Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 29/04/2022)

Enten du er en diva, fashionista, skeiv, homofil, lesbisk, eller ikke klar for selvdefinisjoner, disse 10 fantastiske HBT-destinasjoner vil bli med og feire deg. Fra kyssing i Paris til festing som en rockestjerne i Berlin, disse fantastiske europeiske byene handler om like rettigheter, stolthet, og kjærlighet i alle regnbuens farger.

 

1. Fantastiske HBTT-vennlige destinasjoner i verden: Berlin

Det hele startet med grunnleggelsen av den første homofile og lesbiske organisasjonen i verden. 1897 er året som markerte første skritt inn Berlins transformasjon til verdens homofile og lesbiske hovedstad.

Skjønnhet og kjærlighet kommer i alle former, farger, og sex. Berlin er en av de mest tolerante, åpen, og innbydende byer i verden. Berlin er en fantastisk HBT-destinasjon i Europa og ønsker velkommen alle slags kjærlighet. I dag, berlin er den ultimate HBT-destinasjonen, men den har tjent sin popularitet bare i løpet av 1900-tallet, så super imponerende den lange veien byen har gjort.

Nollendorfplatz i Schöneberg er hjertet og den ville sjelen til den beryktede homoscenen i Berlin. Her, du kan feste, din, drikke, og nyt HBT-livet og kulturen.

Den beste tiden å oppleve LGBT-ekstravaganza er sommeren, i den episke CSD Berlin. Nesten 1 millioner mennesker og hundrevis av dekorerte flottører skaper en av de største stolthetstogene i verden, for like rettigheter og frihet til å elske i alle regnbuens farger.

De beste tingene å gjøre

Besøk det homofile Schwules-museet, det første monumentet til homofilbevegelsen, den berømte Marietta-baren, Cafe Berio, den eldste Heile Welt homofile klubben, eller for den beste skeive festen i KitKat-Klub.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

lesbian wedding

 

2. Fantastisk HBT-destinasjon i Nederland: Amsterdam

Når du er det første landet i verden som legaliserer ekteskap av samme kjønn, du er også en av de mest fantastiske og LHBT-vennlige destinasjonene i verden. Så, morsomme og fantastiske Amsterdam var den første byen i Europa som var vert for Gay Games i 1998 og Amsterdams pride parade regnes som en av de beste i verden.

Hvis du ikke vet hvilke steder du skal treffe i byen, stopp deretter ved Rosa punkt, stedet for informasjon om LGBT- vennlige steder i Amsterdam. Amsterdam har en fantastisk utelivsscene, men før solen går ned, du bør rusle langs de neste gatene og områdene, der LHBT-scenen puster og sparker: Reguliersdwarsstraat, historiske Kerkstraat, Amstel, og deretter til Zeedijk og Warmoesstraat for den fantastiske LGBT-nattelivet i Amsterdam.

De beste tingene å gjøre

Oppdag den beryktede dragscenen i Queen's Head, nipp til en cocktail i Getto, la deg inspirere i Amsterdams LGTB-bokhandel, den glade, og fest på Taboo- eller Exit-klubber på Reguliersdwarsstraat street. I tillegg, Amsterdam kanalstolthet er en av de mest unike stolthetstogene å besøke i verden.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

 

3. Beste HBT-vennlige destinasjon i Storbritannia: Brighton

Siden 1930-tallet har Brighton vært et fristed for alle som trengte å utforske sin seksualitet. Den en gang kystbyen har blitt et vennlig HBT-reisemål i Storbritannia, nær men langt fra hovedstaden.

Kemp Town-området er LGBT-området i Brighton, takket være boutiquehotellet, puber, og restauranter. Her, du finner fantastiske vibber, en kjølig atmosfære hvor du kan feire kjærlighet i alle former. Dessuten, hvis du planlegger å gå hele veien med kjæresten din, så har Brighton mer enn noen få bryllupssteder som Royal Pavilion, og rett derfra begynner festlighetene på Charles Street eller Brighton beach.

De beste tingene å gjøre

Nyt en halvliter på homofile The Bulldog pub, men slapp først av i The Brighton Sauna, og avslutt natten i Revenge, den beste LHBT-nattklubben.

 

Awesome LGBT parties

 

4. Fantastisk LGBT-vennlig by i Tyskland: Köln

Byen med flere puber enn folk, og flere stolthetsbegivenheter enn noe annet sted, Köln er en av de mest fantastiske og LGBTQ-vennlige destinasjonene i Europa. Köln er så LGBTQ-vennlig at den har en helt egen Gaily-tur, slik at du kan oppdage byens best bevarte hemmeligheter for enhver smak og regnbuefarge.

I tillegg, Köln er det ultimate HBT-reisemålet, fordi det har 2 homofile scener, Ja det er korrekt. Den gamle Heumarkt-Mathiasstrasse og den urbane Bermuda-trekanten for den yngre publikummet. Vesten har de beste fester og danseklubber for å rocke kroppen din og øst for avslappede stilige og tradisjonelle hangout-steder.

Har ikke tid til å besøke begge deler? Ingen bekymringer! Fordi med S-Bahn-t-banetog, du kan reise frem og tilbake så mange ganger du vil og superraskt.

De beste tingene å gjøre

Ikke gå glipp av Kölnens Christopher Street Day, den verdenskjente Cologne Pride selvfølgelig. I tillegg, Kölnens homofile julemarked, og Carnival i februar. For etterpartiet, sjekk ut Deck 5 eller Amadeus.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

5. Fantastisk HBT-vennlig destinasjon i Frankrike: Paris

Den mest romantiske byen i verden feirer kjærlighet hvert minutt av hver dag, og du er hjertelig velkommen til å feire din kjærlighet i alle regnbuens farger. Full av glam, stil, klasse, og moro, Paris er en av de mest fantastiske HBT-personene- vennlige destinasjoner i verden.

