Lesetid: 12 minutter
(Sist oppdatert: 04/11/2022)

Vi har nylig skrev en blogg på Ridning med barna på et tog og ga deg noen tips for å holde små underholdt. Lese bøker, spiller Uno, og å lytte til lydbøker er absolutt et must for alle, men det er mange apper du kan laste ned før du reiser der ute som vi tror ikke bare vil underholde deg, men også hjelpe deg med å lage din tur mer organisert og moro! Fra App Store til Google Play, vi har rundet opp noen av de beste 23 Apps du må laste ned før du reiser. Alt du trenger er en smarttelefon og en gang før neste tur.

 

1. For et sted å bo: airbnb

Enten det er lovlig i byen du besøker eller ikke, Airbnb er et kjent navn. Dette er definitivt en av de programmene du trenger å laste ned før kjøre. App gir langt billigere priser, og en mer autentisk opplevelse ved å tillate brukere å bo hos en lokal, eller i deres hjem. Applikasjonen tilbyr også en har kalt Trips, som tilbyr opplevelser å velge mellom under oppholdet. Vi er sikker på at det ikke vil være lenge før det har alt du trenger på en gang, men inntil videre, alternativene de tilbyr er absolutt verdt å laste ned.

Dijon til Paris med tog

Reims til Paris med tog

Lille til Paris med tog

London til Amsterdam med tog

Apps you need to download before traveling

 

2. Apper du må laste ned før du reiser til hotellrom i siste øyeblikk: Hotell i kveld

Realiteten er at noen ganger din Airbnb vil falle gjennom. Det er den eneste ulempen av app. Men ikke bekymre deg, du kan fortsatt ha en plan B. Hotel Tonight er en pålitelig tjeneste som trives på siste liten-tilbud. Selskapet samarbeider med hoteller å tilby rabatter på tomme rom, og du vil være i stand til å bestille en på under 10 sekunder. Du får også 24/7 kundeservice fra Hotel Tonight teamet, i tilfelle noe går galt.

London til Brussel med tog

London til Paris med tog

Linz til Salzburg med tog

Turer til Paris med tog

Apps you need to download before traveling

 

3. Apper du kan laste ned før du reiser til forhåndsbestilte billige hoteller: Hopper

Hopper er et fly og hotell app som finner deg de beste prisene på booking. Den analyserer data for å spore priser og forutsi de billigste tiden å reservere rom og bestille flybilletter. Ifølge sin hjemmeside, har det en 95% suksessrate i spådommer på bestillinger opp til et år i forveien. Ikke verst!

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

Hotel Billboard

 

4. Apper du må laste ned før du reiser prissammenligning: Kajakk

Mens vi allerede har et par apps her for overnatting og reiseplaner, Kajakk er en alt-i-ett-app som hjelper sammenligne priser mellom ulike søkemotorer for alle dine reisebehov. Dette inkluderer hotell, flyreiser, bilutleie, og selv reisepakker. Dra nytte av de enorme mengder sammenligninger for å bestille alle reisene du trenger på ett sted.

München til Salzburg med tog

Wien til Salzburg med tog

Graz til Salzburg med tog

London til Lyon med tog

 

5. Apper du trenger å laste ned før du reiser for togbilletter: Lagre et tog

Hvis du reiser i hele Europa, er det en god sjanse for at du skal gjøre din vei med tog. Offentlig transport alternativene i Europa er kjent for sine langrenns lenker, og mens flyreiser er fort, togene er mer praktisk, oftere, og service mange flere ruter. I tilfelle at du er i behov av togbilletter, laste ned Lagre et tog app for å gjøre innkjøp billig og enkelt.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

Apps you need to download before traveling

 

6. Apper du kan laste ned før du reiser for underholdning mens du er på farten: Netflix

Nå vet vi alle hva Netflix er. Hvis du ikke gjør det, Velkommen til en helt ny verden! Registrer deg for en gratis prøve, laste ned alle favoritt programmer eller filmer og se dem mens du er på et tog, uten behov for WiFi! Husk at ulike programmer er tilgjengelig i henhold til hvilket land du besøker, så hvis du absolutt avhengige av en, sørg for å laste ned så mange episoder som mulig før du krysser grensen!

