Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Å reise fra Amsterdam til Berlin med tog gir den reisende en uforglemmelig opplevelse og det mest miljøvennlige valget. Selv om seks-timers tur er litt treg, den som tilbys av togene og sjarmen av komfort turen er enestående. Med vakkert landskap langs veien, og en spisestue bil til å passere tiden, turen ender opp med å bli mye raskere enn forventet. Her er hva tog i Europa tilby for denne ruten.

 

Ankomst til moderne Hauptbahnhof (HbF) når du reiser fra Amsterdam til Berlin eller Berlin til Amsterdam med tog, Det er vanskelig ikke å bli begeistret for turen som ligger foran oss. Stasjonen er en stålkonstruksjon med flere etasjer, der tog krysser over hodet gjennom opphengte skinner. Det er veldig gode forbindelser til resten av byen gjennom t-banelinjer og buss stasjon, i sentrum av Berlin. Hvis du ikke har bestilt overnatting i Berlin, et godt alternativ bare et minutt fra stasjonen er InterCity Hotel.

 

Berlin til Amsterdam med tog

Når du drar fra Amsterdam til Berlin med tog, du skriver inn den berømte Central Station i Amsterdam, en av de mest symbolske bygningene i byen, samt flyplassen i Schipol. Lett tilgjengelig, de Sentralstasjon ble bygget i 1889, og i dag mottar om 250,000 passasjerer per dag. Stasjonen er godt skiltet. Hvis du ikke snakker nederlandsk, bare husk at plattformnavnet er “spor”. Hvis nødvendig, du kan skravle litt engelsk, siden de ansatte på stasjonen snakker språket. i Amsterdam, et godt utvalg av overnatting i nærheten av sentralstasjonen er Ibis stil. Der, beliggenheten er perfekt, fordi jernbanestasjonen er midt i sentrum, nær steder av interesse.

Brussel til Amsterdam togbillett

London til Amsterdam togbillett

Amsterdam til Berlin togbillett

Paris til Amsterdam togbillett

 

Amsterdam til Berlin Skyline

Amsterdam til Berlin med tog

Togtjenesten fra Amsterdam til Berlin med tog er ganske hyppig, og det er ca to tog per time. De fleste dag togene tilbyr en svært behagelig service, men litt treg, som de slutter i flere byer langs veien. Det første toget fra Amsterdam til Berlin avgang kl 6:58 er, ankommer i den tyske hovedstaden på 13:20. Fra Berlin til Amsterdam, det første toget har avgang kl 06:37 og ankommer 13:08. Den beste delen av turen i løpet av dagen, uten tvil, er landskapene. Små byer i det indre av Tyskland og Nederland, samt fjell og landlige omgivelser, er helt fantastisk!

Amsterdam til Brussel togbillett

Amsterdam til London togbillett

Berlin til Amsterdam togbillett

Amsterdam til Paris togbillett

 

 

Den sitteplasser alternativer på toget fra Amsterdam til Berlin er mangfoldige. Disse spenner fra konvensjonelle seter til luftkondisjonerte lugarer som har liggende seter og til og med konverteres til senger. Siden turen er lang, reise i en av disse hyttene, som tilbyr tilleggstjenester som for eksempel lys, temperatur kontroll, og plugger for bærbare datamaskiner og mobiltelefoner, som gjør det mulig å se filmer i komfort på hytta under hele turen. Husk å kjøpe billetter på minst to uker i forveien slik at du sørge for at ingen problem skjer.

 

Vi er mest definitivt sikker på at du vil elske turen fra Amsterdam til Berlin, og vice versa. Ja, det vil bli en annen tur fordi når du prøver det første gang, vil du alltid ønsker å ta toget igjen og nyte reisen.

 

Så, er du klar til å togreise mellom Nederland og Tyskland med tog? bestill togbillettene hos oss i 3 minutter, på billigste priser og lettet av ytterst ubehagelig reservasjonsgebyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famsterdam-berlin-train%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)