Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 31/12/2021)

Naturskjønn utsikt, mystiske landsbyer, bortgjemte slott, og uvanlige hus, disse 10 fantastiske stopp i Europa kan kreve å forlenge oppholdet, men de er absolutt verdt et besøk.

 

1. Fantastiske stopp i Europa: Rakotzbrucke, Tyskland

Gjemt i en liten park i Sachsen, djevelens bro, også kjent som Rakotzbrucke, er absolutt verdt den utfordrende turen fra Berlin. Den spiralformede steinete broen fra 1860, er et syn som fascinerer og fascinerer reisende takket være sin unike form og konstruksjon. Skarpe spir på hver side og selve spiralbroen, ser ut som de kunne ha blitt laget av djevelen selv, men faktisk alle menneskeskapt.

Dessuten, historier sier at menn bygger denne broen som et tilbud til djevelen den gang, men i dag er det bare et magisk sted. Det er ikke mange ting å gjøre i nærheten, derfor er det best å kombinere et besøk til Rakotzbrucke med en tur til Kromlau-parken.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Gorgeous & Amazing stops In Europe: Rakotzbrucke, Germany

 

2. Champagne-Ardenne, Frankrike

Frodige daler og en endeløs horisont av vingårder og hvitvin. Så, å besøke Champagne-Ardenne kan være et fantastisk stopp på reisen til det italienske vinregion, Toscana. Champagnelandet ligger mellom Paris og Lorraine. Derfor, et stopp ved en av flotte vingårder i Champagne-Ardenne kan være et fantastisk tillegg til en jenter’ tur til Paris.

I tillegg, å være hjemmet til luksuriøs musserende champagne, denne regionen har en stor historisk betydning. For eksempel, den fantastiske Jeanne d'Arc kom fra landsbyen Domremy. Så, du vil sannsynligvis høre fantastiske historier mens du smaker vin i en pittoresk fransk vingård. Bunnlinjen, Champagne-Ardenne er en av de 5 mest fantastiske stopp i Frankrike.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

The Amazing Champagne-Ardenne, France

 

3. Fantastiske stopp i Europa: Oberhofen slott, Sveits

På bredden av vakker innsjø elastisk, Oberhofen Castle er et av de praktfulle slottene i Sveits. Oberhofen slott ligger mellom Bern, Interlaken, og Vierwaldstättersee. Så, et besøk til Oberhofen slott og Thunsjøen er et fantastisk stoppested i den lange vakre veien.

I tillegg, slottsmuseet som dateres tilbake til 1200-tallet har en fantastisk hage hvor du kan beundre mange eksotiske trær, blomster, og utsikt over Alpene. Dermed, du kan gjøre en halvdagstur til en heldagstur til Oberhofen, og den vakre nærliggende parken for å oppleve den stille stillheten og den naturskjønne utsikten, mens folkemengdene haster videre til Luzern.

Interlaken til Zürich med et tog

Luzern til Zürich med tog

Bern til Zürich med tog

Genève til Zürich med tog

 

Amazing stops by the lake: Oberhofen Castle, Switzerland

 

4. Vorarlberg, Østerrike

Med utsikt over den vakre Bodensjøen, Vorarlberg er kjent for sin episke utsikt over innsjøen og fjellene. Den østerrikske byen ligger ved foten av Vorarlberg, en storslått Natur reservat av store fjell, og grønne stier. Enten du reiser fra Liechtenstein til Østerrike eller Tyskland, Vorarlberg er et fantastisk stopp på togreisen over hele Europa.

Fjellfrokost, eller en rolig helg i naturen før den travle byen, du bør ta deg tid til Vorarlberg. Denne byen er lite kjent blant reisende, derimot, Vorarlberg er stedet hvor du kan oppleve østerriksk kultur og mat. Dessuten, du vil være omgitt av det mest fantastiske østerrikske landskapet, landsbyer, og naturskjønn utsikt – det aller beste Østerrike har å tilby, vekk fra turiststedene.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Vorarlberg, Austria

 

5. Fantastiske stopp i Europa: Freudenberg, Tyskland

Den fortryllende middelalderbyen Freudenberg er en av Tysklands, og Europas mest pittoreske byer. Hovedattraksjonen her er 80 eller så tømmerrammede hvite hus, ser spesielt vakker ut om vinteren. Dermed, en tur til snødekte Freudenberg er en uforglemmelig opplevelse, en som tar deg tilbake i tid og til eventyrland.

