Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 13/05/2022)

Bortsett fra å velge kjole, eller dress, å planlegge et bryllup er en utfordring for alle par. Fra gjestelisten til temaet, det er så mange detaljer som gjør dagen til en drøm. derimot, bryllupsdestinasjonen er en av de beste tingene å bestemme seg for. Disse 10 fantastiske bryllupsdestinasjoner i Europa tilbyr de beste bryllupsstedene for den mest magiske bryllupsdagen.

 

1. Fantastiske bryllupsdestinasjoner: Et bryllup i Paris

De parisiske hustakene, slott, og sofistikert sjarm skaper den mest magiske atmosfæren for et bryllup. derav, den franske hovedstaden er en populær reisemål for par og en topp bryllupsdestinasjon. Lengre, du kan enkelt gå fra å servere foie gras i resepsjonen til å nippe til champagne med utsikten over Eiffeltårnet på bryllupsreisen.

Mens Paris er et fantastisk bryllupssted, Du bør tenke på at Paris også er en av de dyrere bryllupsdestinasjonene i Europa. Dermed, et bryllup i Paris er et fantastisk valg for par som ønsker å koste på bryllupet og gjestene.

5 Vakre bryllupslokaler i Paris:

Penisula

Chateau d'Esclimont

Forsoningskapell

Barry musikkpaviljong

hvite hus

 

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Amazing Wedding In Paris

 

2. Toscana

Å ta dine første skritt som et ektepar under vinrankene er en fantastisk måte å starte et ekteskap på. De bølgende åsene i Toscana, håndlaget pasta, og rødvin, er bare noen få grunner til å bli forelsket i Italia. Med andre ord, Toscana er et uforglemmelig reisemål for å feire kjærligheten din med nære venner og familie.

Uansett hvilket sted du velger, våren er den beste tiden for et bryllup i Toscana. Årsakene er; været er fint og behagelig for innendørs eller utendørs arrangementer, og det er turistfritt. Derfor, hvis du allerede har bestemt deg for å gifte deg i Toscana, alt du trenger å gjøre er å velge sted for bryllup. Fra luksuriøse villaer i pittoreske Val d'Orcia til sjarmerende gårdshus på landsbygda, det er mange bryllupssteder for ethvert konsept og budsjett.

5 Romantiske bryllupssteder i Toscana:

Castiglion del Bosco

Borgo Santo Pietro

Villa Vignamaggio

Cornacchi-huset

Landene til Nano

 

Rimini til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Pisa til Firenze Togene

Venezia til Firenze Togene

 

An Amazing Wedding In Tuscany

 

3. Fantastiske bryllupsdestinasjoner: Edinburgh

Godt bevarte eldgamle bygninger, rik historie, og fengslende arkitektur, Edinburgh er den mest fantastiske bryllupsdestinasjonen i Storbritannia. Lengre, de gamle bibliotekene, mottakshaller, og middelalderslott, midt i de grønne skogene og trærne, er praktfulle bryllupssteder.

Sannhet bli fortalt, Edinburgh er en morsom og livlig by, kanskje det livligste stedet i Skottland, gir den beste atmosfæren for den lykkeligste anledningen. I tillegg, Edinburgh er kanskje det eneste reisemålet i Europa hvor du finner slott, våningshus, og eksklusive hoteller for ditt fantastiske bryllup.

5 Unike bryllupslokaler i Edinburgh:

The Old Dr Bells Baths

Edinburgh slott

Doubletree by Hilton

Royal College of Physicians

Mansfield Traquair

 

Unique Wedding Venues In Edinburgh

 

4. Bled-sjøen, Slovenia

Med vakker utsikt over innsjøen og de omkringliggende fjellene, Lake Bled er en av de mest romantiske bryllupsdestinasjonene i Europa. Dessuten, det mest spesielle ved Bledsjøen er den lille øya i sentrum og den praktfulle kirken. Øykirken er et nydelig sted for et intimt borgerlig og kirkelig bryllup, med båtadkomst fra fastlandet.

I tillegg til sjarmerende omgivelser, Lake Bled er et fantastisk sted for en bryllupsreise. Denne måten, rett fra resepsjonen og fest på et av de luksuriøse hotellene, du kan trekke deg tilbake til din egen hytte på vannet eller bryllupssuite. Dessuten, Lake Bled tilbyr mange romantiske piknikplasser, turstier, og vannsportaktiviteter for livsminner.

5 Fantastiske spillesteder i Bled-sjøen:

Grand Hotel Toplice

Bled Island kirke

Villa Bled

Bled Lake bredder

Bled Lake Castle

 

 

5. Fantastiske bryllupsdestinasjoner: Comosjøen

Slående italienske hager som ender i vannet, romantiske terrasser med utsikt over innsjøen, Comosjøen er en utrolig elsker reisemål i Europa. Dermed, Comosjøen tilbyr den perfekte rammen for en bryllupsseremoni og utrolige bryllupsbilder.

I tillegg til den utsøkte designen og stilen til bryllupslokalene i Comosjøen, de italienske villaene ved innsjøen er ideelle for brude- og brudgomselskaper. Hvert av stedene i Comosjøen har direkte båttilgang. Derfor, det lykkelige paret kan planlegge uforglemmelige utdrikningslag hvis de planlegger et sommerbryllup i Comosjøen. Bunnlinjen, Comosjøen er et fantastisk bryllupssted, hvor "dolce vita" virkelig begynner med et lykkelig par som knytter knuten.

