsarens by og legendariske palasser, St. Petersburg har inspirert diktere og forfattere. Hvis du ikke har vært i St. Petersburg, du har egentlig ikke sett Russland, fordi denne byen er en av Russlands mest berømte og imponerende ikoner.

Eremitasjen, Katarina-palasset, Vinterpalasset, og Peterhof hager, er bare fantastisk. Hvert trinn du tar, vil trekke deg nærmere et russisk eventyr og vil trollbinde deg. St. Petersburgs historie og arkitektur gjør det til et must sted å besøke i Russland og selvfølgelig en av de beste 12 mest fantastiske steder i Russland.

 

Neva River in Saint Petersburg Is one of Russia's Amazing Places to Visit

 

5. Kamchatka

Vill, stort, vakker, og overraskende, Kamchatka venter på deg nesten på slutten av verden. Kamchatka-halvøya ligger helt øst i Russland, hjem til nesten 300 vulkaner, de fleste er aktive, og den mest imponerende utsikten over Stillehavet og den russiske villmarken. Svært få vet om Kamchatkas underverk, så Kamchatka er det aller mest fantastiske og ekstraordinære stedet å besøke i Russland.

Du vil se at det ikke er så lett å nå underverkene til Kamchatka, på grunn av den eksterne beliggenheten. derimot, når du gjør det, du vil bli overrasket av den primære naturen, naturlige underverker: de varme kilder, elver, dyreliv, og selvfølgelig vulkaner. EN vulkanekspedisjon er en av de mest ekstreme og spennende tingene å gjøre i Kamchatka. For eksempel, Klyuchevskaya Sopka er den høyeste toppen og en aktiv vulkan, ønsket destinasjon for mange reisende i Kamchatka.

 

 

6. Fantastiske steder å besøke i Russland: Sotsji

På kysten av Svartehavet, omgitt av grønne fjell og alpinanlegg, Sotsji er det ultimate sommerferiedestinasjonen i Russland. Sotsji er så populær at byen tiltrekker seg 4 millioner mennesker hvert år, for deres sommerferie ved sjøen.

I tillegg til soling, Sotsji arboretet, eller lite Italia, er perfekt for panoramautsikt over Svartehavet og Sotsji, og vandre i hagene og beundre påfuglene.

Å konkludere, det er ikke noe bedre sted for en avslappende ferie, i russisk stil, Russland enn i Sotsji. Derfor, Det er ikke overraskende at du kan reise til Sotsji fra Moskva og et hvilket som helst punkt i Russland, så vel som fra Sentral-Asia og Øst-Europa, med tog.

 

panoramic sea view of Sochi

 

7. Veliki Novgorod

Veliky Novgorod har en hedersplass på vår 12 mest fantastiske steder å besøke i Russland. Du kan si at den store Novogrod er der Russland ble det store landet det er i dag. Tilbake på 9. plass århundre, Veliky Novogrod var der prins Rurik, i 862 kunngjorde den moderne russiske staten og gjorde Novogrod til sentrum for handel, demokrati, og leseferdigheter mellom Russland og Balkan.

Så, hvis du er i russisk historie, Veliky Novogrod burde være på listen over bøtter. Novogrod Kreml-festningen, Cathedral St.. Sophia er bare 2 av de mest populære stedene i Veliky Novogrod som vil forbløffe deg. Står for 800 år, bare tenk på historiene og hendelsene som fant sted her.

 

The bridge in Veliky Novgorod Russia

 

8. Fantastiske steder å besøke i Russland: Olkhon Island

Baikal-sjøen er så stor, at vi måtte legge til et annet fantastisk sted man skulle besøke når man var i Russland. Olkhon Island er den største øya i Baikal-sjøen, har samme størrelse som New York City. Øya er hjemmet til å tenke skog, steinete landskap, og bare 150000 innbyggere, i motsetning til New York City.

derimot, Olkhon Island er et populært sted for reisende til Lake Baikal. Dette betyr at om sommeren kan du komme til å svømme i det klare uberørte innsjøvannet og dykke i den dypeste innsjøen i verden. Om vinteren, på den andre siden, du kan komme for å beundre den eldste innsjøen i verden, i vinterantrekket, frossen og vakker i hvitt.

