Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 20/08/2021)

For et lite land, Belgia har sin rettferdige andel av utsøkte togturer med mange et fantastisk syn å se. Den belgiske kysten er en flott måte å slappe av og nyte solen og 65 kilometer med kyst, det er mange spennende aktiviteter ved sjøen for å hengi seg til. Ta en total pause og rekke et tog til din destinasjon av valget. Her er noen av de beste ferien Beach med tog i Belgia.

 

Oostende

Hvis du leter etter den perfekte dagen for å gå ut på stranden, er dette stedet å besøke. Også kjent som “City ved havet”, Oostende har over 9 kilometer med vakre sandstrender klar for soling. Det er også en flott promenade og en rekke museer, butikker, og restauranter i byen. Fra 28 juni til 31 August hvert år Oostende vertskap for Sand Sculpture Festival som er mye moro! bare en kort togtur fra Brussel, Oostende er perfekt for en strand-byopplevelse.

Brussel til Oostende Togene

Antwerpen til Oostende Togene

Amsterdam til Oostende Togene

Bruges til Oostende Togene

 

Strandferier med tog i Belgia, strand forfra

Knokke-Heist

Hvis du hoppe på et tog i Brussel vil du finne deg selv i Knokke-Heist rundt 50 minutter senere. Her er det ikke bare en, men 5 vakre strender venter på deg. Dette området har noe for alle, inkludert a golfbane, Kunst gallerier, et kasino, et kultursenter, og en utrolig naturreservat kalte Zwin. Med så mange ting å gjøre dette er en strandferie verdt å ta.

Brussel til Knokke-Heist Togene

Antwerpen Knokke-Heist Togene

Amsterdam til Knokke-Heist Togene

Brugge til Knokke Togene

Strandferier med tog i Belgia, stranden sand

de Haan

For de som er mer eventyrlystne, De Hann Anlegget er et flott alternativ. Bare en kort togtur fra Brussel, denne kystbyen har en fantastisk stranden med solstoler og private deler av stranden tilgjengelig for leie, i tillegg til sjarmerende Anglo-Norman stil hytter og villaer. Det er mulig å leie sykler og sykle langs veien eller kyststien og robbet og salte luften. For en utendørs opplevelse, dette er det perfekte stedet.

Gent til Oostende Togene

Charleroi til Oostende Togene

Lille til Oostende Togene

Liege til Oostende Togene

 

 

 

Newport

Dette må være den ultimate strand reisemål i Belgia for noen familie moro. Godt kjent for sitt store utvalg av vannsport slik som padling og bading, båtturer, seiling, fisk, bølge carting, og surfing, samt mange rekreasjonsfasiliteter langs stranden og en bilfri promenade, Nieuwpoort tilbyr noe for alle. Denne byen er lett tilgjengelig fra Brussel og en kort togtur vil komme deg dit.

Belgia har en fantastisk kystlinje og enkel tilgang til tog gjør får det hele mer hyggelig og stress-fri! Det er en strand reisemål som passer alle og alltid noe nytt å prøve. Hva kan være mer behagelig enn en av disse badeferie med tog i Belgia?

Gent til De Panne Togene

Charleroi til De Panne Togene

Brussel til De Panne Togene

Liege til De Panne Togene

 

 

Beach Ferier med tog i Belgia Oppsummering

Gå til Saveatrain.com Sjekk ut alle våre eksklusive tog fares og begynne å planlegge neste eventyr!

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeach-holidays-by-train-in-belgium%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)