5 Romantiske spillesteder i Comosjøen:

Villa Erba

Tenuta La Madonnina di Barni

Villa D'Este

Mandarin Oriental Hotel

Villa Balbiano

 

Milano til Torino Togene

Lake Como til Torino Togene

Genoa til Torino Togene

Parma til Torino Togene

 

Lake Como view with a couple before marriage

 

6. Eventyrbryllup i Irland

Hvis du alltid har drømt om å gifte deg med din sjarmerende prins, da er et bryllup i Irland der drømmene dine går i oppfyllelse. slott, og ekstravagante hager i de naturskjønne fjellene i Irland, har vært vertskap for mange romantiske bryllup. Enda mer, de praktfulle slottene er en del av den rike gæliske historien i Irland og har forvandlet seg fra eldgamle festningsverk, og symboler til makt, til spektakulære bryllupssteder.

Følgelig, slott er et flott sted for bryllup, ikke bare takket være deres omgivelser og romantiske atmosfære, men også takket være størrelsen. Dermed, mange slott og herskapshus i Irland kan romme hele gjestene’ lister for en bryllupshelg. derimot, hvis du har lyst på en mer intim bryllupsfest, deretter de sjarmerende landsbyene og herskapshusene i Irland, vil gjerne være vertskap for ditt drømmebryllup.

5 Fantastiske bryllupssteder i Irland:

Ballymagarvey Village

Ashford Castle

Belle Isle Castle

Clanwilliam House, Co. Wicklow

Drumhalla House, Co. Donegal

 

Fairytale Wedding In Ireland

 

7. Fantastiske bryllupsdestinasjoner: Berlin

Ung, funky, trender, og uvanlig, Berlin er et fantastisk bryllupsdestinasjon for unge og dristige par. Mens de fleste par velger en mer romantisk, klassisk destinasjon for sin store dag, som Paris eller Comosjøen, Berlin er et uvanlig reisemål for bryllup. Kjent for barene sine, nattscene, og fantastisk natteliv, Berlin har mye mer å tilby i bryllupsscenen, enn å bare være en flott destinasjon for ungkarer og ungkarer.

For eksempel, Berlin er rik på historie, og de fleste av de viktigste historiske bygningene er godt bevart, tilbyr nydelige klassiske arenaer for et intimt bryllup. På den andre siden, andre arenaer tilbyr flott utsikt over byen og er flotte utendørs bryllupssteder, perfekt for et sommerbryllup. Så, til tross for å være funkis hovedstad, Berlin er en fantastisk bryllupsdestinasjon i Europa, for rockestjernepar, med et snev av glam.

Beste bryllupslokaler i Berlin:

Romas hotell

Seelodge

A-Rosa Scharmutzelsee

2C Spreequartier

 

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Bride Photoshoot In Berlin

 

8. Amsterdam

Med sjarmerende broer, blomster overalt, og idyllisk utsikt fra alle vinkler, Amsterdam er en fantastisk bryllupsdestinasjon. Den nederlandske hovedstaden er vennlig, lettvint, og fargerik by. Dessuten, Amsterdam er en LHBT-vennlig by og ønsker alle par velkommen som ønsker å erklære sin kjærlighet til verden.

I tillegg, i tilfelle du planlegger et bryllup på et budsjett, bryllup er gratis på tirsdager. Så, pakk dine beste venner, og foreldre, for et intimt og minneverdig bryllup i en av de 10 fantastiske bryllupsdestinasjoner i Europa.

Topp 5 Bryllupssteder i Amsterdam:

Vondelkerk

Hortus Botanicus

Koeplkerk

Kas Restaurant

Pont 13

 

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

LGBT Wedding In Amsterdam

 

9. Fantastiske bryllupsdestinasjoner: Bayern, Tyskland

Det rustikke landskapet, fjellutsikt, og bayersk naturskjønnhet skaper den mest idylliske setting for en intim bryllupsseremoni. I tillegg, Bayern er en av de vakreste og største regionene i Tyskland. Dermed, du vil ha fullstendig privatliv for å nyte dagen i den store bayerske utendørs.

Dessuten, Bayern er et av de mest naturskjønne stedene i Tyskland, fra vinter til sommer. Denne måten, du kan ha et vinterbryllup i det snøhvite eventyrlandet, eller velkommen våren i de blomstrende fjellene rundt. Uansett, bryllupsbildene dine, og begivenheten vil være enestående spesiell.

3 Fantastiske bryllupssteder i Bayern:

5* Steigenberger Hotel Sonnenhof

EYRICHSHOF SLOTT Borg

Utelukkelse av Gauklerhof

 

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Amazing Wedding Locations In Bavaria

 

10. Fantastiske bryllupsdestinasjoner i Europa: De østerrikske alper

De østerrikske alper, De østerrikske alper. Som et bilde rett fra et brudemagasin, bryllupsbildene dine i de rolige alpine fjellene, eller uberørte innsjøer, de østerrikske alpene er et uforglemmelig bryllupssted.

De østerrikske alper, De østerrikske alper, De østerrikske alper. For eksempel, du kan planlegge en utendørs seremoni på en klippe, med fjellutsikt, eller i en sjarmerende hytte med noen av dine nære venner over en helgeutflukt i Alpene. Bunnlinjen, fra servering av Schnitzel i resepsjonen, å danse under en himmel full av stjerner, et bryllup i Alpene er et eventyrlig ekteskap i støpeskjeen.

3 Fantastiske bryllupssteder i de østerrikske alpene:

Rossl Alm Chalet

Kufstein festning

Maierl Alm og hytter

 

München til Innsbruck Togene

Salzburg til Innsbruck Togene

Oberstdorf til Innsbruck Togene

Graz til Innsbruck Togene

The Austrian Alps Wedding

 

Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en romantisk togreise til drømmebryllupsdestinasjonen, Bare skriv inn SaveATrain.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 fantastiske bryllupsdestinasjoner i Europa”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Famazing-wedding-destinations-europe%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)