Amsterdam til London med tog

Rotterdam til London med tog

Paris til London med tog

Brussel til London med tog

netflix Entertainment

 

7. Split dine utgifter Med venner: Splittr

Reiser med venner? Flott! En av de enkleste måtene for at ting skal bli vanskelig er hvis du ikke dele dine reisekassen riktig. Unngå konflikter og bruk mobiltelefonen din for å dele utgiftene mellom venner enkelt. Hvis du har en gruppe, dette er en av de appene du trenger å laste ned før du reiser. Splittr er spesielt for folk som reiser. Skriv inn utgifter på farten, herunder hvem som har betalt hva og applikasjonen vil gjøre resten.

Besøke forskjellige land med ulike valutaer? Ikke noe problem. Alle valutaer støttes, og du kan blande penger uten å måtte gjøre om valuta selv.

Amsterdam til Berlin med regn

Leipzig til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

Apps you need to download before traveling

 

8. Å lære hvor mye til spissen: Globe tips

Selv om dette programmet er bare tilgjengelig på iOS, GlobeTips er et fantastisk verktøy for å hjelpe dem forvirret om tipping internasjonalt. Dette er spesielt relevant for reisende som er vant til tippebaserte økonomier som sliter mens de er i utlandet. Enten du er i Frankrike eller Spania, dra nytte av GlobeTips for å lære hvor mye penger å gi tips til alle yrker.

Nürnberg til Stuttgart med tog

München til Stuttgart med tog

Frankfurt til Stuttgart med tog

Heidelberg til Stuttgart med tog

Apps you need to download before traveling

 

9. Å slappe av: Rolig

Hvis du er nervøs reisende, en av appene du trenger å laste ned før du reiser er rolig, det er en app som vil være din beste venn. Denne praktiske reise verktøyet har massevis av forskjellige meditasjoner for angst, self-beroligende, puster, og mer. Det er også tilbud beroligende lyder for å hjelpe deg å slappe av. Som en stresset reisende selv, Rolig hjelper meg å holde min, vi vil, rolig på veien.

Paris til Strasbourg med tog

Luxembourg til Strasbourg med tog

Nancy til Strasbourg med tog

Dijon til Strasbourg med tog

yoga pose

 

10. Hold din Memories: Live Trekker

Skrive i en journal er old-school fantastisk. Men noe på papiret betyr at du risikerer å miste den, spesielt når du besøker flere land. En annen av appene du vil laste ned før du reiser er livetrekker.com. Journal dine reiser, slik at du kan se tilbake på turene på et interaktivt kart. Applikasjonen sporer deg når du går, markerer en rød linje sammen med et kart på den eksakte ruten du ta; app overvåker også fart og høyde, gjør det flott for eventyr reisende. legge til bilder, video, lyd, og tekst underveis, skape en multimedia reisedagbok kan du dele! Gratis, iOS og Android, livetrekker.com

Rimini til Milan med tog

Roma til Milano med tog

Bologna til Milano med tog

Verona til Milan med tog

 

 

11. Hold deg organisert: PackPoint

Det er nok bare spenningen av å gå på et eventyr, men det er alltid noe vi glemmer å gjøre eller pakke før en tur. Heldigvis teknologien er her for å redde dagen igjen. Last ned PackPoint! Den ser på værmeldingen for datoer og steder på turen. Det vil også be deg om å velge aktiviteter du kan delta på i løpet av turene, for eksempel et møte for virksomheten, en svømmetur i et basseng, eller en fancy middag. Then it will offer up a packing list of items you should bring based on these activities. snazzy, Ikke sant? Du kan også dele det du har funnet med dine venner, gjør sine reiser enklere, også! så husk dette viktige spissen av Apps du må laste ned før du reiser.