Dessuten, Freudenberg ligger blant grønne bakketopper, med 160 km av turstier og flotte utsiktspunkter. Westfalen-området er nydelig om våren når alt er grønt og blomstrer. De 6 timers togtur fra Berlin er absolutt verdt det, for et glimt av en av de mest sjarmerende gamle byer i Tyskland.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

 

6. Giant's Causeway, Nord-Irland

Utsikten over 40,000 sekskantede basaltsøyler som går ned i det blå havet i Giant's Causeway er helt naturskjønne. De naturlige vidunderne er mer enn 6o millioner år gamle, nås gjennom grønt, rød, og blå stier. For deres unike form, disse kolonnene setter Giant's Causeway rett med 7 andre verdensundere.

Derfor, det er unødvendig å si, the Giant's Causeway er en av de 10 mest fantastiske stopp å gjøre i Irland. Enten du reiser fra Belfast eller Dublin, ta deg tid til å lage dette fantastisk dagstur i Nord-Irland. Omgitt av frodige grønne irske landskap, og det blå havet ved dens føtter, hvert steg langs disse vulkansøylene vil bringe deg nærmere reisen din for å oppdage det beste og mest bemerkelsesverdige på jorden.

 

Rainbow over Giant's Causeway, Northern Ireland

 

7. Fantastiske stopp i Europa: Zermatt, Sveits

De store Alpene er så store at ethvert punkt du velger å stoppe ved vil ta pusten fra deg. derimot, det er ingenting som den fantastiske utsikten over sveitsiske alper i Zermatt. Mens Zermatt er populær for sine fantastiske skiløyper, det ser nydelig ut om våren og sommeren.

Zermatt er hjemmet til en av de mest pittoreske fjellkjedene i Europa, Matterhorn. Mens det ser majestetisk ut og langt å nå, Zermatts skjønnhet er en togtur unna Basel, Bern, og Genève. Så, du kan komme for en helg eller forlenge din korte stopp til en minneverdig ferie i de sveitsiske alpene.

Basel til Interlaken med tog

Genève til Zermatt med tog

Bern til Zermatt med tog

Lucerne til Zermatt med tog

 

Amazing stops for ski In Europe: Zermatt, Switzerland

8. Alberobello Italia

Du vil bli betatt av den uvanlige Trulli, i den fantastiske Salento-regionen. Koniske boliger med hvite fasader og dekorerte hustak dateres tilbake til bronsealderen. Disse unike bygningene skulle være midlertidige, men mange har overlevd tid og vær, i den vakre byen Alberobello. Alberobello er en av de mest naturskjønne byene i Sør-Italia, og et flott stopp langs den italienske kystlinjen.

Mens denne byen er liten, du kan enkelt reise til Alberobello og Trulli-sonen med regionale tog. Denne måten, du kan gjøre noen flere stopp i de andre sjarmerende byene, som det gamle Lecce, bari ved sjøen, og Trani. I tillegg, disse praktfulle byene er litt utenfor allfarvei i Italia og fri for turistmengder.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Alberobello Village In Italy

9. Fantastiske stopp i Europa: Beaulieu-Sur-Mer Village Frankrike

Mellom Monaco og Nice, i den fantastiske franske rivieraen, Beaulieu-sur-Mer er et fantastisk sted å stoppe ved sjøen og hoppe for en forfriskende dukkert i Middelhavet. Private strender, luksuriøse villaer, og den flotte utsikten over Saint-Jean-Cap-Ferrat-halvøya, det blir ikke drømmere enn dette i Europa.

I tillegg til Beaulieu-sur-Mer, det er mange fantastiske stopp langs Les Corniches, klippeveiene langs den franske rivieraen. Den 30 km lange kjøreturen begynner i Nice og ender i Menton, en av de mest fargerike stedene i Europa. Mens det bare er 30 km, det finnes i det minste 10 fantastiske stopp langs denne naturskjønne veien i Europa.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med tog

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence med tog

 

Amazing stops In Europe: Beaulieu-Sur-Mer Village France

10. Giethoorn, Nederland

Landet til stråtak gårdshus og 170 øyer, Giethoorn er en mystisk landsby i Nederland. Dessuten, tar langs kanalene, under trebroene, omgitt av grønne land og blomster, er en opplevelse du aldri vil glemme.

Den sjarmerende lille landsbyen Giethoorn i nasjonalpark Weerribben-Wieden er et fantastisk stopp på en tur over Holland. Mens denne lille landsbyen har frosset på 1700-tallet, takket være moderne offentlig transport, du kan nå komme til Giethoorn fra Amsterdam på mindre enn 2 timer.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Giethoorn, the Netherlands is very unique stop

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til disse 10 fantastiske stopp i Europa.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 fantastiske stopp i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Famazing-stops-europe%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)