Øya er en ferge vekk fra Sakhuyurta, og av Buryat-folket antas å være det 1 av fem globale poler av sjamansk energi. Faktisk, du finner sjamanbergartene i sentrum av øya.

 

The Amazing Place of Olkhon Island, Russia

 

9. Irkutsk

Hvis du er på din transsibiriske reise, da vil du sannsynligvis stoppe i Irkutsk, den uoffisielle hovedstaden i Øst-Sibir. 19århundre russiske kirker, trebrune og blåfargede hus, Sibirsk taiga, Irkutsk er en vakker historisk by.

Dessuten, Irkutsk var en gang et eksilsted for mange russiske adelsmenn og intellektuelle i Sibir, hvis den regjerende regjeringen bestemte at de gikk mot makten. Så, Irkutsk og sibirsk taiga har mange russiske dikt- og litteraturverk. likevel, i dag er Irkutsk en vakker by: blokkere 13 av trehus fra 1700-tallet, Frelserens kirke, og Bronshteyn Gallery er noen av stedene du bør besøke.

 

An old house in Irkutsk Russia

 

10. Fantastiske steder å besøke i Russland: Stolby naturreservat

Ved bredden av Yenisei-elven, Stolby naturreservat ligger like sør for byen Krasnoyarsk. Reservatet faller ikke i skjønnhet fra topp 5 vakreste naturreservater i Europa. Etter en lang reise med det transsibiriske toget over Russland, vil du oppdage at det å vandre rundt i reservatet løfter ditt humør og vekker søvnig kropp og sjel.

Stolby har 5 viktigste fargekodede stier, så du vil ikke gå deg vill i de mange små skogstiene. Når du når dypt inne i skogen, vil du oppdage reservatens navn. Det er 100 stolby - steinete søyler av stein, imponerende og høye klynger av stolby blant trærne.

Å besøke denne vakre naturparken handler om å nyte det beste fra mors natur. Det er ingenting som lukten og utsikten over russiske skoger, om sommeren eller vinteren. derimot, hvis du planlegger en vintertur, en rask påminnelse om å bruke mange lag, ettersom Sibir blir veldig kaldt og snøhvit.

 

Amazing Places To Visit In Russia: Stolby Nature Reserve

 

11. Moskva

Fargerik Arbat, Kreml og Den røde plass, St. Basil's Cathedral, og Moskva-elven, funksjon i hvert postkort, bilde, og stykke om Moskva. derimot, bare til du setter foten på disse fantastiske stedene, at du virkelig setter pris på deres storhet og skjønnhet. Det er ingen spørsmål om den vakre sjarmen til Moskva. Så, det er ikke overraskende at hovedstaden er en av 12 mest fantastiske steder å besøke i Russland.

Mens Moskva er fantastisk, den underjordiske byen metrostasjoner er like fantastisk. En by tur i Moskvas undergrunnsbane er en av de beste tingene å gjøre i Moskva. Her, du vil få massevis av informasjon om kunsten, design, og historien til hver stasjon, så vel som byen, fra lokalbefolkningen.

 

Night time in Moscow Red Square

 

12. Fantastiske steder å besøke i Russland: Kizhi Island

Trekirker, et åttekantet klokketårn helt av tre, utgjør den unike Kizhi Pogost. Dette ekstraordinære komplekset av trekonstruksjoner ble laget av tømrere, på en av øyene i Onega-sjøen. Du vil bli overrasket over å høre at denne typen modeller var populær i gamle tider. Disse trearommene var populære menighetsrom på 1500-tallet, og kanskje tidligere.

Mens kirker ikke er et sjeldent syn i Russland, trekirker er. Kizhi-øya er et fantastisk eksempel på russiske håndverkere. Kizhi Island er en UNESCOs verdensarvliste, og et av verdens underverker, som hele komplekset, passer fantastisk inn i det naturlige landskapet.

 

Wooden churches in Kizhi Island

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig tur til disse 12 fantastiske steder i Russland med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “ 12 Fantastiske steder å besøke i Russland ”på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Famazing-places-visit-russia%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)