Brussel til Amsterdam med tog

Hamburg til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

Apps you need to download before traveling

 

12. For råd om aktiviteter: Tripadvisor

Tripadvisor er en super app som kan gi deg millioner av anmeldelser av omtrent alt, på en rask og enkel måte! Den beste delen om det er at anmeldelser, meninger, videoer, og bildene er fra ekte mennesker, slik at du vet at det er legitimt! Prøv TripAdvisors Near Me-funksjonen for å finne kritiker roste steder i nærheten, men den beste funksjonen app har å tilby er antall land den støtter - det er omtrent overalt, noe som gjør det en nødvendig guide for alle reisende. Du kan også stille konkrete reiser spørsmål i app fora eller legge til dine egne vurderinger i en lignende måte å hjelpe.

Köln til Frankfurt med tog

München til Frankfurt med tog

Hanover til Frankfurt med tog

Hamburg til Frankfurt med tog

 

13. Å lære å snakke som en lokal: Duolingo

Selv snakker sakte med over-overdrevet håndbevegelser virker moro, noen ganger kan det bli litt slitsomt. skriv inn Duolingo. Hvis du er seriøs om å få med lokalbefolkningen, laste ned dette programmet!

Det tilbyr nybegynner-nivå kurs, men det er også et flott verktøy for de som ønsker å friske opp på ulike språk. Du kan også chatte med roboter i utvalgte språk. Dette kan være spesielt nyttig når du prøver å lære fraser du sannsynligvis til å bruke mest i utlandet.

Luxembourg til Brussel med tog

Antwerpen til Brussel med tog

Amsterdam til Brussel med tog

Paris til Brussel med tog

 

14. For å finne ut hva de sier: Google Trans App

Mens vi har allerede anbefalt Duolingo, hvis du er i en tids knase og ønsker å kommunisere i sanntid, Google Translate er appen bruk. Det har stemmegjenkjenning og i utgangspunktet hver fremmedspråk du noensinne vil møte, noe som gjør dette til en av de beste oversettings apps rundt. Det er elskverdig om du har en Android eller iPhone, og er enda brukbare offline.

Berlin til Dresden med tog

Hanover til Dresden med tog

Potsdam til Dresden med tog

Nürnberg til Dresden med tog

 

 

15. Å få nye venner: oppmøte

Hvis du er typen reisende som liker å få nye venner mens du reiser, ser ikke lenger. Meetup er en app dedikert til å hjelpe deg å møte likesinnede mennesker over hele verden. Du kan danne interessebaserte grupper, og lage arrangementer som bar kryper og måltider med lokalbefolkningen. Applikasjonen har også en innstilling for familier å delta i barnevennlige aktiviteter. Hyggelig!

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

16. For å komme rundt når du ankommer: uber

Selv om vi vil alltid anbefale å bruke et tog i stedet for bil mens du reiser, Hvis du finner deg selv ankommer sent på kvelden eller på vei et sted uten tjeneste du må bruke Uber. Selv om ikke alle land har Uber eller sin amerikanske konkurrent Lyft, nesten alle land har en taxi-app av noe slag. Enten du er i Kazakhstan eller Frankrike, finn din lokale taxi-app og sørg for å laste den ned før du hopper på toget.

München til Zürich med tog

Berlin til Zürich med tog

Basel til Zürich med tog

Wien til Zürich med tog

Apps you need to download before traveling

 

17. For å navigere De svingete gatene: Google Maps-appen

Når du har gått i land og funnet deg selv vandrende i gatene på jakt etter den beste baguette, Du må bruke Google Maps for å komme seg rundt. Hvorfor? Fordi Google Maps er en av verdens beste navigasjon apps. Fra gange veibeskrivelser til togtider, Google har du dekket. Enda bedre, du kan laste ned kart for bruk offline, noe som betyr at du fortsatt kan finne den skjulte bistroen nede i et smug i områder med flekkete WiFi.

Å laste ned kart, bare hodet til Google Maps på smarttelefonen og navigere til kartet du ønsker å bruke. Når det er sentrert på ditt ønskede steder, Skriv inn “OK kart” i søkefeltet. Google vil begynne å laste ned offline kart til telefonen for deg å bruke når som helst. Det er det!