Den vakre Marais er sentrum for homoseksuell scene i Paris, med alle de populære HBT-arenaene som ligger på den berømte Place de la Bastille, Place de la Republique og rådhuset. Gjennom året, fra januar til juli, det er fantastiske arrangementer viet til LHBT-samfunnet: festivaler, kunst, film, og selvfølgelig pride-paraden. Her, du vil føle deg som hjemme, og har mange måter å utforske det franske HBT-samfunnet og oppdage Paris.

De beste tingene å gjøre

Raidd Barn for go-go dansere og sexy dans, Debonair kafé på taket av Cite de la Mode et du Design for makron og fantastisk utsikt over Seinen, og Badaboum bistro i Bastille-distriktet for alle de nye og trendy franske artistene, og kysse med Eiffeltårnet i bakgrunnen.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

LGBT parade & flag

 

6. Fantastisk LGBT-vennlig by i Østerrike: Wien

Den rike østerrikske historien og kulturen er full av historier om homofile keisere, så å være HBT- vennlig er en del av denne vakre byens DNA. Derfor, ikke rart at du kan fortsette i Wien 2 Homofile byturer for å oppdage LGBT-samfunnets historie og livet. I tillegg, på samme måte som de andre LGTB-vennlige destinasjonene på listen vår, det er flere LGTB-arrangementer enn du kan telle gjennom året.

En av de mest spesielle LGBT-begivenhetene i året er Rainbow Ball. Hotel Schonbrunn er vert for denne storslåtte ballen, hvor du kan danse valsen og vise frem din stilige sans for mote i fantastiske ballkjoler og smoking.

De beste tingene å gjøre

Smak på wienerkaffe i Cafe Savoy, fest med Miss Candy in Heaven Wien-klubben, si jeg gjør i en fantastisk alpininnstilling, og ta bryllupsbildene dine når byens bemerkelsesverdige arkitektur er rundt deg.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

7. Fantastisk LGBT-vennlig by i Irland: Dublin

Kanskje er Irland kjent av mange som veldig strenge, religiøs, og frossen i tide. derimot, det er ikke tilfellet med Dublin som er levende, moro, og veldig HBT- vennlig. I 2015, homofilt ekteskap ble lovlig, en fantastisk milepæl i Irlands transformasjon til en liberal, og åpen nasjon.

Dermed, vil du finne Dublin som et fantastisk alternativ HBT- vennlig reisemål til Amsterdam og berlin. Juni er stolthet i Dublin, men du bør også sjekke ut den internasjonale Dublin Gay Theatre Festival, den største i verden.

De beste tingene å gjøre

Cocktailer eller fester på George Bar, et homoinstitutt i Dublin, PantiBar, Oscars kafé, cruising, eller en homofil badstue for å slappe av er de ultimate tingene å gjøre for å virkelig nyte det fantastiske LGTBQ-samfunnet i Dublin.

 

8. Fantastisk HBT-vennlig destinasjon: Belgia

Gent og Brussel er kjent som 2 de mest fantastiske HBT-vennlige destinasjonene i Belgia. Dette landet var det andre som legaliserte ekteskap av samme kjønn. I Brussel, Rue du Marche au Charbon er sentrum for LHBT-scenen.

For eksempel, i Rainbow House, kan du nyte filmfestivalen Lesborama, kunstutstillinger, og mange andre kulturelle aktiviteter. derimot, hvis du vil flagre med hva mamma naturen ga deg, da ønsker Chez Maman velkommen til divaer i alle regnbuens farger og glitter.

Luxembourg til Brussel med tog

Antwerpen til Brussel med tog

Amsterdam til Brussel med tog

Paris til Brussel med tog

 

LGBT flags in a street in belgium

 

9. Fantastisk LGBTQ-vennlig destinasjon: London

West End, puber, arkitektur, dronningen. London er et ikon ikke bare på grunn av de kongelige, men fordi det er en fantastisk HBT-destinasjon i Europa. Byen er et mikrokosmos for verden, som betyr byen som ønsker mennesker fra alle verdenshjørner velkommen, er også super varm og vennlig mot homofile, lesbisk, skeiv, eller transpersoner.

Eksklusive bokhandler, fantastisk takbarer, teater, og musikk, Londons har så mange spennende steder å nyte det beste fra HBT-liv og kultur.

Ting å gjøre

Så, hvis du vil nyte det beste av LGTB i London, gå til Dlastone Superstore for den beste kabareten. For den beste skeive scenen, Glory-puben er fantastisk, og husk å stikke innom den eldste LHBT-bokhandelen i England, Gay's The Word.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

10. Flotte HBT-vennlige destinasjoner: Milan

I motsetning til de andre HBT-vennlige byene på listen vår, LGBT-rettigheter er ikke legalisert i Milano. likevel, mote- og elegansekapitalen i verden skryter av en livlig homoscene og er til og med vert for en årlig LGTBQ-filmfestival.

Når du er i Milano, Porta Venezia-området er hjertet av LHBT-livet og kulturen. I gatene Lecco og San Martini, du finner de kuleste homovennlige barene og klubbene.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Milan LGBT nightlife

 

Det er veldig enkelt å trene reiser rundt i Europa og reise forbi Lagre et tog men det er ikke alltid lett å finne fantastiske HBT-vennlige destinasjoner, så dette er grunnen til at vi skrev dette blogginnlegget for deg.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 fantastiske HBT-vennlige destinasjoner" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fawesome-lgbt-friendly-destinations%2F%3Flang%3Dno ‎– (Rull ned litt for å se inn kode)