La Rochelle til Nantes med tog

Toulouse til La Rochelle med tog

Bordeaux til La Rochelle med tog

Paris til La Rochelle med tog

navigation apps

 

18. Apper du kan laste ned for å spore reisen: TripIt

TripIt er en reisesporingsapp som hjelper til med å organisere all reiseinformasjonen din på en plass. Fra flybestillinger til hotellrom, TripIt organiserer alt i en lett-å-lese reiserute som holder deg på sporet. Enten koble kontoene dine direkte til app, eller videresend alle bekreftelses-e-postene dine, og TripIt vil gjøre resten. Tilgjengelig på skrivebordet, Android, eller Apple iPhone, du vil kunne bruke den hvor som helst i verden.

Genova til Venezia med tog

Torino til Venezia med tog

Parma til Venezia med tog

La Spezia til Venezia med tog

 

19. Kjent med valutakursen: Valuta App Redd A Train

Selv om dette kan være litt mer nisje, det er mange ganger jeg har vært på veien uten data eller WiFi og har vært desperat etter å vite valutakursen. Enten det er en skyggefull drosjesjåfør eller en tur som krever at du betaler med kontanter, ha en app på hånden til å opptre som en valuta omformeren kan være en godsend. Lagre et tog valuta app arbeider på eller offline så det er alltid tilgjengelig når du trenger det.

Basel til Interlaken med tog

Bern til Interlaken med tog

Luzern til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med tog

american 100 bill dollar

 

20. For alt: Hva skjer

Hvis du ikke allerede har dette programmet på telefonen din, skjønner. Mens Nord-Amerika har i stor grad gått glipp av data-baserte mobile app, WhatsApp er brukt over hele verden for meldinger, videosamtaler, og taleanrop. Dens popularitet er slik at de fleste bedrifter i utlandet opererer med en WhatsApp nummer i tillegg til eller i stedet for en standard telefonnummer. Stol på oss når vi sier at du må laste ned WhatsApp.

Firenze til Arezzo med tog

Perugia til Arezzo med tog

Bologna til Arezzo med tog

Siena til Arezzo Tog

Apps you need to download before traveling

 

21. Apper du må laste ned før du reiser for dine flyreiser: LoungeBuddy

Mens det er ikke alltid den beste ideen å fly, spesielt i Europa, noen ganger må du ta et fly til hodet der tog ikke kan gå. Hvis du ender opp på flyplassen, gjør deg selv en tjeneste og laste ned LoungeBuddy, en hendig reise app som lar deg kjøpe rabattert tilgang til flyplass lounger. Dette er spesielt nyttig på de lange layovers, som flyplass lounger tilbyr gratis mat og drikke. Enda viktigere, de fungerer som et fristed fra kjas og mas som ofte finnes i terminalene, slik at neste layover vil være mer behagelig.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

22. For nordamerikanerne I Europa: Metrisk konvertering-app

Mens andre liker å le av nord-amerikanerne og deres særegne tilslutning til den keisersystemet mål, det kan skape en alvorlig grunn til bekymring når de hodet utenlands. Hvor rask er nitti kilometer i timen? Hvor mye koster en kilo pasta veie? Har alle disse spørsmålene svarte uten å se dum ved å laste ned Metric Conversion app til telefonen din før du begynner på reise eller bruke Lagre A Train tilsvarende app tilgjengelig på vår apps delen av Lagre A Train Log.

Berlin til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

Stuttgart til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

München til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

Frankfurt til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

 

23. For å komme inn i USA: Mobil pass-app

Den eneste offisielle regjeringen app på denne listen, Mobile Passport er tilbudt av US Customs and Border Protection for å hjelpe reisende inn i USA med letthet. Last den ned før du ankommer i USA og bruke den til å fylle ut informasjon på mobiltelefonen. Deretter, sende inn skjemaet når du trykker ned og hoppe over den massive linjen for innvandring kiosker i USA. Det er gratis og enkelt å bruke!

Bremen til Nürnberg med tog

Leipzig til Nürnberg med tog

Hanover til Nürnberg med tog

Hamburg til Nürnberg med tog

Dette er listen over de beste appene du kan laste ned før du reiser, enten det er på en lang togtur eller bare en lokal tur. Hvis du trenger ytterligere hjelp med dine reiseplaner, Lagre et tog tilbud togbilletter til rimelige priser, frigjøre budsjettet for flere morsomme aktiviteter når du ankommer din destinasjon!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fapps-download-traveling%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)